Erilaiset ystäväni – Dermosilin lahjapakkaukset ajatuksella

Kaupallinen yhteistyö Dermosil

 

Sanotaan, että laatu korvaa määrän. Näin on myös ystävien kohdalla.

Elämässäni on ollut muutaman kerran onni kuulua porukkaan, jossa tuntee todella viihtyvänsä. Parhaat ystäväni ovat kuitenkin pääasiassa tulleet elämääni todella erilaisia teitä. Yksi on jäänyt yläasteajoilta, toinen taas tullut blogikuvioiden, kolmas mieheni työn kautta. Muutama työkaverikin on tullut todella läheisiksi. 

Ystäviä muistaa mielellään, ja tässä postauksessa kerron erilaisista ystävistäni, ja mietin myös, mikä Dermosilin ihanista lahjapakkauksista sopisi kellekin. Valitsin sekä käytännöllisiä että pieniä hemmottelulahjoja.

Lapsuudenystävä

Meillä on tällä hetkellä Atlantti välissämme, mutta ajattelen silti häntä joka päivä. Meillä on pitkä historia takanamme, ensi vuonna jo 40 vuotta. Ihan uskomatonta.

Ihailen ystävääni hänen uskomattomasta päättäväisyydestään ja sisustaan. Hän on tällä hetkellä kolmannessa ammatissaan, jalokivialalla. Hän on pitkä, tumma, upea nainen, jolla on mahtava huumorintaju ja paljon herkkyyttä. Meillä on niin pitkä historia takana, että eipä ole mitään, mitä en hänelle kertoisi.

Ystäväni huolehtii itsestään hyvin, ja on siinäkin minulle jatkuva inspiraatio. Hän saisi Dermosilin upean huulipunapaletin, sillä tiedän hänen pitävän raikkaista väreistä. Holly Jolly-meikkilaukussa tavarat kulkisivat kätevästi mukana.

Ystävä

Tutustuimme miehiemme kautta, jotka olivat joskus muinoin työkavereita. Me olimme juuri rakentaneet, ja heillä oli se prosessi jo aluillaan. He tulivat meille kyläilemään, ja sitten me heille. Siitä se lähti.

Ystäväni on suunnattoman tarmokas ja vahva nainen. Ja todella, todella kaunis, hän on iranilainen, ja leikilläni kutsun häntä Persialaiseksi ruusuksi. Tiedättehän, se ylväs keltainen ruusulajike, joka pitää suojata hyvin talveksi.

Toiseen kulttuuriin tutustuminen on ollut elämässämme valtava rikkaus. Olemme seuranneet heidän lastensa elämää läheltä, ja olimme mm. vanhimman tyttären häissä, jotka olivat ehkä hauskimmat häät ikinä. Tämä ystäväni rakastaa hyviä keskusteluita – nauramme todella paljon yhdessä.

Koska iranilaiset ovat äärettömän sukurakkaita, ystäväni kodissa vierailee paljon perhettä ympäri maailmaa. Silloin pitää olla paljon ruokaa! Tälle ystävälleni antaisin käytännöllisen lahjan.

Kaunista, modernia keittiötä voi hoitaa Dermosilin Keittiöpuhdistus– ja astianpesuaineella. Lahjathan voi myös koota itse valikoimista ja laittaa ne jouluiseen lahjakassiin.

Entinen työkaveri

Meistä tuli heti hyvät ystävät, kun menin vuodeksi töihin ihka ensimmäiseen työpaikkaani. Aloimme heti viettää vapaa-aikaa yhdessä. Vuosia siitä on kulunut nyt jo 27 – huh, onko siitäkin niin kauan!

Meillä on ollut vuosien myötä hyvä pedagogia keskusteluja, ja ylipäätään keskusteluja. Hän on älykäs, lämmin, äärettömän hauska, ja hänellä on mahdottoman terävä huomiokyky. Hän on myös tosi huolehtivainen, joten muistuttaisinkin häntä itsensä huolehtimisen tärkeydestä.

Tämä ystäväni tykkää pienistä, kauniista, arkea sulostuttavista asioista, joten hänelle antaisin Lisa-käsivoidepakkauksen: pieniä tuubeja siroteltavaksi laukkuihin, työpöydälle, yöpöydälle ja auton etulokeroon.

