Työunivormu ja Balmuir- arvonnan voittaja

Kiitos teille kaikille, jotka jätitte kommentin Balmuir-arvontaan! Luin kommenttejanne hymyssä suin. Mikä pisti silmään, oli se, että tosi moni on lukenut jo vuosia, jopa ihan alusta saakka. Myös muutamia nuoria lukijoita on matkassa, ihan huippua! Olen itse kokenut aina niin, että jos blogi jotenkin miellyttää ja kolahtaa, ikä ei ole este. Naisia tässä ollaan, eri elämänvaiheissa ja -tilanteissa, ja on rikkautta lukea eri ikäisten elämästä.

Balmuir-laukku on nyt arvottu, voittajalle ilmoitettu ja Itä-Suomeen Hannastiinalle meni voitto. Hän on jo vastannutkin, onnea vielä kerran sinulle! Arvonnan organisoi, ecxelöi ja Random.orgin kautta arpoo mieheni, omaksi tehtäväkseni jää vain ottaa yhteyttä voittajaan. Olen myös poistanut arvonnan kommentit sähköposteineen.

Täällä ollaan vielä toipilaana, ja äänilevossa. Sitä se on, kun on äänityöläinen. Toivottavasti te olette säästyneet kurjalta kevätflunssalta. Lääkärini sanoi tänään, että joka päivä tulee influenssa- , keuhkokuume- ja poskiontelontulehduspotilaita, joten juu, nyt on sesonki kuumimmillaan.

Mutta kyllä ne paremmat päivät sieltä tulevat. Pitää vain malttaa levätä kunnolla. Tietenkin superharmitus oli hyvän treeniputken katkeaminen!
neuletakki Bmuir

paita Uniqlo

nahkaleggarit Selected Femme

bootsit Ross

korvikset &Other Stories

Asukuvia on koneella vielä hyvin, joten laitan tässä mukavan työasun näytille. Työasuni taitavat olla tyyliä ”päiväni murmelina”, sillä pukeudun kaiketi edelleen lähes joka työpäivä nahkaleggareihin ja neuleeseen… Kieltämättä alkaa tehdä mieli jo pukea ylle jotain keväisempää, mutta eihän se kevät vielä ole lähimaillakaan.

Eikö ole muuten kiva väriyhdistelmä, viininpunainen ja vaalea pinkki? Sain inspiraatiota Netflix-sarjasta Dirty John, jossa punatukkainen, ihana ikätoverini Connie Britton oli stailattu pinkkeihin vaatteisiin, eli ei ainakaan oman värianalyysinsä mukaan. Mietin, että tarvitseeko sitä aina ollakaan niin hitsin tarkka niistä sävyistä. No, nyt ainakin mennään oman värikartan ulkopuolella, mitä nyt kermanvärinen paitis on vähän pehmentämässä.

Instagram

Facebook

Bloglovin`

Blogit.fi

*mainoslinkkejä

Share:

2 Comments

  1. Katri
    06/03/2019 / 7:38 pm

    Ei tarvii olla liian tarkka, jäisi monet ihanat sävyt pukematta ja vaatteet ostamatta jos orjallisesti noudattaisi väripalettiaan. Kunhan osaa vältellä pahimpia karikoita – kuten sitä kirkkaanpinkkiä – niin hyvä tulee. 🙂 Olisi kyllä kiinnostavaa käydä joskus värianalyysissa, kun en ole vielä keksinyt mikä se ihanteellisin paletti itselle olisi. Imartelevia sävyjä löytyy sekä lämpimästä että kylmästä sävymaailmasta, kun taas selkeästi epäimartelevia sävyjä on tullut vastaan yllättävän vähän. Harmaan- tai myyränruskeat ei ainakaan sovi yhtään. Ja sellainen kirkas, oranssihtava korallinpunainen on ihan no-no! Niitä en suostuisi käyttämään edes siinä tapauksessa, että värianalysoija pitäisi niitä minua imartelevina sävyinä. Enkä laventelinsinistä tai omenanvihreää…Omalta sävytykseltäni olen ehkä vähän väliinputoaja enkä niin selvästi kategorisoitavissa mihinkään vuodenaikaan. Toisista taas amatöörikin näkee sen oikean vuodenajan heti, ja kaukaa. Näillä selkeillä tyypeillä, kuten aidoilla punapäillä tai oliivi-ihoisilla se imartelevuus ja vastaavasti epäimartelevuus myös erottuu niin paljon selvemmin.

  2. Marjukka / Fab Forty Something
    08/03/2019 / 2:01 pm

    Tuo on niin totta, että joistakin näkee heti mitä vuodenaikaa he ovat. Edelleen pähkään vanhemman veljentyttöni analyysiä, analysoin hänen syksytyypiksi, mutta en ole tähänkään päivään varma asiasta… Varmaan tärkeintä on tietää mikä on sellainen väri, jossa ei viihdy ollenkaan, kuten sulle just harmaan- ja myyränruskeat. Korallista en pidä minäkään, vaikka se itseasiassa mulle ihan sopiikin. Ja musta – sitähän ei voi pitää kukaan paitsi talvityyppi, itse en kyllä olisi mustasta valmis luopumaan.Olisi ihanaa olla aito punapää, kihara, punainen hiuspehko, ai että tykkäisin!

Vastaa