Ihanat kukkaprintit kevätmuodissa

 

sisältöyhteistyö InWear

 

Nyt on paksut neuleet lähes unohdettu ihanien kukkaprinttien vallatessa näyttämön. Olen innostunut pukeutumisessa ihan hurjasti kukkaprinteistä. Kukkaprintit ovat ihan oikeasti jotain sellaista, mitä minulla ei ole ollut, öh, noin kolmeenkymmeneen vuoteen. Parikymppisenä muistan omistaneeni muutaman kukkamekon, mutta sen jälkeen kukat ovat esiintyneet puvustossani hyvin harvoin.

Miksiköhän on näin? Myönnän kuitenkin olevani pukeutumisen suhteen enemmän romantikko kuin minimalisti. Kukat, röyhelöt ja pitsit viehättävät niin paljon enemmän  kuin suorat linjat tai graafiset kuviot. Ehkäpä siksi, että olen varmasti edellisessä elämässäni ollut englantilainen lady jossain kartanossa – näin olen päätellyt…

Sain InWear-yhteistyönä muutaman ihanan kukkaprinttivaatteen, joista tulee, ja on jo tullut vaatekaappini peruspilareita tälle keväälle. Paksut neuleet on jo koettu tälle talvelle, ja nyt on kevyempien kuosien aika! Yksi niistä on jo nähty Kodin Kuvalehden jutussakin. Odotan innolla lämpimiä, jotta voin yhdistää sandaalit liehuviin helmoihin ja viktoriaanisiin puseroihin.

Muistan muutaman kukkamekon vuosikymmenien takaa. Se, että muistan ne, ei sinänsä ihmetytä, olenhan vaatesavantti, ainakin mieheni mielestä! Ostin aikoinani Vero Modasta suloisen minimekon, jossa oli keltaisella pohjalla pinkkejä ja punaisia kukkia. Kokkolan intianbasaarista löytyi taasen mekko jossa oli kaikki kasarihirveydet pussihihoista laajaan hameeseen. Se oli aikamoinen vikatikki, enkä muista sitä oikeastaan käyttäneenikään.

InWearinvVihreä pusero ja hame käyvät hyvin vaikka mekosta. Rakastan sekä puseron väljiä hihoja ja korkeaa kaulusta, myös hameen epäsymmetristä linjaa. Yhdessä ne näyttävät mekolta, mutta erikseen voisin kuvitella puseron pariksi vaikkapa valkoiset farkut. Nytpä tiedän mitä laitan päälle kevään juhliin.

InWear, aikuisen naisen muoti, kukkamekko

Ihana kukkapusero esiintyi Kodin Kuvalehden numerossa 4/19, jossa oli meitsistä tyylijuttu. Puserossa on jotain viktoriaanista kauluksineen ja hihoineen. Joka kerran, kun tämä pusero on päälläni, se kerää valtavasti kehuja.Tämä blogissakin pariin kertaan nähty InWearin neule on oiva pari kukkahameelle. Hameen frillat ovat tosi kiva vastapaino muhkeahkolle neuleelle. Tykkäisin yhdistää tämän asun mataliin saappaisiin, mutta sellaisien puutteessa laitoin Zaran sukkabootsit.vihreä pusero ja hame, sininen frillahame ja sinikuvioinen pusero InWear, saatu
nudet korkkarit Unisa
nahkahousut Second Female
sukkabootsit Zara
rannekoru Syster P, korvikset &Other Stories

 

Huomenna arvotaan myös Instagramin puollella, jos et vielä seuraa, niin nyt kannattaa klikata sinne puolelle! Ylläni on jotain, joka arvotaan siellä…

 

9 Comments

 1. Marianne
  18/03/2019 / 7:33 am

  Ihanat sävyt ja tosi hyvä istuvuus näissä kokonaisuuksissa. Minäkin olen tykästynyt kukkaprintteihin, mutta kylläpä niissäkin ratkaisee kuviohässäkkä ja väritys. Kaipa tässä uskaltautuu ruveta laittamaan paksuimmat vaatekappaleet odottamaan seuravaa sesonkia. Vai uskaltaako…..

