Keväisiä asuja valkoisten farkkujen kanssa

 

sisältöyhteistyö Part Two

 

Kas ihmettä, vanhat, valkoiset farkkuni menivät jalkaan! Hyvä niin, sillä ne ovat yhdet lempihousuistani, joita ilman ei tule kesää! Kun kuivemmat ja lämpmämmät säät koittavat, ne löytyvät jalasta lähes joka päivä.  Minusta ne raikastavat asun kuin asun. Nyt onkin hyvä aika fiilistellä keväisiä asuja.

Sain Part Twolta osana vuosiyhteistyötä kaksi ihanaa yläosaa ja keväisen mekon. Yläosat yhdistin juurikin lempparifarkkuihini, ja mekon valkoisiin tennareihin. 

Part Two, aikuisen naisen muoti, keväisiä asuja, valkoiset farkut

Mustapohjainen kukkapaita on ihana lämpimien ilmojen hellevaate, väljä ja vilpoinen. Valkoisten housujen ja tumman yläosan kontrasti on tosi kaunis. Kukkakuosi pitää muodissa edelleen pintansa, ja koska lämpenen trendeihin hitaasti, se on minulle yhtä kuin uusi juttu. Part Two on astetta romanttisempi kuin esimerkiksi saman yhtiön alla oleva InWear.


Part Two, kukkapaita, lyhyet hiukset, aikuisen naisen muoti
Part Two, kukkapaita, lyhyet hiukset, keväisiä asuja, aikuisen naisen muoti

paita Part Two / housut Day / kengät Yoox / korvikset Massimo Dutti

Part Two, pellavaneule, aikuisen naisen muoti

Kesäinen neule on kaunis ihan sellaisenaan, mutta myös paitiksen kanssa. Kuviin laitoin alle mustan topin, ja se on kiva mustien kenkien kanssa. Rento, valuva neule sopii farkkujen, shortsien tai hameen kaveriksi. Tätä mallia saa myös muissa väreissä, sinapinkeltaisena ja khakinvihreänä. Doppilla Yrjönkadulla on hyvä valikoima Part Twon vaatteita, ja myös Sokoksella on shop-in-shop.

Par Two, Petrona neule, valkoiset farkut, aikuisen naisen tyyli

neule Part Two / korvikset Massimo Dutti / tossut Kennel & Schmenger / vyö Abro

Part Two, kesämekko, sininen mekko, aikuisen naisen tyyli

Söpö, valkopilkullinen mekko on kuin tehty kesäiltoihin, mutta miksi rajoittaa sen käyttö siihen, kun päälle voi laittaa neuleen jo nyt. Pliseeratut helmat ovat nyt kova juttu, tässä mekossa on myös ohut pliseeraus yläosassa. Mekossa on myös vuori, mikä on hyvä juttu.

Keväisiä asuja, kesämekko, Part Two
Keväisiä asuja, Pat Two, kesämekko

mekko Part Two / neule InWear / tossut Common Project / korvikset Kalevala Koru

keväisiä asuja, Pat Two, kesämekko

Kohta alkaa olla niin kuivaa, että voi laittaa jo valkoiset farkut ja tennarit alkaan. Siitä alkaa jo kevään odotus ihan toden teolla. Ohuemmilla paidoilla tarkenee jo töissä hyvin, kun lämmikkeeksi nappaa villatakin hartioille.

Muistan lapsuudesta sen ihanan tunteen, kun sai laittaa ensi kertaa polvisukat hameen kanssa jalkaan. Myös yhtä ihanaa oli olla ensi kerran paljain jaloin, tuntea ruoho jalkojensa alla, nipistelevä soratie.

Mistä teillä alkaa kevään odotus?

2 Comments

 1. 25/03/2019 / 9:04 am

  Ihana kokonaisuus tuo farkut ja neule, niin kauniin vaalea ja kevääseen sopiva.

  Oma kevään odotus alkaa oikeastaan siitä kun on vähänkin valoisampaa, ehkä siis jo tammikuussa parhaimmillaan. Odotan ensimmäisiä skeittilautojen kolahduksia työmatkalla kotiin tullessa, ensimmäistä prätkän murahdusta kadulla, ohuempia kenkiä, ohuempaa takkia. Kesän lapselle kevät on merkki siitä, että kohta voi olla vaan ulkona ja nauttia (todellisuudessa en ole, mutta se unohtuu talven aikana).

  Ihanaa uutta viikkoa!

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  27/03/2019 / 6:20 pm

  Voi joo, kaikki nuo mainitsemasi asiat ovat kyllä niin keväistä! Valo on todellakin ihana asia, töiden jälkeen tuntuu, että iltaa on jäljellä vaikka kuinka. Talvella kotiin tullessa tekisi vain mieli mennä nukkumaan… Mä olen syksyn lapsi, ja toisinaan kevät tuntuu vähän pitkältä ja raskaalta, mutta lähestyvä kesä kyllä tuo fiilistä!

Vastaa