Tumman työhuoneen seiniä piristävät vaaleat taulut

Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa

 

Neljä vuotta sitten maalasimme talomme sisäseinät. Työhuone oli toinen huone, joka pääsi muutoksen kouriin. Valitsin sinne Tikkurilan värikartasta sävyn 5486 Vulkaniitti. Tummat seinät ihastuttivat kovasti, ja edelleen viihdyn työhuoneessa hyvin. Siellä kirjoitan postaukset, suunnittelen tunteja, ja myös mieheni viettää etäpäivänsä.

Työhuoneen seinät ovat olleet hyvin paljaat, mutta Desenion kaupallisen yhteistyön myötä pääsin valitsemaan sinne muutaman kauniin julistetaulun. Yksi oli heti varma valinta, mutta muissa yllätin itseni!

Sisustusmakuuni kuuluvat suuret kalusteet, vähän koriste-esineitä ja selkeät linjat. Työhuoneen pitää olla erityisen selkeä. Häiriinnyn siitä, jos työpöytä ajelehtii tavaroita ja papereita.

Työhuoneen suuret pöydät ja hyllykkö ovat ostettu aikoinaan Ikeasta, pieni tuoli Boknäsin alesta. Hyllykkö sai hieman nyt keveämmän ilmeen, kun purimme pois ylimmät hyllyt. Hylly vetää sisäänsä aikamoisen määrän kaikenlaista tavaraa oppikirjoista talon asiakirjoihin ja käärepapereihin. Printteri menee nätisti myös hyllyn sopukoihin.

Kun aloin selailemaan julisteita, aika nopeasti hahmotin millaista printtiä haluan työhuoneeseen. Koska seinät ovat tummat ja kalusteet vaaleat, saisivat julisteet olla ilmavia ja keveitä. Tummat kehykset sitoisivat ne kuitenkin kalusteisiin.

Desenio, julisteet

Tyhjälle, ehjälle seinälle ykkösvalintani oli Sudenkorento-juliste. Sen värit sopivat kauniisti seiniin ja tuoliin, ja kuvan ympärillä oli kaipaamaani valkoista tilaa.

Tätä julistetta muistan katsoneeni aikanaan myös makuuhuoneeseen. Valitsin sinne muuta, ja hyvä niin, koska sudenkorento sopii huoneeseen täydellisesti. Näen sen työpöytäni äärestä, kun vähän käännän päätäni oikealle.

Työhuoneen hyllykkötason päälle valitsin kolme julistetta, kriteereinä myös ilmavuus ja huoneeseen sointuvat värit. Abstract Fragments NO1 -juliste on minusta tosi kaunis kuvioineen ja kultaisine suorakulmioineen.

Yllätin itseni kahdella muulla julistevalinnalla!

En erityisemmin suosi valokuva- tai tekstitauluja, mutta niinpä vain yllätin itseni tilaamassa molemmat! Birds over lake on kaunis, utuinen kuva, ja vaikka se on aivan eri genreä kuin abstrakti julise, ne sopivat silti mielestäni tosi hyvin yhteen.

Let go -julisteen teksti puhutteli minua: 

”You don´t always need a plan. Sometimes you just need to breath, trust, let go and see what happens”.

Desenio, juliste, julistetaulu

Sen kummempia koristuksia en laittanut hyllykön päälle, muutama kirja, kynttilänjalka ja rasia saivat riittää, jotta ilmavuus säilyisi.


Tilaukseen mahtui myös kolme muutakin taulua. Herkkä Pink tulipe NO3 -kukkajuliste on romanttinen. Se etsii vielä paikkaansa, mutta sopisi hyvin myös hyllykön koristukseksi.


Makuuhuoneen lipaston päälle pääsi peurataulu muistuttamaan meidä pihalla käyskentelevistä peuroista. Sudenkorennon tilalle oli toisena ehdokkaana muuten peura, pidän kovasti näistä siroista eläimistä. Siihen valitsin kullaväriset kehykset. Julisteen nimi on Polycon Deer.

Ja koska tekstitaulujen makuun päästiin, taloon tuli vielä toinenkin! Ymmärrän nyt tekstitaulujen viehättävyyden, ne ovat keveitä, eivätkä huuda olemassaoloaan, vaan muistuttavat aiheellisesta asiasta joka kerran kun niihin vilkaisee.

”Life is too short to worry about stupid things. Have fun. Fall in love. Regret nothing and don´t let people bring you down”.

Hyvä muistutus, vai mitä?


Minulla kului ilta mukavasti kollaasia suunnitellessa ja julisteita valitessa. Valikoimat on jaettu käteviin kategorioihin, ja suosikit voi tallentaa omaan kansioonsa. Tilaus lähti Deseniolta seuraavana päivänä ja saapui kätevästi meidän lähipostiimme.

Lukijani saavat nyt todella hyvän alennuksen Desenion verkkokauppaan:

Koodilla fabforty25 saat -25% alennusta ti-to 12.-14.3. välillä. Tarjous ei koske kehyksiä, tai handpicked-, collaboration- tai persoonallisia julisteita.

Mitä tykkäät työhuoneemme ilmeestä nyt taulujen kanssa?

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

2 Comments

 1. Eeva
  13/03/2019 / 5:43 pm

  Kaunista ja harmonista! Eeva

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  14/03/2019 / 7:30 pm

  Kiitos, niin minustakin!

Vastaa