Ennakkoalekoodi Balmuirille!

 

Kaupallinen yhteistyö, sisältää mainoslinkkejä

 

Black Weekend on kohta täällä, ja minusta se on mainio aika hankkia vaikkapa joululahjoja. Myös, jos olet harkinnut jonkin tietyn tuotteen hankkimista, miksipä ei käyttää siihen Black Weekend-etuja.

Balmuirin odotettu ale alkaa keskiviikkona, mutta teille jaan 20% ennakkoalekoodin jo tänään. Balmuirin kuusivuotisen yhteistyön aikana minulle on tullut muutamia suosikkituotteita, joita suosittelen mielihyvin teillekin!

Kauniit kattaukset kuuluvat jouluun, ehdottomasti. Käytän aina omissa kattauksissani pellavaisia lautasliinoja. Niitä voi pestä ja silittää, pestä ja silittää. Pellavatuotteet tehdään Liettuassa, missä on vanhat pellavaperinteet. Rakastan lautasliinoja, ja tuo joulunpunainen väri on todella kaunis. En laita pellaviani kuivuriin, vaan oion ne, kuivatan telineessä ja silitän kuumalla raudalla rapsakansileiksi.

Alpakkatuotteet lanseerattiin syksyllä, ja niistä tuli heti suosikkivaatteitani. Alpakka on lämmin, hiostamaton materiaali. BMuir-malliston alpakanvillaan on lisätty myös RWS-standardin mukaisesti tuotettua australialaista merinovillaa. Pitkä villatakki taitaa olla oma suosikkini, mutta mieheni tykkää tunikasta!

Alpakkaneuleisiin voi yhdistää samansävyiset asusteet, mutta jouluksi valitsisin ilman muuta joulunpunaisen huivin ja baskerin.

Huonetuoksu on mahtava lahja, ja tuo hieman ylellisyyttä arkeenkin. Oma suosikkini huonetuoksuista on Como. Tuoksuhan on osa sisustusta siinä missä jokin koriste-esinekin.

Valkoinen Adalyn-pipo on uutuus, ja se on todella lämmin ja muhkea. Se on kid mohairia, villaa ja polyamidia, joista jälkimmäinen lisää kestävyyttä. Muitakin värejä löytyy, suosittelen kurkkaamaan, mutta valkoinen talvella on todella kaunis. Muhkeuden maksimointi syntyy kid mohair-huivilla. Omia huivejani hoidan mohair-kammalla, jotta huivi pysyy upeana runsaasta käytöstä huolimatta.

Jos etsit monikäyttöistä jokapaikan laukkua, suosittelen Eloise-olkalaukkua. Omani on vaalea, ja se vetää ihan uskomattoman paljon sisäänsä pienuudestaan huolimatta – jopa minijärkkärini. Ketjuhihna tekee laukusta hienostuneen, ja jos käyt Balmuirin omassa liikkeessä, voit nimikoida laukkusi, tai minkä tahansa Balmuirin oman nahkatuotteen.

Eloise-laukku on myös mahdottoman kestävä – omat laukkuni joutuvat kestämään arkipäivän kovaa kulutusta, ja olen tykännyt tästä todella paljon.

Ja sitten se alekoodi! Koodilla BWMARJUKKA saat ajalla 26.11-2.12. -20% melkein kaikista verkkokaupan tuotteista. Ainoat, joita ale ei koske, ovat silkkipuserot, Bille Beino-tuotteet ja lahjakortit.

Vastaa