Maiharit, satiinihame ja hiuspanta 2/3

 

Gauhar Helsinki hiuspanta on ihmeen monikäyttöinen pään koriste. Viime postauksessa lyhyt tukkani oli vedetty pannan avulla suoraan taakse, mutta tässä asussa olen jättänyt osan hiuksista eteen. Olisi hauska vielä kihartaa tukka kokonaan, ja taiteilla panta sinne kiharoiden väliin.

Harmaa, pliseerattu hiuspanta on tilattu Gauhar Helsingiltä. Tässä on ihmepanta: kuulin, että se ei paina päätä mistään kohti, ja totta se on ainakin omalla kohdallani. Kauneinkin panta alkaa puristamaan siinä parin tunnin päästä, mutta kas, tätä pystyy pitämään koko päivän. Ja miten kaunis se on! 

Asun elementit ovat samat kuin edellisessäkin postauksessa, erona vain korkkareiden vaihto maihareihin. Niiden myötä puolijuhlava asu muuntui työkelpoiseksi.

Gauhar Helsinki hiuspanta, hiusasuste, pannat

Gauhar Helsingin nettikauppa on suloinen. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu. Varsinainen liike sijaitsee Punavuorenkatu 20:ssa. En ole siellä vielä käynyt, mutta aion kyllä.

Gauhar Helsinki hiuspanta, hiusasuste, pannat, kashmirneule, satiinihame

Gauhar Helsinki hiuspanta viimeistelee asun.

Gauharilla on hiuspantoja on joka lähtöön, silkkiä, samettia, ihania, murrettuja värejä. Kaikkea muutakin kaunista on hiuksiin, lenkkejä ja solkia.

Itse tilaus tuli supernopeasti Matkahuollon kautta käsinkirjoitetun viestin kera. Nämä ovat sellaisia pieniä asioita, joita arvostaa.

Gauhar Helsinki hiuspanta, hiusasuste, pannat, satiinihame, aikuisen naisen tyyli

Rakastan tuota neule-satiinihameyhdistelmää sen verran, että muutin tähän asuun vain kengät. Liian fiiniksi ei asu pääse, kun jalassa on maiharit sopivaa kontrastia antamassa. Muuten tykkään pitää asun ihan just näin yksinkertaisena. Yksinkertaisuus menee kausissa: välillä haluaa lastata ranteet täyteen rojua, välillä pitää kaiken ihan minimissä.

Maiharit ovat Nectarinesta, Strafford-merkkiset, italialaiset, huippulaatuiset ja jalassa supermukavat.

Gauhar Helsinki hiuspanta, hiusasuste, pannat, aikuisen naisen tyyli

Minusta on todella hienoa, että vielä uskalletaan yrittää. Gauhar Helsinki näkyy sosiaalisessa mediassa erittäin hyvin, ja on brändäytynyt hienosti ajattomaksi, hienostuneen moderniksi liikkeeksi. Nuoret naiset ovat ottaneet hyvin sen omakseen, ja veikkaan juuri ahkeran somettamisen loistavaksi markkinointikeinoksi.

Ja puhuvathan tuotteet puolestaan. Suosittelen kurkkaamaan esimerkiksi todella upeaa paitista, korviksia tai huonetuoksua.

Gauhar Helsinki hiuspanta, hiusasuste, pannat, aikuisen naisen tyyli, maiharit, satiinihame

Kiitos vielä lukuisista viesteistä Instagramin DM-puolelle. Hauskaa, että panta on innnostanut monia sitten nuoruusvuosien. Itsestä ainakin tuntuu siltä, että panta oli tervetullut twisti muuten varmaan ja tuttuun tyyliin. Voisimme sopia, että unohdamme muka-säännöt ja luomme oman tyylimme niistä välittämättä. Ihan vain koska voimme!

Joulu se sen kun lähenee. Meillä kotona on jouluvalmista. Ensimmäiset ostopiparit on syöty, seuraavat syödään sitten jouluna. Mies lupasi leipoa anopin piparit. Jos et vielä ole reseptiä kokeillut, niin ehdit vielä – tulet ihastumaan. Piparien salaisuus on tuoreet, runsaat mausteet ja rapsakka koostumus. Ne sulavat suuhun!

Lue myös: Satiinihame, kashmirneule ja hiuspanta

6 Comments

 1. Pirjo Ruuth
  10/12/2019 / 5:37 pm

  Tämä hiuspanta sopii täydellisesti tähän asuun ja hiuksesi ovat kivasti vähän huolimattomasti ja luonnollisesti näissä kuvissa. Sopii myös hyvin sinulle .

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  10/12/2019 / 7:12 pm

  Kiitos, kiva kuulla! Pitääpä koota panta-lookeja pikku hiljaa yhteen postauksen. Lyhyellä tukalla saa itse asiassa ihan tosi kivoja lookeja.

 3. Laura
  10/12/2019 / 8:17 pm

  Ihana tämäkin kokonaisuus. Jotenkin panta tuo kivaa tyttömäistä fiilistä ja saa sinun kasvot loistamaan. Minäkin olen tänä syksynä tykästynyt pantoihin. Perjantaina alkaa joululoma ja taidankin suunnistaa ensi töikseni tuonne Gauharille. 🙂

 4. Hanne
  11/12/2019 / 8:25 pm

  Myös kirjavalinta on täydellinen

 5. marjukkap
  Kirjoittaja
  12/12/2019 / 10:24 am

  Kiitos! Gauharin pantavalikoima on kyllä tosi hyvä. Ihanaa lomaa sulle!

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  12/12/2019 / 10:25 am

  Voi eikös! Mulla on tallella Rudolf Koivun kuvittamia satukirjojakin muutama.

Vastaa