Perjantai-illan simppeli kattaus

 

Uusi viikko on pyörähtänyt käyntiin, ja vauhdikkaan toukokuun alun jälkeen on nyt vähän hiljaisempaa, tulin nimittäin pieneen kuumeeseen, jota parantelen nyt kotona. Onneksi sairastelu ei pilannut ihan täysin viikonloppua, jota oli odotettu hartaasti alkutalvesta asti. Sain nimittäin hyvän ystäväni kyläilemään pitkästä aikaa.

Menu sisälsi parsa-kesäkurpitsasalaattia, uuden sadon perunaa ja uunilohta, simppeliä, mutta hyvää ruokaa. Katoin tuonne ”paremmalle puolelle”, Pentikin lautaset Anis-sarjasta ja ihanat lasit Balmuirin uutuuspellavien kanssa toimivat yhteen kauniisti. Mutta kuten tavallista, unohdin kuvata ruokia tai ottaa ylipäätään mitään tilannekuvia ruokailusta. Kertonee kuitenkin siitä, että kun ollaan yhdessä, niin sitten ollaan, ilman mitään kameroita tai kännyköitä.

Hauska viinicooleri on Cobellosta, ja minusta aivan ihana. Vaaleanharmaa sopii kattaukseen kauniisti.

Ilta sujui mukavasti, istuimme monta tuntia pöydän ääressä jutellen. Jälkkärinä oli jätskiä, nyt on tullut niin monta houkuttelevaa uutuusmakua, joita on kiva kokeilla.

Lauantaiaamuna koitti hartaasti odotettu pikku breikki. Mieheni heitti meidät stadiin, ja eikä ihan minne tahansa, vaan vankilaan… Sepä olikin hauska vuorokausi, josta tulee pian oma juttunsa.

Mutta nyt jatkan lepäilyä, ja koetan toipua loppuviikoksi, jolloin vanhempani tulevat kyläilemään.

2 Comments

 1. T-R
  06/05/2019 / 2:47 pm

  Tyylikäs ja kaunis kattaus, maukas ruoka, erittäin hyvä seura= täydellinen ilta! 🙂

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  06/05/2019 / 3:48 pm

  Kiitos itsellesi, oli kiva viikonloppu!

Vastaa