Sinistä, hennonpinkkiä ja vähän konjakinruskeaa

Joka kevät ihastun tummansiniseen. Se on niin upea valkoisen ja konjakinvärisen kanssa. Sinisen kaipuutani helpottavat farkut ja InWearin neulepaita, ja kaapistakin löytyy konjakinvärinen laukku, ei tosin niin upea kuin tuo Chloén Tess-satulalaukku.

Pitkät helmat ovat tänä vuonna suositut niin mekoissa kuin hameissakin. Niiden kanssa näkee monesti suuria villapaitoja, mutta pienenä ihmisenä ne näyttävät päälläni vähän turhan raskailta. Niinpä valitsen pitkien helmojen kanssa neuleeksi lyhyen. Rento paitis ja leveä vyö ovat kivat pitkien helmojen kanssa.

Luonnonvalkoinen neulepaita on ollut yksi talven suosikkeja, ja rakkaus siihen jatkuu varmasti ensi talvenakin. Neule löytyy postauksestani täältä.

Aurinkolaseja minulta löytyy vain kahta merkkiä, Reiskoja ja Le Specsejä. Le Specs on edullinen, mutta tosi trendikäs brändi. Tykkään!

1. paitapusero 2. hame 3.neuletakki

4. aurinkolasit 5. oversize-neule 6. laukku 7. tennarit

8. farkut 9. loaferit

Meillä on vain sairasteltu viikonloppu, itse alan olla pikkuhiljaa parempi, mutta miesparka on kovassa nuhassa. Onneksi ensi viikolla pääsee taas töihin ja eiköhän se elämä palaile normaaliksi taas. Toivottavasti kevään sairastelut olivat nyt tässä.


*mainoslinkkejä

Share:

3 Comments

 1. Susannah
  10/03/2019 / 5:36 pm

  Mitä kokoa neuleesi on ja onko nämä yleisesti reiluja?

 2. Marjukka / Fab Forty Something
  10/03/2019 / 6:42 pm

  Hei, neuleeni on XS, ja malli on ylisuuri. Jos mietit kokoa, ota se minkä normaalistikin.

 3. Anonyymi
  11/03/2019 / 7:06 am

  Tässäpä tulikin esiteltyä väriyhdistelmät, joista nykyään tykkään ja käytän paljon. Vielä pari-kolme vuotta sitten minulla ei tainnut olla muuta sinistä kuin farkut. Toivottelen mukavaa viikkoa ja terveempiä aikoja, Pohojanmaan Marianne

Vastaa