Valkoiset tennarit – vihdoinkin!

 

Ta-daa! Se on täällä: odotettu kausi nimeltä valkoiset tennarit! On sen verran kuivaa, että ne uskaltaa laittaa jalkaan. Paksupohjaisissa nahkatennareissa ei tule kylmä. Omani ovat pari vuotta vanhat Common Projectit, ja rakastan niitä! 

Vaan nyt tulisi vinkki viitonen tarpeeseen! Millä ne saisi hellävaraisesti puhtaaksi? Auta, ja jaa paras konstisi puhdistaa valkoiset tennarit?

valkoiset tennarit, aikuisen naisen tyyli, aikuisen naisen muoti

Tässä päivinä viime postausten välissä on tapahtunut asia nimeltä elämä. Pitkät päivät, kiireiset illat, veroilmoitusten tekoa, budjetin tekoa, sähköposteihin vastaamista, liikuntaa, pyykkiä, päivätöiden suunnittelua. Maanantaina olin ihan turkasen väsynyt, ja ajattelin, että viikko on jo menetetty. Onneksi tuli mentyä aikaisin nukkumaan, sillä eilen kunnon yöunien jälkeen taas täynnä virtaa. Jaksoin jopa hölkätä juoksumattoa, ja tänään olen tietenkin ollut ihan supernälkäinen sen ansiosta.

Muistaakohan kukaan tuota kuvan kashmirneuletta? Se on syksysltä 2015, ollut Anna-lehden jutussakin tammikuussa 2016. Rakas neuleeni on ollut kovassa käytössä, ja lähes jo parhaat päivänsä nähnyt. Harvaa vaatetta tulee niin paljon pidettyä kuin tuota. No, ehkä vakkarihousujani, kuvissa nekin.

valkoiset tennarit, kashmirneule, aikuisen naisen tyyli, aikuisen naisen muoti
Common Projects, valkoiset tennarit, nahkatennarit

Balmuir laukku
harmaa neule, kashmirneule, Repeat Cashmere,lyhyet hiukset

neule Repeat Cashmere / housut Selected Femme / tennarit Common Project
kello Emporio Armani / laukku Balmuir / korvikset Massimo Dutti

 

En voi uskoa, että huomenna on taas torstai. Loppuviikko on täynnä ohjelmaa, kivaa sellaista! Menen huomenna käymään Balmuirin showroomilla töiden jälkeen. Ja perjantaina sitten haen kuvauslainaa yhtä mieluisaa kevätkamppista varten. Tänä keväänä on tulossa usea, kiva kevätkamppis, joista olen aika innoissani.

Lauantaiaamuna osallistun Doppin muotibrunssille, ja on kuulkaa ensimmäinen sosiaalinen tapahtuma tälle vuodelle! Vähän jopa hävettää – näin saamaton olen ollut sellaisten suhteen, mutta kun suhaa töiden ja kodin väliä, ja illatkin menevät joko liikunnassa tai blogin kanssa, aika menee yllättävän äkkiä. Sunnuntain omistaudun kirjoittamiseen ja kuvaamiseen, mutta parit liikuntakerrat aion mahduttaa viikonloppuun. Mutta tällaista se on työssäkäyvän elämä, kyllä te tiedätte. Ja blogiin on otettava aika sitten sieltä, mistä sen luontevasti saa. Liikunnasta ja yöunista en lähde tinkimään, muuten mie romahan…

Tällaiset pikakuulumiset tänään, mutta hei, kertokaapa niitä puhdistusvinkkejä! Viimeksi puhdistin niitä ihmesienellä, mutta se kai kuluttaa nahkaa vähän liikaa, en enää uskalla sitä käyttää. Kynsilakanpoistoaine, Vanish, sappisaippua, marseille-saippua…?

16 Comments

 1. H
  27/03/2019 / 7:45 pm

  Olen vienyt uudet vaaleat tennarit xxl:ään, sieltähän löytyy se suoja-aineiden suihkutuskaappi tai mikä lie…
  Ja ne valkoiset tennarit, joiden käyttö päättyisi muuten, olen laittanut pyykkikoneeseen 30 asteen pesuun, valkaiseva pesuaine ja linkous pienemmälle…nahkaisetkaan eivät ottaneet yhtään nokkiinsa, vaan saivat vielä jatkoaikaa.
  Xxln uusimmassa mainoksessa näkyi erilaisia vaaleiden kenkien puhdistusaineita. Varmaan muistakin kaupoista löytyy. Niitä en tosin ole vielä testannut. Ihmesieni ja kynsilakanpoistoaine kokeiltu kyllä 🙂

 2. Mari
  27/03/2019 / 8:21 pm

  Hei, nestemäistä sappisaippuaa rättiin ja sillä pitäisi lähteä. Jos on pahempia tahroja niin vähän vaikutusaikaa ja uutta pyyhintää. Sappisaippuan ”tuoksu” ei vaan ole mikään miellyttävä.

 3. Sari
  27/03/2019 / 9:05 pm

  Kostutetulla taikasienellä saa valkoiset tennarit puhtaaksiPitää muista vaan säännöllisesti käyttää.

 4. Hanna
  27/03/2019 / 9:31 pm

  Marseille saippualla puhdistan omat valkoiset kenkäni. Muista huuhdella hyvin pesun jälkeen, koska saippuajämät näkyvät.

 5. Anne
  28/03/2019 / 7:40 am

  Valkaiseva hammastahna. Kyllä!! Hammastahna, jossa ei ole niitä rakeita – toimii. Omat valkoiset nahkatennarini putsaan sillä.

 6. 28/03/2019 / 9:51 am

  Just luin jostain, että soodatahnalla saa tennarit puhtaaksi. Soodaa ja vettä sekoitetaan tahnaksi, sitä hierotaan kenkien pintaan hammasharjalla, annetaan vielä vaikuttaa, ja kun koko homma on kuivunut, niin soodat rapsitaan pois kuivalla harjalla. Pitäisi vielä itsekin testata tuo 🙂

 7. Virve
  28/03/2019 / 10:53 am

  Tekonahkaiset osat saa kynsilakanpoistoaineella puhtaaksi, hellävaraisesta en tiedä. Nahkaan en ole uskaltanut kokeilla.

 8. Minna Särmö
  28/03/2019 / 10:57 am

  Hei, sulla oli yhdessä postauksessa Mos Moshin nahkahousut. Mistä olet ne ostanut? Olen niitä metsästänyt, mutta en ole löytänyt. Legginsit kyllä löytyy, mutta ei niitä housuja.

 9. Tanja
  28/03/2019 / 12:28 pm

  Kumiosat saa puhtaaksi suihkuttamalla niihin kenkien kosteussuojasuihketta runsaasti ja pyyhkimällä heti rätillä. Tämän neuvon sain kengämyyjältä kerran, ja toimii loistavasti 🙂
  Nahan puhdistan siihen tarkoitetulla kenkien puhdistusvaahdolla, valkoiset on käsittelyn jälkeen kuin uudet.

 10. Tiina
  28/03/2019 / 6:10 pm

  Taikasienellä minäkin putsailen. Toimii!

 11. Johanna
  28/03/2019 / 8:58 pm

  Tennareiden pohjien reunat saa puhdistettua hyvin puhtaalla pyyhekumilla.

 12. Anonyymi
  29/03/2019 / 12:59 pm

  Minäkin luin tuon ihan hetki sitten olikohan Maarit Ailion instasta.

 13. Maija
  30/03/2019 / 4:22 pm

  Juu, minäkin käytän (mm.) pyyhekumia:)

  T. Maija

 14. marjukkap
  Kirjoittaja
  30/03/2019 / 5:03 pm

  Housut ovat kolmisen vuotta vanhat, että varmaan sitä mallia ei ole enää saatavilla. Malli on kylläkin Blake, joka on Mos Moshin vakkarimalli, joten ei sitä tiedä tuleeko saamaan ensi talvena? Jos se kiinnostaa, ota yhteyttä Villa Tremondoon, joka agentoi Mos Moshia. Siellä tiedetään tulevan talven mallistot.

 15. marjukkap
  Kirjoittaja
  30/03/2019 / 5:04 pm

  Hei kaikki, ihan hurjasti kiitoksia kaikista vinkeistä!!! Ihana, kun jaksoitte kirjoittaa näitä. Ja ehkäpä joku toinenkin saa tästä inspistä kenkien huoltoon.

Vastaa