Viikonloppua

 

Kevätviikonloput ovat aikamoisia niin hyvässä kuin pahassa.

Perjantain riemu viikonlopun aloituksesta on vähän kaksipiippuinen: on ihana, että on viikonloppu, mutta samalla tekemättömät työt kolkuttavat takaraivossa. Väsymys ei meinaa hellittää otettaan pitkien unienkaan jälkeen. Liikuntarytmi on mennyt sekaisin, tulee tehtyä kymmentä asiaa päällekäin. Hieman on stressiä ilmassa.

Onneksi toukokuussa on myös mukavia asioita, joita odottaa.

Meillähän hajosi umpisäiliö pari viikkoa sitten. Aikamoinen pläntti nurmikkoa jouduttiin siis tekemään uudestaan, kun uusi umpisäiliö kaivettiin vanhan tilalle. Perjantaina meille tuotiin valtava multakasa, ja nurmikon paikkausoperaatio on pitänyt miehen tiiviisti tuolla ulkona.

Perjantai-iltana minä puolestani läksin oopperaan katsomaan Verdin Aidaa. Musiikki oli ihanaa, mutta olin aivan liian väsynyt voidakseni nauttia täysillä. Pidän Verdin musiikista, ja olen useamman oopperan nähnytkin, mutta en Aidaa koskaan. Seuraava, ja samalla kevään viimeinen ooppera on toukokuun lopulla, kun menen katsomaan E-P Salosen johtaman, Claude Debussyn Pelleas ja Melissande-oopperan. Olen ihan täpinöissäni siitä!


Vappukin on ensi viikolla! Ihan uskomatonta, nyt jo. Meillä ei ole sen kummempia suunnitelmia, serkkuni perhe tulee meille vapunpäivänä kyläilemään. Taidamme pitää vohvelikestit. Vappu on monesti ollut mainio pihatyöpäivä, mutta ehdottomasti hauskempaa on kestitä ystäviä!


Näissä kevätrytinöissä on myös muutakin kivaa, mitä odottaa. Saan ensi viikonloppuna kyläilemään hyvän ystäväni, jonka kanssa olimme aikoinaan samassa työpaikassa. Odotamme kovasti viikonloppua, sillä siitä tulee varmasti huippu. Blogiinkin tulee juttua myöhemmin… On niin hienoa, että elämässä on  ystäviä vuosikymmenienkin takaa. Heidän seurassaan voi olla täysin oma itsensä, koska takana on niin pitkä aika ystävyyttä.neule Repeat Easy Knit / housut Turnover / ballerinat Pretty Ballerinas

Mutta nyt töiden kimppuun. Tulkaapa vilkaisemaan huomenna Klingel-postausta, osa kaksi, esittelyssä kivoja työvaatteita!

2 Comments

 1. T.Rva46
  28/04/2019 / 4:48 pm

  Nuo housut! <3

  Ollenkaan en ole varma että mulle kävisi vaikka kovasti mieli halajaa..olet niin pieni ja siro että sinulle sopivat loistavasti. Kun on lähes 180-senttinen, vaikkei ylipainoinenkaan, niin koen että kuviopöksyissä takalisto on ladon kokoinen! 😀

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  29/04/2019 / 6:11 pm

  Housut ovat vuodelta 2014, ja pikkaasen liian tiukat… Mutta ehkä ne loman jälkeen sopivat taas ; )

Vastaa