Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kollageeni osana aamurutiineja ja huippuarvonta!

Kaupallinen yhteistyö Vitabalans Lady

 

Alkuvuodesta päätin, että hoidan itseni hyvään kuntoon. Haluan saada taas kuntoni takaisin, hiukseni kiiltäviksi ja varren notkeaksi.

En syö monia lisäravinteita, vaan pitäydyn muutamassa hyvässä ja tehokkaaksi havaitussa. D-vitamiini, rauta, magnesium ja maitohappobakteerit ovat jokapäiväiset valmisteet. Lisäksi kollageeni on taas palannut kuvioihin. Olen käyttänyt kollageenia kuureina jo kolmen vuoden ajan, välillä olen pitänyt taukoa.

Kollageeni on puhuttu ja kiisteltykin lisäravinne, mutta minä olen sen puolestapuhuja. Puhun tietenkin kokemuksesta, mutta tieteellinenkin näyttö vakuuttaa luonnostaan skeptisen.

Mitä hyötyä olen huomannut kollageenista itselleni olevan?

Vitabalans Lady, Biotin Collagen, kollageni, hyvinvointi, ihonhoito

”Sinulta ei lähtenyt hiuksia”, kampaajani totesi minulle viime käynnillä.

Olin huomannut sen itsekin. Lisäksi päänahasta alkoi pilkistää parin sentin hiustupsuja. Toisen kiitoksen sain eräältä ystävältäni ihostani, miten se on tasainen ja hehkuva. Totta, ja myös hassua, miten ihoni on nyt viisikymppisenä paljon paremmassa kunnossa kuin kolmikymppisenä.

Uskon, että hyvinvointi on osiensa summa.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen: mitä syö, miten liikkuu, palautuu, nukkuu. Hyvän balanssin löytäminen vaatii hieman itsetutkistelua ja muutoksia. Itsekuriakin. En pysy vetreänä, ellen venyttele ja tee liikkuvuusharjoituksia. Vatsani ei voi hyvin, jos syön vehnää tai sokeria. Uneni ei ole hyvää ja syvää, jos en rauhoitu illalla tarpeeksi ajoissa.

Totta on kuitenkin, että ikää ei pääse pakoon. Se tekee tepposiaan kehossamme koko ajan. Kroppa on kankeampi ja palautuu hitaammin. Ihokin muuttuu.

Nuorena ei miettinyt sellaisia asioita kuin ihon veltostuminen, mutta neljänkympin korvilla huomaa ihon menettäneen elastisuuttaan. Silloin juuri, neljässäkympissä, ihon oma kollageenituotanto vähenee merkittävästi.

Tiesitkö, että ihon kuivapainosta on 80% kollageenia?

”Kollageeni on ihon sidekudoskerroksessa esiintyvä proteiini, joka yhdessä elastiinin ja hyaluronihapon kanssa vastaa ihon kiinteyden, joustavuuden ja kosteuden ylläpitämisestä.”

-Vitabalans Ladyn sivuilta-

Ei ole sama minkälaista kollageenia käyttää. Minut vakuutti ihan silkka tiede.

Biotin Collagen sisältää kliinisesti tutkittua Verisol P-kollageenia.

Se on hydrolysoitua (eli osiinsa hajoitettua proteiinia) kollageenia, eli kollageenipeptidejä. Ne ovat pieniä kollageeniproteiinien rakennusosia, jotka on pilkottu sian I tyypin kollageenista. Sian ja ihmisen kudostyypithän muistuttavat toisiaan. Hydrolysoitu kollageni imeytyy elimistöön tehokkaasti.

Verisol P:n lisäksi Biotin Collageniin on valittu kollageenin vaikutusta tehostavia ainesosia. Ne myös tukevat ihon hyvinvointia ja edesauttavat ihoa pysymään kosteutettuna ja kiinteänä.

Hyaluronihappoa on reilusti, ja se kosteuttaa ihoa sisältäpäin. Sitä on tuotteessa peräti 120mg. Biotiini ja sinkki taasen auttavat ylläpitämään ihon hyvinvointia, ja C-vitamiini edistää ihon omaa kollageenin muodostusta.

Tuote ei myöskään sisällä mitään kalaperäistä, joten se sopii myös kala-allergikoille.

