Aikuisen naisen kevätmeikki Dermosilin tuotteilla

 

Kaupallinen Brand Ambassador-yhteistyö Dermosilin kanssa

 

On aika vihdoin toteuttaa toivottu aikuisen naisen arkimeikki täällä blogissa.

Käsi ylös, kuka potee aika ajoin samanlaista talvinaama-ahdistusta kuin minä? Peilistä katsoo takaisin valkoiset kasvot tummin silmänalusin. Viime kesän päivetykset ovat muisto vain, eikä talvella ole käynyt etelänlomillakaan. 

Onneksi apu on niinkin lähellä kuin omassa meikkilaatikossa! Dermosilin valikoimissa on suosikkituotteitani ja ihania uutuuksia, joiden sävyt sopivat suomalaiselle iholle. Itse olen löytänyt muutaman lempparin, joista haluan vinkata teillekin.

Huhtikuun 8.-14. vietetään Allergiaviikkoa. Dermosil haluaakin, monta vuotta Allergia-, Iho-, ja Astmaliiton kanssa yhteisytyötä tehneenä, kiinnittää huomion kasvomeikkeihin. Dermosililla on verkkokaupassaan Suomen kattavin Allergiatunnuksen saanut tuotevalikoima.

Meikki antaa ryhtiä aikuisille kasvoille.

Meikkaminen on kivaa! Kuinka moni teistä meikkaa joka päivä?

Minä olen oikeastaan koko aikuisikäni meikannut koko setin meikkivoiteesta ripisiväriin saakka. En ole koskaan moittinut sitä, vaan minulle se on hyvin luontevaa. Omat värini ovat sen verran haaleat, että meikki antaa kasvoille kivasti ryhtiä.

Vasta viime vuosina olen alkanut laittaa meikinalusvoiteen sekä muistaessani meikin kiinnittävän suihkeen. Varjostuksiakin olen harjoitellut, mutta huomannut, että niiden kanssa saa olla tarkkana.

Monesti olen lukenut, että aikuisen naisen ei pidä, eikä kannata meikata liian paksusti. Kun kasvoissa alkaa olemaan jo iän tuomia juonteita ja ryppyjä, ja iho alkaa ohenemaan, paksu meikkipakkeli vain korostaa sitä.

Tuo kasvoille valoa meikin avulla.

Sen sijaan kasvoille pitää tuoda valoa. Hyvä iho saa näkyä. Paksu, tai peräti liian tumma meikkivoide tekee ihosta tunkkaisen näköisen. Myös liian voimakas contouring, eli varsinkin nuorten naisten suosiossa oleva varjostus on minusta hieman tunkkainen kenelle tahansa, on nuori tai vanha. Varjostuksella voidaan muotoilla toki kasvoja, mutta sellainen Kardashian-tyyli on liikaa. Jos on nuori, se on jo itsessään kaunista.

Aikuisen naisen meikkivoiteen tulee olla ohut, mutta tarpeksi peittävä.

Meikkivoiteen suhteen olen supervaativa. En halua sellaista tunnetta, että kasvoni jähmettyvät meikkivoiteen alle. Voiteen tulee olla ohut, mutta tarpeeksi peittävä. Jos iho on hyvä, sitä ei tarvitse paksummin lisäillä. Dermosilin meikkivoide, sävy Fair sulautuu ihoon hyvin, ja jättää ihon pinnan mataksi. Fair on aavistuksen liian tumma hyvin vaalealle iholleni, mutta ensi päivetyksen kanssa ihan täydellinen.

Dermosil, meikkivoide, foundation, aikuisen naisen arkimeikki, aikuisen naisen kevätmeikki

Ihan huipputuote on Nestemäinen peiteväri, jonka sävy light sulautuu oman ihooni väriin täydellisesti. Väri on hieman kellertävä. Ohut, nestemäinen tuote ei ole silmienkään alla liian paksu, ja saa tummat silmännurkkani kauniisti piiloon. Tämä on todella aivan mahtava hinta-laatusuhteeltaan!

Otan tuotetta pienen määrän keskisormen tai nimettömän päähän, ja taputtelen sitä silmän iholle. Näin sitä ei tule sutaistua liikaa.

Hups, olin unohtaa meikinalusvoiteen. Dermosilin Heleyttävä meikinpohjustusvoide pärjää ankarassa kilpailussa, jota teen primereiden kesken. Se on todella hyvä. Se heijastaa kauniisti valoa, on kosteuttava ja pitää meikin kauniina. Suosittelen lämpimästi!

Kulmien teko on haastavaa. Minulla on kerran ollut kestopigmentointi, se oli silloin, kun microblading vasta tuli Suomeen, vuonna 2014. Tulos oli kaunis, mutta jotenkin koin, että se ei ollut minua varten. Se olisi vaatinut myös uusintakäynnin, joka jäi käymättä.