Serkun vaimo

Kun hän tuli serkkuni elämään, näin heti, että nyt tuli mätsi! Olin ikionnellinen serkkuni puolesta, sillä me olemme olleet tosi läheiset koko elämämme.

Serkun vaimo on taiteellinen luonnonystävä, suvaitsevainen, sivistynyt, hauska, herkkä, ihan huippu keskustelija. Hän on ihminen, jonka seurassa on äärettömän hyvä olla! Hän hyväksyy ihmiset sellaisina kuin he ovat, ja tekee musiikin kautta mielettömän tärkeää työtä. Hän on humanisti sydämensä pohjaan asti.

Ystäväni on myös paitsi muusikko ja musiikkipedagogi, myös taiteilija, kirjoittaja, säveltäjä, sanoittaja, filosofi ja kahden alakoululaisen äiti.

Tätä ekologista ystävääni miellyttäisi varmaankin Dermosilin Ellie-lahjapakkauksen. Se sisältää suikugeelin, vartalovoiteen ja käsivoiteen.

Työkaveri I

Tämä pieni sähäkkä nainen on paitsi pedagoginen esikuvani, myös hektisessä työelämässä minulle se järjen ääni. Hän elää täysillä joka päivä, lukee valtavasti, käy paljon teatterissa, on yhden, kohta kahden pienen mummi. Hän on suora, hauska, temperamenttinen. Ihailen hänen suunnatonta tarmoaan, mutta myös armollisuutta korostavaa asennetta opettajan työtä kohtaan. Hän pursuaa ideoita ja intoa, ja se tarttuu kaikkiin ympärillä oleviin.

Tässä perheessä tehdään isolle porukalle hyvää ruokaa, joten antaisin Dermosilin Anita-lahjapakkauksen, joka sisältä kaksi ihanaa käsisaipuaa.

Työkaveri II

Toinen työkaverini on mitä lämpimin ihminen, filosofinen, pohdiskeleva, rauhallinen ja ajattelevainen. Hän viimeistelee väitöskirjaansa. Olemme tunteneet kohta kaksikymmentä vuotta, siinä ajassa toinen tulee todella tutuksi. Hän on innostava, hauska, sitoutunut ja kaikenkaikkiaan ihana ihminen. Hän maadoittaa minut joka kerran, kun juttelemme. Hänelle antaisin kirjoitushetkiin Holly Jolly-tuoksukynttilän.

Itse asiassa, nyt kun mietin ystäviäni, heitä ei olekaan ihan vähän. Olisinpa voinut kertoa kaikista tässä postauksessa.

He ovat erilaisia, eri ikäisiäkin, mutta he ovat upeita naisia, omina, rehellisinä itsenään. He katsovat elämää suoraan silmiin, ymmärtävät erilaisuutta, eivät hyväksy vääryyttä, taistelevat läpi vaikeuksien. Voin jo heitä ajattelemalla oppia paljon ja saada itsekin rohkeutta. Heissä on rohkeutta ja voimaa, heikkoinakin hetkinä.

Lopuksi, muistaisin hieman itseänikin. Ei saa unohtaa olla itsensä ystävä! Siitä pitää välilllä muistuttaa itseään, että hei, olet tosi hyvä tyyppi, ja pärjäät hienosti. Ja jos jostain aina ilahdun, niin hyvistä käsienhoitotuotteista. Emma-pakkauksen käsisaippua ja -voide ovat täydelliset paljon käsiään pesevälle.

*****

Suosittelen kurkistamaan Dermosilin laajaan joulun lahjapakettivalikoimaan. Siellä löytyy monenlaisia lahjapakkauksia pukinkonttiin! Pienikin muistaminen ystävälle, työkaverille tai naapurille ilahduttaa. Joku voi ilahtua kosmetiikasta, toinen taas käytännöllisistä lahjoista. Sinä tunnet itse ystäväsi parhaiten!

Omia, muita ihania ja testattuja Dermosilin valikoimista ovat mm:

Classic red-kynsilakka
Huulipuna Vintage
Sensitive-sarja ja varsinkin ihonhoitovoide
Living-huonetuoksu
Trio Kulmaväri

Millainen on sinun ystäväsi, mitä piirteitä ihailet hänessä?

Vastaa