Vitabalans Lady, Biotin Collagen, kollageni, hyvinvointi, ihonhoito

Mutta entäpä ne kliiniset tutkimukset? Lainaan tässä Vitabalans Ladyn sivua:

Tutkimuksissa osoitettiin, että 2,5 g Verisol® P-kollageenia päivässä nautittuna säännöllisesti neljän viikon ajan lisäsi merkitsevästi ihon joustavuutta ja kiinteytti sekä tasoitti silmänympärysryppyjä.

Kun tutkimuksissa Verisol® P-kollageenin käyttöä jatkettiin vielä toiset neljä viikkoa, ihon joustavuus lisääntyi edelleen ja ryppyjen syvyys tasoittui keskimäärin 20 %, parhaimmillaan 50 % alkutilanteeseen verrattuna. Muutokset olivat näkyvissä vielä neljä viikkoa kollageenin käytön lopettamisen jälkeenkin.

Tutkittavat naiset olivat 35–65-vuotiaita. Kollageenin vaikutukset näkyivät selvimmin yli 50-vuotiaiden naisten ihossa. Verisol® P-kollageenin ihoa nuorentava ja kiinteyttävä vaikutus perustuu siihen, että Verisol® P-kollageenipeptidit lisäävät ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa.

Miksi nimenomaan Biotin Collage?

Markkinoilla on muitakin kollageenivalmisteita. Minä luotan kotimaisuuteen. Tehdas sijaitsee Hämeenlinnassa, jossa Vitabalansin kaikki tuotteet valmistetaan. Uskon siis, että Biotin Collagen on parasta mahdollista, jossa luotetaan tieteeseen ja kliinisiin tutkimuksiin. Kollageenia on turha syödä mutu-tuntumalla, on hyvä nojata tutkittuun tietoon.

Kollageeni osaksi aamurutiinia

Olen käyttänyt Biotin Collagenia tabletteina, mutta sitä saa myös jauheena. On makuasia kumpaa käyttää, toiset kokevat jauheen helpommaksi kuin tabletit. Itselleni ei ole mitään väliä, tabletit ovat menneet siinä samassa aamurutiinissa kahvin, proteiinipuuron ja D-vitamiinitablettien kanssa.

Kollageeni ei maistu millekään, siksi jauhetta on helppo sekoittaa aamuveteen, puuroon tai smoothieen.

Vinkkejä, joita itse noudatan ihon hyvinvointiin

Olen aika kurinalainen ihoni hoitaja, mutta se tulee luonnostaan. Rutiinini eivät varmasti ole sinulle mitään uutta, mutta homman juju on säännöllisyydessä ja pitkäjänteisyydessä.

 • Syön paljon kasviksia ja juureksia, hyviä rasvoja, ja juon vettä.
 • Hikoilen kunnolla muutaman kerran viikossa.
 • Käytän kasvoille pääasiassa luonnonkosmetiikkaa. Puhdistan kasvot meikin jälkeen huolellisesti. Imeytän seerumin ja kosteusvoiteen jaderullalla tehostaen aamuin illoin.
 • Teen kasvojumppaa aina muistaessani: kun ajan autoa, kuorin perunoita, venyttelen liikunnan jälkeen, eli monta kertaa päivässä.
 • Pyrin nukkumaan tarpeeksi. En syö juurikaan sokeria, ja käytän alkoholia harvoin.
 • Käyn kosmetologilla vähintään kahdesti vuodessa, ja teetän myös pari kertaa vuodessa järeämmän hoidon, eli laserin tai mikroneulauksen
 • Käytän 50 -suojakerrointa aina ulkona

Oma ihoni voi tällä hetkellä erittäin hyvin. On ihan hullua, että se oikeasti on parempikuintoinen kuin kymmenen vuotta sitten. Näpyt ovat historiaa, ihohuokoset ovat pienet ja väri suht tasainen.

Tsemppaus ihonhoidossa on tuottanut tulosta.

Sokerin ja alkoholin lähes poisjättäminen on tuonut iholle lisää heleyttä. Kotona tehty, puhdas ruoka on auttanut vatsaa voimaan hyvin, ja sitä myöten myös ihoa.

