Kesämekko, hellehattu ja ihana viikonloppu

 

Ah, miten ihanilla ilmoilla meitä on hellitty! Tosin en ole niistä kovin paljon ehtinyt nauttia töitteni takia. Vielä on edessä parin viikon rutistus, ja sitten saa lomailla. Viikonlopun aikana on kuitenkin ehtinyt tapahtua sitä sun tätä mukavaa, ja parasta on tietenkin ollut upeat ilmat.

Part Two, Hattu.fi,kesämekko, hellehattu

Pyörälenkki!

Ehdottomasti paras juttu koko viikonlopussa! Ajoin tasan 24 kilsaa upeassa kesäillassa, tuomien tuoksussa.

Lenkki kulki hyvin, tunsin heti, että nyt on jaloissa voimaa. Onhan tässä treenattukin koko mennyt talvi! Pyöräni on vanha Insera Shimanon vaihteilla, mutta erittäin hyvässä kunnossa. Olen silti alkanut mietiskellä uuden ostamista. Lenkki meni yhdellä pikku pysähdyksellä. Huomenna, jos jaksan, ajan sen myötäpäivään, on sillä tavoin raskaampi hitaine nousuineen. Rakastan pyöräilyä, se on niin hauskaa!

Part Two, Hattu.fi, kesämekko, hellehattu

Euroviisut.

En seurannut tänä vuonna, mutta Madonnan katastrofaalisen esityksen katsoin HS:n linkin kautta. Siis mitä ihmettä tapahtui? En ole koskaan pitänyt Madonnaa erityisen hyvänä laulajana, mutta lauantain esitys oli suorastaan hämmentävä. En erottanut minkäänlaista melodiaa hänen laulussaan! Voi Madonna, Madonna, oli nolo esitys!

Part Two, Hattu.fi, kesämekko, hellehattu

Talon kesäpuuhat!

Niitä on totta tosiaan riittänyt. Nurmikko on ajettu, kesäkalusteet pesty, terassi huuhdeltu siitepölystä. Ja huom, tuon on tehnyt mieheni, oma työlistani on erinäköinen: ovien ja ikkunalautojen pesu, istutuksien siistiminen, kesäkukkien hankinta.

Fingerpori-näytelmä.

Nyt on sekin nähty. Kyseessä oli siis synttärilahja miehelleni, joka oli aivan riemuissaan asiasta. Itse menin katsomaan näytelmää vähän ”katsotaan nyt”-tyyliin, mutta se olikin ihan hauska, kun imuun pääsi. Ihan huippu hahmo oli Sanna Saarijärven esittämä Rivo-Riitta, kerrassaan huikean hyvä!

On ollut muuten melkoinen kulttuurikevät, kahdesti teatterissa ja neljästi oopperassa, se neljäs kerta tulee torstaina. Ensi syksynä pitää spurttailla samalla tavalla, sillä joka kerran on ollut tosi kiva mennä. Ainoa, mikä harmittaa, on Kinky Boots-musikaalin missaaminen, en tajua, että kehuttua musikaalia en saanut aikaiseksi mennä katsomaan.

Podcastit.

Kyllä sujui silityshommat mukavasti. Melkein harmitti, kun pyykkikasa hupeni, ja se on meitsiltä paljon sanottu. Nyt olen kuunnellut Jenni Aleksandrovan podcastia Suplasta. Jenni on todella hyvä haastattelija, antaa tilaa puhua. Ahmin Jenni Pääskysaaren haastattelun, hän on aivan kerrassaan upea tyyppi.

Kesämekko.

Ai että, on saanut pitää mekkoa! Kävimme ilta-ajelulla, ja puin ihan sen kunniaksi Part Twolta saadun mekon päälle. Mekko on viskoosia, ja siihen kuuluu alusmekko. Paperiolkinen hellehattu on Hattu.fi:stä. Miten hyvää tekee pukeutua kevyesti ja kesäisesti, on tätä odotettu!

Huomenissa sitten taas töihin, odotan kuitenkin iltaa ja yleistä fiilistä jaksanko lähteä tien päälle. Sään pitäisi kuitenkin olla lämmin, joten olisi ihanteellinen ilma fillaroida reippaasti reilu tunti. Nyt venyttelemään vielä, ja veikkaan, että uni tulee tänä iltana suht helposti. Oliko teillä kiva viikonloppu?

2 Comments

 1. Ansu
  20/05/2019 / 7:58 am

  Ihana mekko 🙂 Ai että minäkin rakastan pyöräilyä hellesäässä! Eilisaamuna läksin 28 km:n vakiolenkilleni reilusti täysi-ikäisellä (22 v, heh heh) Diamondback-pyörälläni. Se oli kevään ensimmäinen pitempi lenkki, ja ihmettelin, kun ei tuntunut missään! Lienee ollut optimaaliset sääolosuhteet, suhteellisen tyyntäkin. Kovaan vastatuuleen on tympeää ja raskasta polkea. Lenkki kulkee kauniissa maisemassa ja aamulla sinne paistaa aurinko koko ajan 🙂 Mikäs sen parempaa, liikuntaa ja aurinkoa samalla kertaa! Lenkin jälkeen vielä loikoilua ja lukemista auringossa, sen minkä pikkuruiselle takapihalleni nyt paistaa. Loistava sää koko viikonlopun – kerrankin!

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  20/05/2019 / 7:18 pm

  Kuulostaa just täydelliseltä! Tuollainen 25-30km on hyvä lenkin pituus, vähän reilu tunti kun ajaa, niin hyvä. Kesällä aion kyllä vähän pidentää, sillä ajaminen on niin ihanaa! Ja tuuli tekee niin paljon, ei tosiaan tarvinnut ajaa hampaat irvessä! Hah, vanhassa pyörässä vara parempi! Mulla on thriatlon-sarvet, joten pääsen ajamaan hyvin matalana. Toivotaan ihanaa kesää ja mahtavia ajoilmoja!

Vastaa