Neilikkani mun

 

Mitä ihanin kesäviikko on meineillään, mutta meikäläinen joutuu katselemaan sitä vielä sisätiloista. Sain tänään antibioottikuurin, ja toivotaan, että pääsisin pian kuntoon.

Olkkarin pöydällä on kymmenen kaunista neilikkaa. Neilikka on hiipinyt kuin huomaamatta lempikukkieni joukkoon. Se on kestävä, herkkä kukka, joka tuoksuu hyvältä. Viimeisimmät neilikkani kestivät maljakossa kaksi viikkoa. Tuo herkkä, lohenpunainen kukka sopii elokuun väreihin hyvin.

Katselin tuossa syyskuun kalenteriviikkoa sillä silmällä, että mitäs kaikkea sitä onkaan tulossa. Pursuan jo sisäisesti energiaa päästä tekemään asioita! Syyskuusta on tulossa vapaa-ajan puolesta kiva. Ensi viikolla saan hyvän ystäväni käymään viikonlopuksi. Menen myös Bablerille juttelemaan blogistani ja sen kuvioista. Tosi mahtavaa saada vähän ulkopuolisen sparrausta tähän hommaan. Yksin kun kirjoittelee, tekee tosi hyvää jutella blogista vähän kuin ulkopuolisena.

Sitten on tulossa sisko-veli-aikaa, tästä jo mainitsinkin. Menemme pikkuveljen kanssa katsomaan Carmenia, ja sitä ennen syömään. Ihan parasta! Ja ihan väenväkisinkin raivaan ystäville tilaa. Pia tuossa just soitti, ja aina aika loppuu kesken, kun höpötellään.Tämä on nyt tällainen pieni täällä ollaan edelleen-postaus. Toivottavasti pian pääsen taas pyörittämään arkea ihan täpöllä. Ja toivottavasti te olette säästyneet flunssapöpöiltä!

Kun muuten on matalalentoa, on parasta ympäröidä itsensä kauniilla asioilla, kuten vaikka kukilla. Nuo kukkaset ilahduttavat joka kerran, kun ne näen.

2 Comments

  1. Riitta
    28/08/2019 / 11:06 pm

    Minäkin tykkään neilikoista nykyään 🙂 Mutta muistan edelleen, miten pettynyt olin, kun sain setäni vaimolta lakkiaisruusujen sijaan kimpun neilikoita – silloin mielsin ne pelkästään hautajaiskukiksi! En tiedä, mistä moinen mielleyhtymä! Nyt ostan mieluummin neilikoita kuin tulppaaneja, sillä neilikat kestävät tosi pitkään maljakossa. Tulppaaneista ei voi koskaan tietää; joskus kestävät, useimmiten eivät…

  2. 04/09/2019 / 6:40 pm

    Voi miten kaunis sävy tuossa neilikassa. Neilikka oli ennen lempikukkani, mutta nykyään lempikukkani taitaa olla unikko, juuri tuossa sävyssä!

Vastaa