Ihoni on selvästi kimmoisampi ja kiinteämpi. Hyvinvoivaa ihoa on kiva myös meikata, hehkua antavat puuterit ja voiteet ovat nykyään suosikkituotteitani. Kuten sanottu, hyvä iho on osiensa summa, ja Biotin Collagen on tuote, jonka käyttämistä aion ehdottomasti jatkaa.

Haluatko auttaa omaa ihoasi voimaan paremmin, kiinteytymään ja kosteutumaan? Nyt siihen on mahdollisuus,nimittäin Vitabalans Lady haluaa antaa arvontaan peräti puolen vuoden kollageenit viidelle henkilölle!

Osallistu kommenttiboksissa, ja kerro miksi haluaisit kokeilla, vai oletko jo ehkä kokeillut Biotin Collagenia? Saat arvan kommentista ja toisen Instagramin seuraamisesta!

Vastausaikaa on viikko, torstaihin 27.2.2020, klo 16:een saakka.

Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti, sekä lisään ilmoituksen tämän postauksen loppuun.

Lisää Vitabalans Ladyn tuotteista voit lukea täältä.

 

EDIT: Anteeksi viive, tässä ovat mieheni Random.orgilla arpomat voittajat:

Tuula / 20 helmikuun, 2020 / 1:53 pm

Mukana arvonnassa, kiinnostava ja ajankohtainen

Anne M / 20 helmikuun, 2020 / 9:52 pm

En ole testannut koskaan, mutta kiinnostaisi kyllä . Täytän kohta 61, hoidan ihoani säännöllisesti mutta ei lisähoito olisi pahitteeksi.

Jaana / 22 helmikuun, 2020 / 6:30 pm

Biotin collagenia en ole kokeillut, mutta jo tovin olen ihmetellyt Marjukan ihon hehkua ja hiuksien elinvoimaisuutta. No nyt taisi löytyä se ”salainen ase”.

Rea / 23 helmikuun, 2020 / 12:44 pm

Tässä iässä (55 v ) jo varmasti pitäisi kokeilla. Josko arpaonni suosisi minua

Juhannusruusu / 27 helmikuun, 2020 / 6:59 am

En ole kokeillut enkä itse raaskikaan käyttää kollageenilisien vaatimaa summaa.

128 Comments

 1. Sannak
  20 helmikuun, 2020 / 9:17 am

  Olen käyttänyt Vitabalansin biotiini valmistetta, mutta uskoisin tämän kollageenia sisältävän valmisteen vastaavan vielä paremmin aikuisen naisen ihon ja hiusten tarpeisiin. Kotimaisuus on tässä tuotteessa kyllä iso plussa.

 2. Liisa Siirtola
  20 helmikuun, 2020 / 9:20 am

  En ole vielä testannut, mutta harkinnut jo jonkin aikaa. Tämän postauksen myötä lähtee testaukseen. Ikääntyvälle iholleni tarpeen.

 3. Terhi R
  20 helmikuun, 2020 / 9:22 am

  Mukana arvonnassa! Tässä olisi sopiva aika kokeilla tätä tuotetta, koska lokakuun alussa on omat viiskymppiset ja aion pitää 20-luvun bileet. Ja mikä parasta, olla hehkuva juuri silloin 🙂
  Ehdottomasti siis kokeilisin, muutenkin nyt sama fiilis saada itseni parhaimpaan mahdolliseen kuosiin, ruokavaliota muutettu, kuntoilua lisätty ja uneen panostettu.

 4. Päivi
  20 helmikuun, 2020 / 9:25 am

  40v tuli täyteen viime vuonna ja ikä alkaa jo näkyä ihossa. Olisi kiva kokeilla mikä vaikutus kollageenilla olisi itselle.

 5. Niina Arppe
  20 helmikuun, 2020 / 9:31 am

  Voi, nyt olisi ehkä aika kokeilla tätä. Olen ollut hieman skeptinen tähän kollageeni-hypetykseen mutta ehkä on taivuttava kokeilemaan. Näin ollen mukana arvonnassa 🙂

 6. M
  20 helmikuun, 2020 / 9:56 am

  En ole kokeillut, mutta kollageeni kiinnostaisi kovasti. Ihoni on samea, kuivahko, eikä järin kimmoisa ja olisi kiva nähdä, olisiko kollgeenista vaikutusta.