Omat kulmani ovat piikkisuorat, enkä oikeastaan haluakaan muuttaa niiden muotoa. Kulmani ovat myös harvat, joten kaikenlaiset kulmatuotteet ovat tulleet tutuiksi vuosien myötä.

Kuvan meikkiin rajasin kulmat ensin Dermosilin kulmakynällä sävyllä Fair, ja sen jälkeen täytin rajaukset Trio kulmavärin keskimmäisellä värillä. Sävyjä voi myös sekoittaa keskenään, ja helmiäisväriä voi käyttää kulmaluun alle tai poskipäihin korostukseksi.

Dermosil, trio luomiväri, aikuisen naisen arkimeikki, hyvä luomiväri

Kauniisti rajattu ja häivytetty, tumma silmämeikki sopii aikuiselle naiselle hyvin.

Meikinteon hauskin osuus on mielestäni silmämeikin teko, myös haastavin.

Raili Hulkkonen kannustaa tekemään silmämeikin yhdellä värillä ja rajaamaan mustalla, jotta silmä pääsee esiin. Olen samaa mieltä, kauniisti rajattu ja häivytetty tumma silmämeikki sopii aikuiselle naiselle todella hyvin.

Klassinen päivämeikin luomiväri on Magnetic luomiväri, Dark Brown. Laitoin sitä luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan. Levitin myös ohuella siveltimellä sitä alaluomien alle. Luomiväri ei varise, kun sitä taputtelee ensin kämmenselälle.

Vinkki viitonen on myös ammattimeikkaajalta: aikuisen naisen ei laskeutuvan yläluomen vuoksi kannata sutia luomiväriä, vaan painella väri luomelle. Näin se ei varise eikä leviä. Kannattaa kokeilla! Tämän vinkin vuoksi ei tarvitse enää puuteriraitoja poskipäille. Hyvät siveltimet ovat myös tärkeitä.

Yläluomen rajaan Moist Proof Eyelinerillä, jolla on helppo tehdä rajaukset. Tämä on kaikista kokeilemistani linereistä suosikkini. Väri leviää helposti, ja tussi on tukeva pitää kädessä, ja väri lähtee 38 -asteisella vedellä.

Rajauksen jälkeä pehmitän vielä luomivärillä. Silmämeikin viimeistelee uutuustuote, Rise and Shine -ripsiväri.

Puuteriin minulla on kaksijakoinen suhde. Tupsautan sitä ainoastaan ennen luomivärin levitystä luomille. Dermosilin iDeal-puuterin jälki on mattainen.

Aikuisen naisen arkimeikki
Aikuisen

Sitten meikin ihaniin ja pirteisiin juttuihin!

Älä unhoda poskipunaa! Se antaa hehkua kasvoille.

Poskipuna on se juttu, joka antaa huulipunan ohella kasvoille hehkua. Rakastan poskipunia, enkä voisi olla ilman sitä, kun meikkaan. Pirteä pinkki on suloinen väri, ja sopii myös vaaleaihoiselle todella hyvin. Pyöräytän sitä poskiluun korkeimpaan kohtaan, häivytän kohti ohimoa.

Huulipunista sain testiin kaksi väriä, Classic Red ja Retro. Olen vähän huono käyttämään kirkkaita punia, mutta tämän sävy oli huulilla kyllä täydellinen. Se myös pysyy napakasti.

Lempparikseni nousi sävy Retro, joka on mahtava arkipuna. Se on sekoitus roosaa, nudea, hitunen koralliakin, kuin omien huulten luonnollinen väri, mutta korostettuna. Ikäänkuin väri, mutta ei väriä! Täydellistä huulipunaa on vaikea löytää, ja monesti päädynkin miksailemaan punia keskenään. No, tätä ei tarvitse. Se on verkkokaupasta väliaikaisesti loppu, mikä kertoo sen suosiosta. Ihan täydellinen arkipuna! Ja mikä parasta, se ei kilpaile tumman silmämeikin kanssa huomiosta. Tätä arkimeikki kaipasikin.

Jos huulipuna on retro, niin on kynsilakkakin. Retro-kynsilakassa on sävy, joka sopii omaan väripalettiini kuin valettu – hieman tummaan koralliin taittava, raikas sävy. Dermosilin lakkojen kestävyyttä olen hehkuttanut ennenkin, sillä jouluna sydämeni vei Classic Red. Puhdas punainen on aina raikas, ja kuten nimikin sanoo, klassinen valinta kynsiin kaikkina vuodenaikoina.Huhtikuun 6.-14. vietetään Allergiaviikkoa. Se on Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n jokavuotinen kevätkampanja, jota on järjestetty lähes 20 vuotta. Itse liitto juhlii viisikymppisiään!

Muistathan, että esimerkiksi teatteriin, oopperaan, konsertteihin ja elokuviin ei ole hyvä laittaa hajuvettä. Vierelläsi voi istua hajusteyliherkkä ihminen.

