Viikonlopun aloitusta ja loman lopettelua

Niin se lomaviikko on pyörähtänyt loppupuolelle. Vanhempani ovat nyt meillä kyläilemässä, ja tänä iltana menemme katsomaan Jään Kansallisoopperaan. Luvassa on varmasti hieno ilta.

Kävin tiistaina kaupungilla, ja Pia nappasi minusta nämä kuvat kirkonportailla. Oli aivan karmiva sää, vettä vihmoi vasten kasvoja tuulen mukana, joten kovin kauan ei siinä sateessa malttanut poseerata.

Lomaviikko on ollut leppoinen. Aika paljon on aikaa mennyt blogijuttujen äärellä, mutta on tullut liikuttua ja nähtyä ystäviäkin. Arvatkaas mikä on minusta loman paras hetki? Se, kun se alkaa. Se vapaudentunne ja fiilis siitä, että kaikki on edessä.

Lomaan kuuluu lukeminen. Sain vanhemmiltani tuliaisiksi Michelle Obaman kirjan, ja aloitin sitä eilisillalla myöhään. En olisi malttanut laskea käsistäni. Kirjasta kuvastaa juuri sellainen terävä äly ja lämmin huumori, miltä hän vaikuttaakin. Varmaan jokaikinen tuttuni on lukenut kirjan, ja kaikki ovat tykänneet.

Posti toi juuri toisenkin kirjan, ranskalaiskirjailija Catherine Pancolin Aina ei tapahdu surullisia asioita. Kirja on jatkoa Central Parkin oravista alkaneelle suositulle sarjalle. Luvassa on aikamoinen tiiliskivi, mutta koskaan en ole tylsistynyt Pancolin kirjojen parissa. Muistan, että teissä lukijoissakin on Pancolin ystäviä.

tekoturkki Mango 

nahkahousut Selected Femme

bootsit Gabor

pipo ja huivi Balmuir

Huomenna paistan kauden toiseksi viimeisimmät blinit, ja sunnuntaina onkin sitten aika ottaa ensi viikon kalenteriaukeama eteen. Viettäkäähän kiva perjantai!

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

Share:

1 Comment

  1. Teija Hakula
    26/02/2019 / 6:33 am

    Ihana tekoturkki sulla! Rakastan Mangon vaatteita, joita hamstrasin Kanarian lomalta kiitettävästi. Harmittaa, kun Turussa ei ole Mangoa, lähin löytyy Lempäälästä, Ideaparkista. Michelle Obaman kirja on huippu. Ahmin sen äänikirjana vajaassa viikossa.Iloa ja valoa uuteen viikkon, Marjukka!p.s. Ihana juttu susta Kodin Kuvalehdessä <3

Vastaa