Heleitä kesämeikkejä

 

Lähes koko kesä on mennyt meikittä, ainoastaan kaupungille mennessä olen laittanut normaalin meikkini. On ihan ok, että iho saa hengittää ja levätä kesällä. Tänä kesänä olen valinnut olla päivettymättä edes itseruskettavilla. Olen huono levittämään niitä, eikä auringonotto ei enää oikein sovi tai kiinnosta.

Sain Isadoralta kauniita kesämeikkejä testiin, ja kuten ainakin huulikiiltokuvista näkyy, ne ovat olleet kovassa käytössä. Kesä ei ole ohi vielä elokuuussakaan, jolloin palaan töihin ja normaalin arkimeikkirutiiniin.

Isadoran Gloss Stick Stylo-huulikiillot ovat ihania, niissä on tarpeeksi väriä, ja ne ovat jopa huulipunamaisia. Näissä on aurinkosuojakin, SPF 15. Yleensä vierastan kirkkaita punia, mutta näiden sävyt ovat itselleni juuri oikeat, lämpimän punaisenorassit sävyt. Ja nuo nudet ah, just täydelliset.

Ihanat Highlighting Crayon-kynillä voi korostaa silmiä, huulia tai poskia. Kynä on vedenkestävä ja sitä voi levittää myös sormin.

Face Sculptor -paletti on minulle ennestään tuttu. Tässä vaaleassa paletissa on oikeastaan kaikki tarpeellinen vaikka matkalle mukaan otettavaksi: varjostus, poskipuna ja korostusväri.

Aurinkopuuteri on yksi kesän lempituotteistani. Hajusteettomat aurinkopuuterit tuovat kasvoille hehkua. Käytän aurinkopuuteria varjostukseen ja poskipunaksi, joskus teen sillä myös silmämeikinkin. Rasiassa on myös kunnon kokoinen peili.


Olen käyttänyt Isadoran meikkejä jo vuosia, ja ihan erityisesti pidän mattaluomiväreistä, joissa on paljon pigmenttiä ja hinta-laatusuhde kohdillaan. Lisää meikeistä voit lukea Isadoran Suomen-sivuilta.

Onpa muuten kiva palata blogin ääreen, olisinkohan nyt lomaillut täältä tarpeeksi?

Mut mites teillä, tuleeko kesällä meikattua, vai pidättekö lookin ihan au naturel?

4 Comments

 1. Laura
  06/07/2019 / 10:57 am

  Aivan ihania punia, kiiltoa ja meikkejä. Olispa ihana saada itsekin näitä testata. Olisko arvonnan paikka

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  08/07/2019 / 10:58 am

  Pitää katsoa, jos saisi vaikka syysmeikeistä arvonnan.

 3. Kristiina
  08/07/2019 / 7:17 pm

  Kiitti vinkistä. Ostin heti pinkin ja korallin väriset punat ja tykkään kovasti.

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  09/07/2019 / 12:16 pm

  Voi kun kiva. Mäkin tykkään näistä, kauniin raikaita ja heleitä sävyjä upean kiillon kanssa!

Vastaa