Laatua ja ihania yksityiskohtia – Nectarinen syyskengät

 

Nectarinen syksy kenkien puolella on musta – sitä väriä on kyselty viime aikoina erityisen paljon. Mutta musta näyttää upealta silloin, kun se on laadukasta – ja sitähän Nectarinen syyskengät ovat.

Kenkävalikoimassa tärkeimmäksi osaksi nousi käytännöllisyys ja mukavuus, unohtamatta tyyliä ja viimeisteltyä laatua. Oma silmä poimi paksupohjaiset varsinilkkurit, loaferit ja ihanat, karvavuoriset tennarit.

Alkusyksyn paras kenkä on tyylikäs: Hapsut, tikkaukset, soljet, paksut pohjat – kauniit kengät sekä hameiden kautta housujen kanssa. Kunnon pohjat ovat tärkeitä myös nilkkureissa ja lammasvuorisissa kengissä. Kengissä on pikantteja yksityiskohtia: solkea ja hapsua on samassa kengässä, ja tulos on ihanan överi olematta silti tyylitön.

Sirolinjaiset nilkkurit kauniine tikkauksineen ihastuttavat klassisen nilkkurin ystävää. Kenkien pääväri musta. Tummanruskea näyttää myös erityisen hyvältä.

Tennarit eivät ole vain kesäkenkiä. Syystennareissa, sneakereissa on nahkavuorillisten mukana myös lämpimiä, karvavuorillisia malleja. Myös varrellisissa sporttisissa nilkkureissa on tennarihenkeä.

Syksyn saappaat ovat siroja, matalahkot tolppakorot, materiaalina kauniisti tikattu nahka tai joustava stretch-mokka tai stretch-nahka. Kaikki myötäilevät kauniisti säärtä ja ovatkin upeita hameiden ja mekkojen pariksi. Lisäksi stretch-materiaali hylkii vettä.

Lammasvuorisia, lämpimiä nilkkureita ja saappaita on jo tarjolla, ja ne ovat olleet vuodesta toiseen suosittuja.

Poimin Nectarinen syyskenkien kuvasaaliista tähän parhaat, olkaapa hyvä!

Nectarine, syyskengät, syysmuoti
Nectarine, syyskengät, syysmuoti

Nectarine, syyskengät, syysmuoti


Omia suosikkibrändejäni Nectarinen valikoimista ovat ihan ykkösenä italialaisen Straffordin upeat kengät. Niissä jokainen sauma ja tikkaus huutaa laatua. Hoidan omia Stafford-parejani hellästi, ja kyllä ne ovat hyvänä pysyneetkin. Vaihtelen kenkiä usein, sillä tavoin ne pysyvät hyvässä kunnossa. Kengätkin tarvitsevat lepotauon!

Luca Grossin loaferit ovat kauniita, omistan peräti kahdet lakeri-loaferit ja yhdet nahkaiset. Lakerille on oma suihkeensa, jota suihkuttelen niihin aina silloin tällöin. Lisäksi Luca Grossin pitkät karvavuorisaappaat ovat olleet varpaideni pelastaja jo kahtena talvena.

Saksalainen Kennel & Schmenger uskaltaa leikitellä viimeisellä muodilla, ja se näkyy oivaltavina ja hauskoina kenkinä. Jos haluaa asuunsa sitä jotain, niin K&S:ltä sitä useinmiten löytyy.

Oletko jo vaihtanut kesäkengät nilkkureihin? Minä olen tänään, ja ulkona viimassa valvoessa olikin ihanan lämmin!Ps. Katsoitko jo vaatepuolen syysilmeen?

Vastaa