  • Kirsi
   20 helmikuun, 2020 / 6:53 pm

   En ole vielä kokeillut, mutta olen lukenut aiheesta. Kokeilu kiinnostaisi kovasti.

 7. Jaana Turunen
  20 helmikuun, 2020 / 10:18 am

  Vitabalanssin biotiini on hyväksi koettu.
  Olisin mielelläni myös kokeilemasa tätä valmistetta ja ikäni, reilut 50v iho tarvitsee todella hoitoa. Mukana arvonnassa.

 8. Outi Jalo
  20 helmikuun, 2020 / 10:23 am

  En ole vielä testannut, mutta nyt olisi jo vihoviimeinen aika. Ikä ja sairauden mukana tuomat huolet näkyvät kasvoilla ja haluan ehdottomasti tehdä nyt kaiken mitä itse pystyn oman hyvinvointini eteen!

 9. Pirkko-Liisa
  20 helmikuun, 2020 / 10:26 am

  Kotimaisuus on plussaa. Haluaisin kokeilla tehoa 65+ iholle.

 10. Maritta
  20 helmikuun, 2020 / 10:27 am

  En ole aikaisemmin kokeillut mutta tuote kiinnostaa. Ihonhoito on tärkeää jokaisessa iässä.

 11. Marianne
  20 helmikuun, 2020 / 10:34 am

  Olen juuri pohtinut ja tehnyt päätöksen, että kollageenia täytyy kokeilla. Oikea tuote haussa! Iho on alkanut veltostua ja on toimittava.

 12. Niina
  20 helmikuun, 2020 / 10:37 am

  Olen miettinyt jo pitkään, että kollageenia pitää kokeilla. Nyt olisi mainio mahdollisuus. Jos vaikka yli viiskymppisellekin olisi vielä jotain toivoa:)

 13. Sari K
  20 helmikuun, 2020 / 10:45 am

  Ikää kohta 54 ja mielelläni kokeilisin tätä. Toista tuotemerkkiä olen käyttänyt.

 14. Airi
  20 helmikuun, 2020 / 11:06 am

  En ole kokeillut ja nyt alan kiinnostua.

  • Sinikka
   24 helmikuun, 2020 / 12:50 am

   Rasvoista ei ole ollut apua, eikä ihon kuorinnoista, naamioita jne. En ole tajunnut edes kokeilla tätä valmistetta! Olisi kiva kokeilla ja kenties saada apu

 15. Maarit
  20 helmikuun, 2020 / 11:50 am

  Mielelläni kokeilisin tuotetta.

 16. Annamaija
  20 helmikuun, 2020 / 11:51 am

  Kollageeni kiinnostaa, mukana arvonnassa

 17. Satu
  20 helmikuun, 2020 / 11:57 am

  Kollageenia en ole kokeillut, kiinnostaisi kovastikin. Mukana arvonnassa ollaan.

 18. Anne
  20 helmikuun, 2020 / 12:13 pm

  Miksei tätäkin voisi kokeilla. Monen valmistajan kollageenituotetta olen käyttänyt. Kyllä ne parantavat selvästi ihon kuntoa.

 19. Riitta
  20 helmikuun, 2020 / 12:29 pm

  En ole vielä koskaan kokeillut,mutta harkinnassa ollut,kun ikääkin onjo 54

 20. Kaisu
  20 helmikuun, 2020 / 12:54 pm

  Tuote kiinnostaa,toivoisin siitä olevan apua todella kuivalle iholleni.

 21. 20 helmikuun, 2020 / 1:14 pm

  Käytän usein jotain kollageenivalmistetta, sillä tulee valvottua lasten kanssa, ikää tulee, ulkoilen paljon, on monia asioita millä rasitan ihoa. Näitä en ole vielä kokeillut, mielelläni kokeilisin!

 22. Hanna
  20 helmikuun, 2020 / 1:34 pm

  Käytän biotiinikollageeni valmistetta pitkinä kuureina , nyt on ollut pieni tauko ja uuden kuurin aika käsillä. Tuotteen hyvää tekevän vaikutuksen huomaa melko nopeasti, näin lähemmäs kuusikymppinenkin 🙂 Mukana arvonnassa!

