Sandaalikelit ja pieni ruokakevennys

 

Eilen illalla istuskelin vielä yhdeksän aikaan ulkona. Olo oli jotenkin epätodellinen. Oli vielä aika lämmintä, kielojen tuoksu oli huumaava, ja linnut lauloivat täysin rinnoin. Itse olen vielä jotenkin pihalla siitä, että on loma. 

Yksi asia on ainakin varma, ja se on sandaalikeli! Sandaalit kuuluvat kesäpukeutumiseen, ja minusta on kiva vaihdella niitä myös. Löysin Korkeavuorenkadun Lillystä ihanat, italaiset sandalit, joiden kullanväriset niitit tuovat kenkiin nättiä lisää.

Eipä tänne mitää ihmeitä kuulu. Olen ottanut vaan rennosti. Aamuisin olen herännyt samaan aikaan kuin mieskin, eli puoli seitsemältä, jopa ennen. Siinäpä aamu kuluukin aamukahvipöydässä mukavasti. Olen jättänyt kaikki to do-listani asiat viileämmille päiville, joten tapani mukaan mitään suursiivouksia en ole tehnyt, enkä kesäkukkiakaan vielä ehtinyt hankkia.

Sen sijaan pieni ruokaremontti oli paikoillaan, sillä koulun lopetus vaati jonkin verran pizzaa, hampurilaisen ja karkkia. Ja kyllähän se naamassa näkyi finneinä. Kulutus oli kyllä kova, sillä kaikki upposi, mitä söin. Silti nyt halusin keventää ruokavalioa kaiken sen mätön jälkeen.

Kävin vielä lymfahoidossakin, jotta nesteet saataisiin liikkeelle oikein kunnolla, ja menen huomenna vielä uudelleen. Kevennys on tehnyt hyvää. Iltaisin olen venytellyt kunnolla.

Nyt on niin mahtava satokausi jo menossa, että kaikki vihreä ja tuore on enemmän kuin tervetullutta, enkä edes kaipaa raskaampaa ruokaa. Rakasta leipääkin olen vähentänytpariin palaan päivässä.

Iltamyöhään olemme vielä katsoneet Netflixiä, ja pitäisikin tehdä vinkkipostaus sadepäivien varalle. Monta mielenkiintoista sarjaa on tullut seurattua!

Sandaaleista sananen. Lillystä tosiaan ostin nuo konjakinväriset sandaalit, ja väristä tulee aina mieleen hyvä ystäväni, joka asuu Amerikassa. Sandaalit ovat italialaiset, ja Lillyssä oli muitakin tosi kauniita sandaaleja, joten valinta oli tosi vaikea! Lempparisandaaleissani, eli Acient Greekin valkoisessa parissa, ei pysy takaremmi ylhäällä. En tajua miksi se valuu, ja mitä sille pitäisi tehdä. Ne ovat keveimmät kesäkenkäni, mutta jääneet tuon ongelman takia vähälle käytölle. Siksi näille kengille on tosiaankin tilausta!

Mutta nyt taas nauttimaan kesäpäivästä… Lounaaksi on tonnikalasalaattia, lokaatio päivänvarjon alla kirja nenän edessä. Parasta!

Kauniita kesäpäiviä teille!

5 Comments

 1. Vakilukija
  07/06/2019 / 4:58 pm

  Sandaalien remmiongelman kanssa kannattaa käydä hyvällä suutarilla. Heillä on konstit moneen pulmaan. Olen itse saanut monista kengistä ostohetkeä paremmat suutarin avulla. Yksiä ikivanhoja mutta niin rakkaita kenkiä käytän suutarissa yhä vaan, kun en malta luopua 😀
  Ihanaa lomaa sinulle!

 2. Marianne
  07/06/2019 / 7:23 pm

  Ihana, kesäisen raikas asusetti. Onkos nuo pellavahousut siellä kenkien alla? Jos on, niin mistä olet löytänyt?
  Täällä Pohojanmaalla parhaillaan sataa ja jjyrisee…ja linnut laulaa ja on lämmintä :).

 3. marjukkap
  Kirjoittaja
  07/06/2019 / 8:39 pm

  Sinnehän luvattiin ukkosia tälle päivälle? Me tultiin just stadista, ja siellä oli taivas aluksi pilvessä, mutta kirkastui sitten. Housut ovat Mangosta, mä olen nyt erityisen innostunut pellavasta.

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  07/06/2019 / 8:41 pm

  Sen voisin tosiaan tehdä!
  Suutareilla on yleensä kikkakolmoset kenkien suhteen.

  Mulla on kanssa ne Acnen nilkkurot, jotka ovat käytetyimmät kenkäni, ja nyt 5,5-vuotiaat. Nht huomasin keväällä, että pohja alkaa irrota reunoilta, pakkohan ne on suutariin viedä!

 5. 10/06/2019 / 8:51 am

  Kiva kesäsetti! Lukisin itse mielellään sadepäivien varalle suosituksia Netflix sarjoista 🙂

Vastaa