Kolumnistina Dermosilin joululehdessä

 

Dermosilin asiakaslehti nro 7:ssa, Joulukaupungin sanomissa, on oma kolumnini!

Sain kirjoitukseni aiheeksi miten jaan joulun riemua, ja eipä minulla tullut mitään muuta niin voimakkaasti mieleen kuin musiikki! Innostuin kirjoittamaan aiheesta pitemmänkin tekstin, ja laitan sen tänne blogiin lähempänä joulua.


Mutta miten Dermosil jakaa joulun riemua?

Dermosil on lanseerannut marraskuussa ensimmäisen keräyskampanjansa, Goodwill-kampanjan, jonka tuotoista 30% ohjataan lasten ja nuorten harrastus- ja opiskelumahdollisuuksien tukemiseen. Itse lasten ja nuorten parissa työskentelevänä olen todella iloinen, että me Dermosilin asiakkaat olemme valinneet ensimmäiseksi kohteeksi Pelastakaa lapset ry:n Eväitä elämälle ohjelman. Tuen avulla yhä useammalla on mahdollisuus opiskella sekä harrastaa. Yhteisöllisyyden avulla voidaan ehkäistä syrjäytymisen kierrettä. Myöhemmin sitä on vaikea katkaista.

Goodwill-tuotesarja löytyy Dermosilin omalta kotisivulta, jossa on myös lisää tietoa kampanjasta.

Joulukaupungin sanomat on todella kivasti toteutettu lehti, jonka ”kaupunki” on kuvitteellinen ja monimuotoinen. Lehdessä  on haastatteluita ihan oikeista ihmisistä, jotka voisivat asua tämän kaupungin taloissa ja elää elämäänsä siellä. Monet haastateltavat ovat pohjalaisia, kuten kalakauppias Reijo ja floristi Janne. Pohjalainenhan olen minäkin, joten oli mahtavaa liittyä seuraan!

Oma kolumnini kertoo siitä, millaista on tehdä musiikinopettajan työtä koulussa joulunaikaan. Koen todella tärkeänä, kuten kaikki me musiikinopettajat, siirtää omaa musiikillista kulttuuriperintöään eteenpäin.

Ja onhan musiikki tosin läsnä muutenkin, joulun aikaan varsinkin perheporukalla musisointi on tosi hauskaa!

On ollut valtava kunnia saada olla Dermosilin brändilähettiläänä tämänkin vuoden. Tavoitteeni on ollut paitsi kertoa suosikkituotteistani, myös tuoda esille näkökulmia erityisherkkyydestä ja itsetunnosta.

Kuten lehdessäkin vinkkasin, yksi suosikkituotteeni on täydellinen, punainen kynsilakka! Kun minulta kysyttiin suositusta kolumnin oheen, lakka oli numero ykkönen! Se on paitsi täydellisen värinen, koostumukseltaan ja pysyvyydeltään ihan huippu.

Musiikki kuljettaa jouluun, kuten kolumnini otsikossa sanotaan. Tänään valitsen jotain tunnelmallista ja rauhallista. Ulkonakin on tyyni pilvipouta.

Vastaa