 2. 18/03/2019 / 9:01 am

  Oi mikä ihana kukkapaita!

  Mä en oikein osaa käyttää kukkaa. Innostun aina uudelleen ja uudelleenniistä mutta en lopulta osaa käyttää kun kerran tai kaksi. Tai sitten se oikea kukka ei ole vielä tullut vastaan.

 3. Ansu
  18/03/2019 / 10:01 am

  Ihanan raikkaalta ja keväiseltä näyttää 🙂 Printeissä yleensäkin on jujuna se, miten niitä yhdistää, ja senhän sä osaat! Ekan kuvan pusero + hame on kauniisti yhdistetty vaaleisiin ohuisiin sukkiksiin ja nudekorkkareihin. Tokan kuvan puseron sävyt yhdistyvät ihanasti housuihin, ja kolmannen kuvan ohuempi ja paksumpi musta yhdistyvät myös kauniisti. Itsekin olen jonkin verran eläinprinttipuseroita hankkinut tänä keväänä, tykkään erityisesti beige-mustasta seepra- ja leopardikuosista, se on helppo yhdistää mustaan ja valkoiseen. Lillystä löysin aivan ihanat matalakantaiset leopardikuosiset slingback-avokkaat, ja nyt löysin pitkästä aikaa myös ne valkoiset farkut, jotka eivät ole sitä makkarankuorijoustoa. Siroa pikkujakkua ei meinaa tänä keväänä löytyä, se Nectarinen musta pikkujakkukin oli luonnossa pettymys, tuulipusakkamallinen pussukka. Ei vaan istu pienelle x-vartalolle… Mutta printeissä kohti kevättä, vaikka räntää viskookin tällä hetkellä päin näköä!

 4. 18/03/2019 / 11:22 am

  Miten ihanat asukokonaisuudet ja niin upeilta näyttää sun päällä! Rakastuin tuohon violetin sävyiseen kukkapuseroon! <3 Mistä sitä saa?

 5. marjukkap
  Kirjoittaja
  18/03/2019 / 8:58 pm

  Kyllä tässä varmaan pian uskaltaa jättää paksuimmat neuleet kappiin. Ja vaikka kuinka tykkään maihrikengistäni, haluaisin jo pukea keveämpiä… Kuviohässäkkä hyvinkin ratkaisee, ettei näytä siltä, että päällä on verho…

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  18/03/2019 / 8:59 pm

  Sepä se, kukkaprintit ovat haastavia. Musta tuntui siltä, että kun olin ne löytänyt, tuli kivoja kukkia koko ajan vastaan!

 7. marjukkap
  Kirjoittaja
  19/03/2019 / 5:18 pm

  Kiitos Ansu! Tosiaan vihreän asun kanssa minusta näytti nudet korkkarit parhaimmalta, no, minkä kanssa ne eivät näyttäisi! Ah, eläinprintit ovat tosi kivoja. Beige-mustaa seepraa oli ainakin &Other Storiesilla. Uudet avokkaat kuulostavat ihanan kesäisilät! Saako kysyä mistä löysit valkoset farkut? Mullekin kiitos tukevaa kangasta, jotta ei näy joka makkaranmutka.

  Voi hitsi, tarkoitatko sitä mustaa Geoxin jakkua? Mä taas harmittelen, että sitä ei ollut kokoani, sillä minusta se oli iiiihana!

 8. marjukkap
  Kirjoittaja
  19/03/2019 / 5:19 pm

  Voi että, ei varmaan mistään enää, kun se on talven tuote. Puseron nimi on Vernon, joten voithan koittaa etsiä. Sopis sun väreille hyvin!

 9. Ansu
  19/03/2019 / 8:29 pm

  Farkut löysin Stockalta, merkki Lee. Juu, Geoxin jakkua tarkoitin, mä sain kuvasta ihan eri käsityksen jakun mallista. Nätin naköinen se sinällään oli ja kivat koristeet, mutta kun se malli ei vain istu x-vartalolle eli hakuseen jäi tällä kertaa…

Vastaa