Kimallusta silmiin, huuliin tai poskiin, valitse kaksi kolmesta!

 

Marras-joulukuussa kaikki enemmän on enemmän nappaa. Myös meikissä.

En näillä ikävuosilla ole niin innokas kimalteen kannattaja, mutta hei, hämärä ja pimeys on aika armollinen viisikymppiselle! Ja edellisen postauksen hengessä – säännöt on tehty rikottaviksi.

Sain testiin Isadoran juhlakokoelman helmiä, joita olen jo innokkaasti niitä testaillut. Olen käyttänyt Isadoran meikkejä jo kauan ennen blogia. Suosikkini ikiaikain on viiden mattaluomivärin paletti – hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan.

Jotta meikkaaminen ei ihan hervottomaksi kimalteluksi menisi, valitsen kimallusta kahteen kohtaan kolmesta: silmät ja huulet, posket ja huulet, silmät ja posket. Ei siis kaikkia kolmea yhtä aikaa. Fiiliksestä riippuen yhteenkin, yleensä edes poskipäissä on kimallusta. Kynsiä ei lasketa, ne nyt kimaltavat joka tapauksessa.

Luomiväreissä käytän yleensä kolmea väriä, ja totuuden nimissä on sanottava, että kolmesta väristä vain käytän vain yhtä, maksimissaan kahta hohtavaa. Ihanien palettien sävyissä on varaa valita. Paletit ovat nimeltään 81 Golden Moments (etualalla) ja 80 Sparkling Nights. Upea oranssi tai hento vaaleanpunainen toimivat hyvin välivärinä, ja vaalea pääsee korostamaan kulmaluuta.

Tummat varjostukset teen yleensä mattaisella luomivärillä, koen sen vain näin ei-ammattimeikkaajana myös helpommaksi.

Huulipunista sain testiin kolme lämmintä, hohtavaa sävyä: 300 Glitzy Rose, 301 Glowing Ruby ja 303 Wine Divine. En usein laita punaista huulipunaa, mutta näiden sävy ei ole liian hyökkäävä.

Huulipunaahan voi myös kevyesti taputella sormenpäillä poskille, saa kivan, pakkasennipistämän efektin. Jos jollain konstilla voi feikata talvenkalpeita kasvoja pirteämmäksi, niin punaisilla huulilla.

Jos muuten kaipaatte monipuolisia ja hyviä meikkaus- ja meikkivinkkejä, suosittelen seuraamaan Miia Johanssonin Instagramia. Miia laittaa päivittäin tutoriaaleja, ja olen oppinut niistä valtavasti uutta. Kuten sen, että siveltimiin kannattaa satsata. Opin myös häivyttämään silmärajauksen pensselillä näppärästi. Opin taputtelemaan huulipunaa poskipunaksi.

Muita videoita en sitten meikkipuolella seuraakaan, sillä Miialta opin kaiken mahdollisen lähes kädestä pitäen. Hän on myös hauskan ja temperamenttisen oloinen mimmi.


Jos silmämeikki on mattainen, huulilla saa vastapainoksi olla kiiltoa. Kosteuttavat ja raikkaat huulikiillot ovat kauniita ihan sellaisenaankin, lisäilen niitä pitkin päivää. Sävyt, joita kokeilin, ovat vaalea 56 Vintage Rose, 64 Raisin, 82 Red Divine ja 81 Sparkling Ruby.

Iloitsin siitä, että joka ainoa sävy, joita kokeilin, oli lämmin. Itsellenihän ei pinkit tai lilaan sävyttävät punat sovi ollenkaan. Otan siis kaiken ilon irti lämpimistä sävyistä! Punissa ja kiilloissa tuli konkreettisesti ihan runsaudenpula. Kuvista jäikin yksi kiilto pois, joka löytyi sitten laukustani.

Isadoralla on tarjolla myös väritön huulikiilto, 80 Glossy Diamonds. Silmiin voi lisätä glitteriä myös nestemäisellä rajaussiveltimellä, 11 Gold Sparkles. Sitä pitää tosin hieman harjoitella.

Kynsilakka säihkyy väreissä 425 Golden Glam ja 426 Sparkling Rose, joista viimeinen ruusukullan sävy on suosikkini. Rakastanhan kaikkea ruusukultaista vetoketjuista kynsilakkoihin!

Viimeisenä tulee ihan mahtituote: Loose Highlighting Powder.

Tätä upean, hohtavan pinnan antavaa korostuspuuteria voi käyttää silmiin, poskiin ja mikä jännintä – hiuksiin! Sitä en ole vielä kokeillut, mutta punertava tukkani voisi ihan tykätä pienestä hohdosta. Tuote on todella riittoisa, pieni määrä riittää kauniiseen hehkuun.

Yritän vielä ennen joulua tehdä meikin Isadoran juhlauutuuksilla, tai ainakin osalla niistä. Harvoin teen meikkipostauksia tai meikkituotteiden esittelyjä, olisitteko niistä kiinnostuneita?

Meikit on saatu PR-näytteinä

4 Comments

 1. Pirjo Ruuth
  09/12/2019 / 8:48 pm

  Hei, meikkipostaus kiinnostaa ehdottomasti ❤. Kivoja värejä näissä IsaDoran uutuuksista.

 2. Laura
  10/12/2019 / 11:45 am

  Ihania uutuuksia, arvonta käyntiin?

 3. marjukkap
  Kirjoittaja
  10/12/2019 / 12:18 pm

  Katsotaanpa ensi vuoden puolella, jos toteuttaisi sen!

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  10/12/2019 / 12:18 pm

  Yritän ehtiä toteuttaa vielä tämän vuoden puolella.

Vastaa