 23. Maija
  20 helmikuun, 2020 / 1:41 pm

  En ole aiemmin kokeillut kollageenituotteita, mutta kun ikää on jo 56 ja se näkyy, niin kaikki apu on tarpeen :). Todellakin mukana arvonnassa!

 24. HeidiS
  20 helmikuun, 2020 / 1:50 pm

  Mielelläni kokeilen kollageenia-jospa vaikka se saisi ihoni sädehtimäön ja hiukseni kiiltämään, osallistun arvontaan,HeidiS

 25. Tuula
  20 helmikuun, 2020 / 1:53 pm

  Mukana arvonnassa, kiinnostava ja ajankohtainen

 26. Riksa
  20 helmikuun, 2020 / 1:58 pm

  Kaikki apu on tarpeen! Täytin juuri 50 ja tänään näin kuvani jossa näytän aivan karmealta. Ehdottomasti mukana arvonnassa arpaonnen toivossa.

 27. taya
  20 helmikuun, 2020 / 2:13 pm

  Olen käyttänyt muutamaa eri kollageenia, mielestäni niistä on ollut hyötyä kuivuuteen taipuvaiselle iholleni.

 28. ElinaM
  20 helmikuun, 2020 / 3:06 pm

  Paljon olen lukenut tästä ja kiinnostaa kokeilla. Kohta 50 mittarissa ja iso tarvitsee huomiota.

 29. Tuula-Riitta
  20 helmikuun, 2020 / 3:09 pm

  Enpä ole kokeillut, mutta mielelläni testaisin. Tarve todellakin on 50+ ikäisellä :). Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

 30. Sissi
  20 helmikuun, 2020 / 3:36 pm

  Juuri 50 v tullut mittariin ja yhtään kollageenivalmistetta en ole vielä kokeillut. Tämä kuulostaa kokeilemisen arvoiselta kyllä, eli mukana arvonnassa!

 31. Anne
  20 helmikuun, 2020 / 4:08 pm

  Mielenkiinnosta haluaisin kokeilla, koska kuulin lääkärin haastattelun jossa sanoi ettei kollageenia voi lisätä mitenkään. Sen valmistaminen soluissa on niin monimutkainen prosessi ettei sitä voi keinotekoisedti korvata.

 32. Anne
  20 helmikuun, 2020 / 4:39 pm

  Tukka harvenee ja suunpielet roikkuvat murheellisesti alaspäin harmaassa naamassa. Saisiko kollageenista apua? Siispä mukaan arvontaan

 33. Joanna
  20 helmikuun, 2020 / 5:32 pm

  Kiinnostaisi kovasti kokeilla kollageenia kun niin paljon olen lukenut hyvistä kokemuksista. Oma iho alkaa osoittaa ikääntymisen merkkejä vaikka se vielä melko hyvässä kunnossa onkin.

 34. Sinikka
  20 helmikuun, 2020 / 6:00 pm

  Mukana arvonnassa. Kollageenia en ole kokeillut, mutta kiinnostaa kokeilla.

 35. Soili
  20 helmikuun, 2020 / 6:00 pm

  Mukana arvonnassa. Kollageenia en ole kokeillut, mutta kiinnostaa kokeilla.

 36. Sinikka
  20 helmikuun, 2020 / 6:04 pm

  Mukana arvonnassa. Kollageenia en ole käyttänyt, kiinnostaa kyllä kokeilla

 37. Heidi
  20 helmikuun, 2020 / 6:09 pm

  En ole kokeillut vielä mutta aikonut kokeilla

 38. Riitta
  20 helmikuun, 2020 / 6:36 pm

  Kiinnostaa todella, mukana arvonnassa.

 39. Marjatta
  20 helmikuun, 2020 / 6:49 pm

  Hämeenlinnalaisena olisi kiva kokeilla oman kylän tuotetta. Tarpeenkin olisi.

 40. MarjaKoo
  20 helmikuun, 2020 / 6:59 pm

  Haluaisin kokeilla, ikää on ja se myös näkyy.

 41. Kirsikka
  20 helmikuun, 2020 / 7:33 pm

  Tänä vuonna tulee 50 mittariin, joten olisi jo aika kokeilla kollageenia. Kotimaisuus ehdoton plussa!

  – Kirsikka –

 42. Lillan
  20 helmikuun, 2020 / 8:06 pm

  Mielellään kokeilisin.

