Perjantain työasu ja kuulumisia

 

Olenkohan koskaan ollut näin onnellinen perjantaista. Olo on aivan superväsynyt. Ensimmäinen työviikko sairausloman jälkeen on selätetty. Antibiootitkin on nyt syöty, ja kylläpä niistä tuli huono olo.  

Päivän piristys on kuitenkin InWearin paita. Nuo kaikki sen värit – lempivärejäni jokainen! Asusta ja kuulumisista tänään juttua alkavan viikonlopun kunniaksi!

Ajattelin kirjoitella pikkuisen kuulumisianikin. Olen ollut tosi hiljainen somessa, ja se ärsyttää itseäni. Vaan nyt ei ollut mitään mahdollisuuksia olla aktiivinen. Viikko on ollut niin aika pitkä ja työntäyteinen. Iltaisin olen mennyt nukkumaan jo ennen kymmentä, eilen jo puoli kymmeneltä! Silti väsymys tuntuu vain kumuloituvan loppuviikkoa kohti.

En sentään ole ollut pelkästään antavana osapuolena. Eilen kävin Bablerilla juttelemassa blogistani – sanotaan sitä nyt vaikka kehityskeskusteluksi,sillä sitähän se oli. Sain ihan valtavasti voimaa ja virtaa blogin kirjoitteluun, kiitos ihanat Jenni ja Ninja. Kehittelimme ideoita ja mietimme FFS:n suuntaviivoja. Olen kyllä onnekas, kun minulla on mahdollisuus olla Bablerin porukassa.

Päätin, että vaikka päivissä on pituutta ja paljon kaikkea mahdollista, yritän tsempata varsinkin Instan kanssa, ja tietenkin myös tämän pääkanavani blogin. Tämä on kuitenkin minulle niin iso henkireikä ja ilo, että haluan panostaa tähän edelleen.

Mutta sitten viikon kohokohtaan! Jee! Tänään meille tulee, itse asissa parin tunnin päästä rakas ystäväni kyläilemään. Eikä ihan läheltä tulekaan, Kaliforniasta asti. Ystäväni on ihan mieletön kosmopoliitti, asunut ympäri maailmaa ja tehnyt töitäkin kansainvälisessä yrityksessä. Ja nyt viimeiset vuodet kotina on ollut Kalifornia. Hän on jalokivialalla, ja sain viisikymppislahjakseni kauniin kultaketjun, jossa on timanttinen M-kirjain ja pieni timantti vielä ketjussa. Se oli hänen oma suunnittelemansa. Ihana. Ja rakas koru.

Ja koska kyseessä on ihminen, jonka kanssa olen kasvanut, ja joka tietää minusta kaiken, odotan hänen tuloaan tietysti ihan hurjasti.

Tänään meillä on grillipizzailta! Bongasin Glorian Ruoka ja Viini-lehdestä kiinnostavan ohjeen, ja teimme mieheni kokkasi pari viikkoa sitten meille mahtavat pizzat. Teen ehdottomasti niistä oman postauksen, sillä en ole muualla kuin pizzerioissa saanut niin rapsakkaa pohjaa. Täytteet laitetaan vasta, kun pohja on grillissä. Omat suosikkini ovat kirsikkatomaatti, mozzarella ja ilmakuivattu kinkku. Ihana kerätä nälkää iltaa kohti…

Syksyn värit inspiroivat nyt pukeutumisessa: viininpunainen, kameli, okra, harmaa. Niitä kaikkia on InWearin puserossa. Neule puolestaan on Part Twon. Molempien kanssa on ilo tehdä yhteistyötä edelleen. Muistinpa erään vaatetarinan parinkymmenen vuoden takaa. Olin keväällä valmistunut Sibiksestä, ja sain syksyn ensimmäisen palkkani. Tein kahta työtä, päivät koulussa ja illat kansalaisopistossa (miten jaksoinkaan?), joten tili oli ihan muhkea opiskeluvuosien jälkeen. Ostin InWearin hameen, poolon ja stretch-housust. Ai että tykkäsin niistä.

Nyt menen laittelemaan keittiötä ja tekemään kattauksen. Jospa sitäkin vähän kuvaisin. Ihana kun on perjantai!

paita InWear / neule Part Two / housut MosMosh / loaferit Luca Grossi /vyö Gucci / kello Suunto

Ps. Tulehan seuraajaksi Instaan ja Facebookiin. Instagramissa tulee höpöteltyä ihan arkipäivän juttujakin!

Vastaa