Keveitä neuleita kevääseen Blusbarilta – voita itsellesi neuletakki, -housut tai -tunika!

sisältöyhteistyö Blusbarin kanssa
Olen ilokseni saanut monta vuotta tehdä yhteistyötä tanskalaisen Blusbarin kanssa. Sen merinoneuleet ovat eettisesti tuotettuja, ihan järjettömän hyvälaatuisia moderneja klassikoita. Minulle vaatteen klassisuus merkitsee nimenomaan hyvää laatua ja ajatonta designia. Blusbarin merinot voi pestä koneessa tarpeen vaatiessa, mutta ensisijainen hoito on tuuletus.

Sain Blusbarilta kolme kaunista neulevaatetta, joihin sain valita värin ja mallin. Ei liene yllätys, että huolimatta kevään ja kesän muodikkaista kirkkaista väreistä valitsin maanläheisiä, lämpimiä sävyjä, jotka pysyvät ajassa vuodesta toiseen.

Postauksen lopussa on arvonta, jossa sinä voit voittaa omaksesi jonkin näistä kolmesta neuleesta, omassa koossasi tietenkin!

Kaunis, pitkä, hiekanvärinen villaneuletakki pääsee heti töihin ensi viikolla. Kun näitä kuvia otettiin, oli vielä kylmä, mutta upea kevätvalo antoi jo lupaustaan. Ohuemmalla neuleella tarkenee varmasti kohta.

Keväällä monesti mielii jotain selkeää ja rentoa, joten alle puin paitapuseron, jalkaan siniset housut. Valkoiset nahkatennarit ovat ihanan keväiset, vielä en tohdi laittaa niitä ulos, vaan ne saavat kunnian toimia sisäkenkinä.

aikuisen naisen muoti, Blusbar, By Basics, merinovillaneule

neule Blusbar

housut Fiveunits

tennarit Common Project

vyö Abro

korut Syster P

kello Daniel Wellington

Ei liene yllätys, että harmaa on lempparivärejä myös keväällä ja kesällä. Kaunis, ohut, lämpimänharmaa neule on malliltaan aivan ihana. Sen voi antaa levitä kellomaisesti vapaasti, tai etuhelman voi laittaa rennosti housun sisään. Tämä neule menee myös kesäiltoina. Kaverina sillä ovat myös siniset housut ja nahkatennarit, mutta yhtä hyvin farkut sopisivat sen pariksi erinomaisesti.

aikuisen naisen muoti, Blusbar, By Basics, mer inovillaneule
aikuisen naisen muoti, Blusbar, By Basics, merinovillaneule, eettinen merino


neule Blusbar

housut Fiveunits

korvikset Syster P

tennarit Common Project

Rennot haaremityyliset housut käyvät kotoiluun, mutta miksi ei myös muutoinkin? Sammaleenvihreä on yksi lempivärejäni, ja minusta kaunein yhdistelmä sen kanssa on valkoinen. Ja miksi ei yhdistäisi loafereita housujen kanssa?
housut Blusbar

paita Lindex

loaferit Luca Grossi

Ja sitten arvontaan! Voit voittaa jonkin näistä kolmesta neuleesta itsellesi omassa koossasi. Osallistu jättämällä kommentti, jossa kerrot minkä kolmesta neuleesta valitsisit. Kysyn voittajan koon myöhemmin. Laita myös sähköpostiosoitteesi. En valitettavasti julkaise osoitteettomia kommentteja. Poistan kommentit arvonnan jälkeen, eikä niitä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Arvonta-aikaa on viikko, lauantai 16.3. klo 12:een saakka. Ilmoitan voittajalle heti sähköpostitse, ja laitan myös tiedon tämän postaukseen loppuun. Voittajan tulee ilmoittautua kahden vuorokauden kuluessa.

Onnea kullekin arvontaan! Jännä kuulla mikä kolmesta neuleesta on suosikkisi! Ja hei, Blusbaria saa pk-seudulla ainakin Doppista, tsekkaa tämä ja tämä postaus! Omasta kaapistanikin löytyy tasaraitainen kietaisuneule.

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

 

EDIT. 16.3. Voittaja on arvottu, ja hänelle ilmoitettu! Kiitos osallistumisesta!

Share:

Vastaa