 43. Kirsimarja
  20 helmikuun, 2020 / 8:16 pm

  Haluaisin kokeilla eli mukana arvonnassa. Biotiinivalmistetta olen käyttänyt.

 44. Marja Leena
  20 helmikuun, 2020 / 8:44 pm

  Eri valmistajien kollageenia olen käyttänyt kuureittain usean vuoden ja iho voi hyvin. Biotin Collagen kotimaisuus on hieno asia.

 45. MmaRamotswe
  20 helmikuun, 2020 / 8:47 pm

  Kylläpä näytätkin hehkuvalla! Tätähän täytyy kokeilla!

 46. Talvikki
  20 helmikuun, 2020 / 8:48 pm

  Olen kokeillut erästä kovasti mainostettua kollageenituotetta noin nelisen kuukautta. En huomannut mitään ihmeellisempiä tuloksia. Ikäni on 55 ja ihoni on hyvässä kunnossa, mutta toki hoidankin sitä. Tätä kotimaista tuotetta voisin mielenkiinnosta kokeilla. Eli osallistun arvontaan!

 47. Nelliina
  20 helmikuun, 2020 / 8:53 pm

  Haluaisin ikääntyvälle iholleni testata kerrankin trendikästä tuotetta 🙂

 48. SaaraBee
  20 helmikuun, 2020 / 9:06 pm

  En ole käyttänyt. 50 mittarissa ja yritän pitää ihostani parempaa huolta. saarasbrophy@hotmail.com

 49. Miia
  20 helmikuun, 2020 / 9:28 pm

  En ole kokeillut mutta mielelläni niin tekisin. Kummasti sitä neljänkympin rajapyykin ohitettuani olen alkanut huomata että ei se iho ole enää niinkuin nuorella tytöllä ..

 50. Alisa
  20 helmikuun, 2020 / 9:33 pm

  Mielenkiinto tuotetta kohtaan heräsi, olisi varmaankin aika kokeilla.

 51. Hanna
  20 helmikuun, 2020 / 9:39 pm

  Ikää on jo reilut 40, joten olisi tosiaankin aika tälle! Joskus jo kokeilin toista merkkiä mutta se maistui niin pahalle etten pystynyt.

 52. Annaliisa
  20 helmikuun, 2020 / 9:40 pm

  Mielelläni kokeilisin!
  Lisäksi kuulisin mielelläni enemmän pistoshoidoista tms, joita olet kokeillut?

 53. Riitta Kaipio-Vihmalo
  20 helmikuun, 2020 / 9:47 pm

  En ole vielä tällaista kokeillut. Ihoni on tullut vanhemmiten herkemmäksi ja reagoi kaikkeen punastumalla.. . Saattaisi ehkä siihen tämä kollageeni auttaakin?
  RiittaK-V

 54. Anne M
  20 helmikuun, 2020 / 9:52 pm

  En ole testannut koskaan, mutta kiinnostaisi kyllä . Täytän kohta 61, hoidan ihoani säännöllisesti mutta ei lisähoito olisi pahitteeksi.

 55. Eilamari
  21 helmikuun, 2020 / 6:07 am

  Oma ihoni on kelmeän harmaa vuodenajasta riippumatta. Ulkoilen, syön hyvin, nukun riittävästi. Mitkään konstit ei ole tähän mennessä auttaneet. Ihoni on tosi veltto. Olen kokeillut moniakin kollageenituotteita mutta valitettavasti tuloksia ei ole näkynyt. Josko tämä viimeinkin auttaisi….

 56. Marja H
  21 helmikuun, 2020 / 6:09 am

  Kuullostaa kokeilemisen arvoiselta!

 57. Hanna Kooo
  21 helmikuun, 2020 / 7:04 am

  Kollageenia en ole vielä kokeillut, mutta muita puhdas-tuotteita kyllä. 🙂

 58. Satu
  21 helmikuun, 2020 / 7:19 am

  Mielelläni kokeilisin tuotetta, mukaan arvontaan siis!

 59. Riikka
  21 helmikuun, 2020 / 7:41 am

  Ihan pian täyttyvä 40 pistää miettimään ihonhoitorutiineja uusiksi. Kollageeni-valmisteen taidankin poimia osaksi uusia tapojani.