Allergiaviikon tavoitteena on herättää huomiota herkkyyksiin ja allergioihin, lisätä ihmisten tietoisuutta allergioiden yleisyyestä ja auttaa arjessa. Allergia koskettaa todella monia ihmisiä, mutta allergioiden kanssa oppii elämään.

Dermosil on tehnyt monta vuotta liiton kanssa yhteistyötä, ja näin Allergiaviikon alla ja viisikymppishumussa huomio kiinnitetään kasvomeikkituotteisiin. Dermosilin verkkokaupasta löydät Suomen monipuolisimman meikkivalikoiman, jolle on myönnetty Allergiatunnuksen käyttöoikeus. Tähän meikkipostaukseen Allergiatunnuksella merkityt tuotteet ovat:

Heleyttävä meikinpohjustustuote / Dermosil meikkivoide / Nestemäinen peitevoide
iDeal puuteri / Trio kulmaväri / Poskipuna Pink /Kulmakynä Fair

Myös muut tuotteet ovat hajustamattomia.

Tällainen oli aikuisen naisen arkimeikki! Huomenna lauantaina on luvassa arvonta! Arvon kolme Dermosilin Anna lahja iholle – tuotepakettia. Tule tsekkaamaan ja osallistumaan!

Lue myös: Kesän parhaat, ohikiitävät hetket

Mitä tehdä kesällä 2020?

Leppoisten aamujen rutiineja

4 Comments

 1. 15/03/2019 / 9:06 am

  Minäkin meikkaan joka päivä ja se on ihan jees. Meikkipohjasta on tullut nykyään se tärkein juttu. Ja toisaalta on niin, että se meikki/bb/cc-voiteen valinta on kaikkein vaikeinta. Vaikka joku sävy saattaa kaupassa näyttää hyvältä, niin luonnonvalossa sen huomaakin vääräksi… Enkä ikinä uskalla ostaa verkkokaupoista meikkituotteita juuri tuosta sävynvalinnasta johtuen. Liian monta kertaa on mennyt hutiin ihan fyysisessä kaupassakin.

  Tää oli kiva postaus ja erityisesti liputan sen huomion puolesta, että liikaa hajusteita ei todellakaan kannata käyttää. Itselläni on rasitusastma ja myös reagoin liikoihin tuoksuihin huonolla ololla ja päänsäryllä. Astmapiippu kulkee aina mukana siltä varalta, että tukehdun jonkun hajupilveen, mutta sekään ei vie pois sitä kokonaisvaltaisen häiritsevää oloa, joka hajuista tulee. Itse suhauttelen vain hyvin hillitysti ja hyvä tapa laittaa hajuvettä on suihkauttaa sitä ilmaan ja kävellä sen pilven läpi . Tai suoraan iholle max. 1 suihkaus, ellei ole tarkoitus myrkyttää kaikkea elävää sadan metrin säteellä 😀

  Mukavaa viikonloppua! <3

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  15/03/2019 / 7:23 pm

  Mä olen niin samaa mieltä sun kanssa noista hajuista. Vaikka mua ei ahdista fyysisesti, niin yksi teatteri-ilta on mennyt pilalle siitä syystä, että edessä istuva tuoksui partavedelle. Ei varmaan itse sitä huomannut, jos joka päivä laittaa sitä paljon.

  Mulla ei ole mennyt yleensä pieleen meikkikaupasta osto, otan aina hyvin vaaleaa ja vähän kellertävää. Mutta totta, että hyvähän sitä olisi kokeilla luonnonvalossa, kaupan valot kun vääristävät.

  Meikkaamisesta tulee hyvä olo, ja nyt kevättä vasten on kiva laittaa heleitä värejä!

 3. 17/03/2019 / 12:59 am

  Kiitos vinkeistä! Silmämeikin teko on kyllä aina minulle arpapeliä – välillä onnistuu, välillä ei. Arkena en juurikaan käytä luomiväriä, ainoastaan pehmeää rajausta. Ja meikkivoiteenkin korvaan arkena BB-voiteella. Mutta poskipunaa aina – ja kulmakynää. Ja tietenkin huulipunaa;)
  Dermosilin tuotteet ovat tuttuja ja kulmakyniä on kulunut jo useampi. Meikkejä en juurikaan ole kokeillut mutta ihonhoito- ja puhdistustuotteita kylläkin. Ja työpöydän laatikossa sekä kotona on aina Dermosilin saksanpähkinäkäsivoidetta!
  Ps. Tuo retrohuulipunasävy on ihan täydellinen!

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  19/03/2019 / 5:22 pm

  Niin se on melkein mullekin, jostain syystä just luomivärin levittäminen on vähän haasteellista! Joo, aina kulmakynää ja poskipunaa, myös se meikkivoide. Ah, D:n käsivoiteet ovat ihania. Mä tykkään Vitamin E- ja Kaura-sarjoista eniten!

  Eiks ookin ihana puna, ei ihme, että se on nyt loppu. Just sellainen nätti ja luonnollinen arkiväri.

Vastaa