Kermanvalkoinen kääntötakki

 

Takki saatu PR-lahjana

 

Tänään tuntui ensi kertaa todella syksyiseltä. Ilmassa oli koleutta, sade moukaroi maata aika ajoin. Olen laittanut kesävaatteet nyt vaatehuoneen ylähyllyille, mutta mekoista en vielä suostu luopumaan, niiden aika jatkuu pitkien villatakkien seurassa.

Syysmuoti tuntuu taas niin uudelta ja freesiltä kesän jälkeen. Kävin katsomasa syysuutuuksia jo keväällä Selected Brands Finlandin showroomilla, ja juttelemassa syksyn yhteistyöstä. Taina esitteli saman tien hollantilaisbrändi Beaumontin upean takin, jonka voi kääntää. Kermanvaalea väri tekee siitä ihanan ylellisen.


Kääntöturkki on itse asiassa tekstiiliä, sen voi pestä 30 asteessa. Myös mokkasuojasuihke kaukaa ja varovasti suikutettuna toimii suojana. Takin virallinen nimi on Mix Lammy Coat, ja sitä on myyty hyvin eri liikkeisiin ympäri Suomea. Pääkaupungissa sitä saa ainakin Doppista harmaana, samoin Zoom Designista. Ostotietoja voi kysellä Selected Brandsiltä.

Laitoin eka kertaa tänä syksynä jalkaan nahkikset, ja tämän takin kanssa ne sopivat tosi hyvin tuoden vähän särmää muutoin aika romanttiseen takkiin.

Beaumont Mix Lammy Coat, aikuisen naisen muoti
Beaumont Mix Lammy Coat, aikuisen naisen muoti

Sitten käännetään takki toisin päin! On makukysymys kummin päin sitä haluaa käyttää, mutta ehkä itse pikkuisen enemmän tykkään krimipuolesta kuin sileästä.

Pidän muuten tosi paljon pitemmistä takeista. Ne lämmittävät myös mekon kanssa. Mix Lammy Coatin kanssa mekko ja saappaat näyttävät hurjan hyviltä. Mokkasaappaat ovat muodikkaat, ja yhdessä takin kanssa asuun tulee hieman 70-luvun fiiliksiä.


Beaumont Mix Lammy Coat, aikuisen naisen muoti


takki Baumont / nahkahousut J.Lindeberg / poolo Summum Woman /nilkkurit Massimo Dutti aurinkolasit Ray Ban

Kyllä näitä syksysäitä on odotettu! Siis minä, ei mieheni ainakaan, hän vihaa kylmää. Ihanat, viileät ilmat, kypsyneet päärynät, villavaatteet ja syystakit! Ja syksyinen ruoka! Aion nauttia sesongista ensilumiin saakka. Etsin muuten tänään meidän Cittarista pitkiä, harmaita tai mustia kynttilöitä. Eipä ollut enää kuin muutama – muutkin ovat havahtuneet kynttiläkauteen!

Mutta mites teillä, joko on kiva laittaa syysvaatteita ylle?

Vastaa