Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Asu hiuspannan kanssa 2/3

 

Hiuspanta on ihmeen monikäyttöinen pään koriste. Viime postauksessa lyhyt tukkani oli vedetty pannan avulla suoraan taakse, mutta tässä asussa olen jättänyt osan hiuksista eteen. Olisi hauska vielä kihartaa tukka kokonaan, ja taiteilla panta sinne kiharoiden väliin.

Harmaa, pliseerattu hiuspanta on tilattu Gauhar Helsingiltä. Tässä on ihmepanta: kuulin, että se ei paina päätä mistään kohti, ja totta se on ainakin omalla kohdallani. Kauneinkin panta alkaa puristamaan siinä parin tunnin päästä, mutta kas, tätä pystyy pitämään koko päivän. Ja miten kaunis se on! 

Asun elementit ovat samat kuin edellisessäkin postauksessa, erona vain korkkareiden vaihto maihareihin. Niiden myötä puolijuhlava asu muuntui työkelpoiseksi.


Gauhar Helsingin nettikauppa on suloinen. Jokainen tuote on tarkkaan harkittu. Varsinainen liike sijaitsee Punavuorenkatu 20:ssa. En ole siellä vielä käynyt, mutta aion kyllä.

Gauharilla on hiuspantoja on joka lähtöön, silkkiä, samettia, ihania, murrettuja värejä. Kaikkea muutakin kaunista on hiuksiin, lenkkejä ja solkia.

Itse tilaus tuli supernopeasti Matkahuollon kautta käsinkirjoitetun viestin kera. Nämä ovat sellaisia pieniä asioita, joita arvostaa.

Rakastan tuota neule-satiinihameyhdistelmää sen verran, että muutin tähän asuun vain kengät. Liian fiiniksi ei asu pääse, kun jalassa on maiharit sopivaa kontrastia antamassa. Muuten tykkään pitää asun ihan just näin yksinkertaisena. Yksinkertaisuus menee kausissa: välillä haluaa lastata ranteet täyteen rojua, välillä pitää kaiken ihan minimissä.

Maiharit ovat Nectarinesta, Strafford-merkkiset, italialaiset, huippulaatuiset ja jalassa supermukavat.

Minusta on todella hienoa, että vielä uskalletaan yrittää. Gauhar Helsinki näkyy sosiaalisessa mediassa erittäin hyvin, ja on brändäytynyt hienosti ajattomaksi, hienostuneen moderniksi liikkeeksi. Nuoret naiset ovat ottaneet hyvin sen omakseen, ja veikkaan juuri ahkeran somettamisen loistavaksi markkinointikeinoksi.

Ja puhuvathan tuotteet puolestaan. Suosittelen kurkkaamaan esimerkiksi todella upeaa paitista, korviksia tai huonetuoksua.

Kiitos vielä lukuisista viesteistä Instagramin DM-puolelle. Hauskaa, että panta on innnostanut monia sitten nuoruusvuosien. Itsestä ainakin tuntuu siltä, että panta oli tervetullut twisti muuten varmaan ja tuttuun tyyliin. Voisimme sopia, että unohdamme muka-säännöt ja luomme oman tyylimme niistä välittämättä. Ihan vain koska voimme!

Joulu se sen kun lähenee. Meillä kotona on jouluvalmista. Ensimmäiset ostopiparit on syöty, seuraavat syödään sitten jouluna. Mies lupasi leipoa anopin piparit. Jos et vielä ole reseptiä kokeillut, niin ehdit vielä – tulet ihastumaan. Piparien salaisuus on tuoreet, runsaat mausteet ja rapsakka koostumus. Ne sulavat suuhun!

6 Comments

 1. Pirjo Ruuth
  10 joulukuun, 2019 / 5:37 pm

  Tämä hiuspanta sopii täydellisesti tähän asuun ja hiuksesi ovat kivasti vähän huolimattomasti ja luonnollisesti näissä kuvissa. Sopii myös hyvin sinulle .

  • marjukkap
   Kirjoittaja
   10 joulukuun, 2019 / 7:12 pm

   Kiitos, kiva kuulla! Pitääpä koota panta-lookeja pikku hiljaa yhteen postauksen. Lyhyellä tukalla saa itse asiassa ihan tosi kivoja lookeja.

 2. Laura
  10 joulukuun, 2019 / 8:17 pm

  Ihana tämäkin kokonaisuus. Jotenkin panta tuo kivaa tyttömäistä fiilistä ja saa sinun kasvot loistamaan. Minäkin olen tänä syksynä tykästynyt pantoihin. Perjantaina alkaa joululoma ja taidankin suunnistaa ensi töikseni tuonne Gauharille. 🙂

  • marjukkap
   Kirjoittaja
   12 joulukuun, 2019 / 10:24 am

   Kiitos! Gauharin pantavalikoima on kyllä tosi hyvä. Ihanaa lomaa sulle!

 3. Hanne
  11 joulukuun, 2019 / 8:25 pm

  Myös kirjavalinta on täydellinen

  • marjukkap
   Kirjoittaja
   12 joulukuun, 2019 / 10:25 am

   Voi eikös! Mulla on tallella Rudolf Koivun kuvittamia satukirjojakin muutama.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *