Ylisuuri valkoinen paita ja viikonlopun kuulumiset

 

Lähdemme ihan kohta kummitytön synttäreille, ehdin kuitenkin hetkeksi koneelle. Paketoin kovalla kiireellä lahjoja, ja huh, olen oikeasti maailman huonoin paketoija.

Viikonloppu on mennyt kovasti touhutessa, mutta eilen sentään juhlimme sekä minun että Pian miehen synttäreitä syömällä hyvin. Oli taas ihan superhauska ilta, ja Tony´s Delissä maistui sekä pasta että risotto. Jälkiruoaksi kuokin hieman Pian tiramisu-annoksella. Instassa taitaa vielä hetken olla kuva hetkestä.

Päivän asuna on vanha Zaran paita, joka on kivasti ylisuuri. Se on ohutta puuvillaa, ja hihansuissa on tampit. Tykkään kovasti tuollaisista rennoista malleista. Mos Moshin farkkuja vähän muodistin leikkaamalla lahkeet nilkkamittaan, niissä oli nimittäin aika pitkät lahkeet. On ollut kiva palata farkkuihin pitkän nahkahousukauden jälkeen.

Kevään myötä on taas kiva kasata ”rojua ranteeseen”, sulassa sovussa ranteessa ovat Kalevala Koru ja Syster P. Minussa elää pieni sisäinen hippi, joka tykkää koruröykkiöistä.

Jos eilen pidettin hauskaa, tänään on tehty talon eteen töitä. Minä heilutin imuria ja moppia, mies siivosi pihaa. Meillehän laitettiin uusi umpisäiliö perjantaina ja tuotiin kivituhkaa, jota riitti myös pihaan. Sen levittämiseen eivät omat voimani riitäkään.

Vaikka välttelen viimeiseen asti pihatöitä, sinne vaan pitäisi viitsiä mennä. Omenapuu kaipaa siistimistä ja syyshortensia samoin. En ole käynyt katsomassa miten kasvit ovat talvehtineet, mutta luntahan oli aika paljon, joten varmaan hyvin ne ovat selvinneet. Nurmikkoakin pitäisi istuttaa aika isolle alueelle, sillä umpisäiliö vaati suuren tilan. Samalla kaivuri kiskaisi vanhat, huonosti kasvaneet syreenit irti, kätevää!


paita Zara / farkut Mos Mosh / ballerinat Pretty Ballerinas / vyö Abro

Vaan nyt kohta hypätään autoon ja suunta kohti kymppisynttäreitä. Eilen tuli herkuteltua aika tavalla, etanat alkuruoaksi, risotto pääruuaksi ja pari lasia ihanaa rosee-viiniä. Mutta kyllä sitä aina yksi kakkupala vatsaan mahtuu!

2 Comments

  1. 08/04/2019 / 11:23 am

    Ihana kokonaisuus, niin kivan simppeli mutta samalla siinä on ykistyiskohtia vaikka kuinka. Koruröykkiöt ranteessa on täälläkin yksi suosikeista.

  2. marjukkap
    Kirjoittaja
    09/04/2019 / 10:23 am

    Kiitos paljon! Korut antavat kivan säväyksen.

Vastaa