Asua piristävät, laadukkaat lippalakit

 

sisältöyhteistyö Hattu.fi

Laadukkaat lippalakit paitsi piristävät asua, ne ovat myös asusteiden peruspilareita. 

Kuvien lippalakit ovat villaa, ja saatu sisältöyhteistyön merkeissä Hattu.fi:stä. Sieltä ovat myös talvella kuvatut angorapipo ja tupsulakki. Rakastan lakkien rentoa ilmettä, ja vähän karuun alkukevään säähän ne antavat asuille kivaa säväystä. 

Oranssi Meri-villalippis on raikas ja nätti. Nyt, kun tuuli puhaltaa vielä viileästi ja maisemakin on aika karu, lämpimänsävyinen lippis sopii väria antamaan. Sattuipa muuten somasti, kun sateenvarjossani oli samaa sävyä.

Oranssi on yksi voimavärejäni, ja pidän sen lämmöstä ja iloisuudesta. Oranssi on iloinen väri! Ihan väkisinkin oranssissa vaatteessa tai asusteessa voimaantuu, ja miten se piristääkään perusvärejä.

Hattu.fi, lippalakki, villainen lakki
Hattu.fi, lippalkki

Kipparinlakki on aina ollut yksi suosikkejani, mutta viimeksi minulla oli sellainen parikymppisenä. Nyt on kipparinlakin sesonki, sillä jokakeväinen seilorilook pyrkii minullakin esiin. Tummansininen, valkoinen ja raita vain toimii joka kevät. Omistan monta vuotta vanhan, rennon ja väljän tummansinisen villakangastakin, jonka kanssa aion kokeilla lakkia. Kaulaan laitan sitten jotain muuta kuin raitaa. Myös pitkä, musta villakangastakkini on oiva pari näin vielä viileillä ilmoilla.

Lakkien muodikkuus tuntuu tulevan ja menevän, ja ainakin vuosi sitten kipparilakkeja näkyi tosi paljon. Mutta kuten aina laadun kanssa, se ei mene muodista. En muutenkaan edes pysy kärryillä onko joku asuste muotia vai ei, jos pidän siitä, niin pidän. Kuvan bootsit esimerkiksi ovat nyt viisi vuotta vanhat, ja kauhistuttaa jo se, että ne alkavat olla aika kuluneet. Silti rakastan niitä, ja ne olivat aikoinaan loisto-ostos. Klassikot pitävät aina pintansa, vai mitä.

Katsokaapa, miten kotimaisessa lakissa on kauniit ja huolitellut yksityiskohdat. Punokset ja koristenauhat ovat todella kauniit. Lakki on villaa, ja kuten villan kuuluukin, se sekä hengittää että lämmittää. Lakissa on myös vuori.

Kipparinlakki, hattu.fi
kipparinlakki, hattu.fi
hattu.fi, kipparinlakki
hattu.fi, kipparinlakki

Hattu.fi:lla on kokotaulukko, ja sinne voi myös laittaa sähköpostia, mikäli oma koko askarruttaa. Molemmat lakit ovat kotimaisia. Toimitus on myös nopea, minun lakkini tulivat parissa päivässä, ja tuotteissa on maksuton palautus, jos haluat vaihtaa koon.

Tykkäätkö sinä lippalakeista?

6 Comments

 1. T.Rva46
  31/03/2019 / 8:57 pm

  Iik! Eli vastaus: enpä tykkää en.

 2. Marianne
  01/04/2019 / 8:31 am

  Voi miten söpöt lippikset. Joskus näkee hassuja hattuyhdistelmiä, jolloin päähine ja vaatetus ei yhtään natsaa yhteen. Nämä sinun yhdistelmät hivelee silmää :).

 3. marjukkap
  Kirjoittaja
  01/04/2019 / 6:19 pm

  No äläs, oletkos kokeillut? ; )

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  01/04/2019 / 6:19 pm

  Tykkään kovasti molemmista!

 5. Lätsänen
  02/04/2019 / 5:25 pm

  Turhakkeita. Eivät näytä hyvältä, ei! Kipparilakki ei sovi ainakaan sinulle, jotenkin äijämäinen. Ainoa, missä ajattelisin sen sopivan on veneily, ohuena materiaalina, ehkä : )

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  02/04/2019 / 6:32 pm

  Voi, minusta sopii hyvin! Mutta ymmärrän, että jotkut tykkää, toiset ei, ja se on ihan ok. Lakit jakavat yllättävän paljon mielipiteitä. Minusta lakki antaa kivasti ”äijää” muuten aika naiselliseen tyyliini.

Vastaa