 60. Minna
  21 helmikuun, 2020 / 8:32 am

  En ole kokeillut, mutta mielenkiinnosta haluaisin kokeilla.

 61. Pirjo Ruuth
  21 helmikuun, 2020 / 8:37 am

  Ehdottomasti olen kiinnostunut kokeilemaan Vitabalansin kollagen valmistetta juurikin blogikirjoituksen hyvien suositusten ja kokemusten perusteella. Vaikuttaa hyvältä ja luotettavalta .

 62. Minna Larinto
  21 helmikuun, 2020 / 9:29 am

  Hei,
  Kotimaisuus kiinnostaa!! Ja jos olet tuotteen hyväksi todennut, niin siitä ISO PLUSSA! On niin vaikea valita kun tarjolla useita merkkejä, eikä sisällöstä tiedä mitä ovat.
  Ilman muuta haluan olla mukana !
  terv, 50+ nainen

 63. kati
  21 helmikuun, 2020 / 9:31 am

  Olen ollut aina aika skeptinen tuon kollageenin suhteen, joten olisihan se mielenkiintoista testata.

 64. Maarit
  21 helmikuun, 2020 / 9:46 am

  En ole kokeillut, mutta korkea aika olisi nyt +50-vuotiaana. Kiinnostaisi nähdä toisiko tämä muutosta veltostuneeseen ihoon.

 65. Minna
  21 helmikuun, 2020 / 12:00 pm

  En ole vielä kokeillut, mutta lukenut paljon. Ajatuksissa siis kokeilla 🙂

 66. Katri
  21 helmikuun, 2020 / 12:21 pm

  Olen lukenut useita positiivisia kokemuksia ja myös kuvissa nähnyt vakuuttavia tuloksia, joten kiinnostaisi kokeilla. Itsellä ei vielä iän puolesta ole ryppyjä tai suurempia juonteita, mutta silti kimmoisuutta ja hehkua kaipaan. Olenpa lukenut kollageenin vähentäneen joillakin jopa selluliittia.

 67. Riitta
  21 helmikuun, 2020 / 3:09 pm

  En ole kokeillut mutta mielenkiintoa kokeiluun olisi kyllä. Sen verran on jo ikää ja ryppyjä naamassa että voisi olla hyväkin juttu
  Seuraan sinua myös instassa.

 68. tiina
  21 helmikuun, 2020 / 4:41 pm

  En ole kokeillut mutta kiinnostaa kovasti. Ainakin ikääntyvä ihoni tuntuu kaipaavan lisää kosteutta ja kimmoisuutta. Arvonnassa mukana siis!

 69. Anna
  21 helmikuun, 2020 / 4:58 pm

  Ehdottomasti mukana! Ensi viikolla tulee täyteen 47 ja kaiki apu olisi tarpeen!

 70. Marjo Rokka
  21 helmikuun, 2020 / 5:05 pm

  En ole kokeillut, mutta olisi kiinnostavaa testata, vieläkö kuusikymppisen iho hyötyisi tuotteesta.

 71. tiiu
  21 helmikuun, 2020 / 5:09 pm

  En ole kokeillut. Ihossa on useinkin vielä näppyjä vaikka teini-iästä on jo melkein pari vuosikymmentä. Lisäksi toivoisin että kollageeni vaikuttaisi myös hiuksiini ja saisi ne voimaan paremmin.

 72. Minna56
  21 helmikuun, 2020 / 5:11 pm

  Muita merkkejä olen syönyt vähän aikaa. Tosin olen hyvin epäileväinen vaikutuksista. Taas yksi tuote, jolla meitä naisia höynäytetään ja viedään rahat pois.
  Mukaan arvontaan kuitenkin.

 73. Tuula Lahti
  21 helmikuun, 2020 / 5:32 pm

  Tämä tulisi kyllä tarpeeseen. Iho ja erityisesti kasvot kyllä kaipaavat erityishuomion. Naama on harmaa ja kuiva. Ikä tekee tehtävönsä. Työstressi ei tötä tilannetta paranna… olisi mahtava kokeilla!

 74. Henna
  21 helmikuun, 2020 / 5:33 pm

  Olen tietoinen jonkin verran ennestään mutten ole itse käyttänyt, osallistun arvontaan, hiukset ja kynnet ovat hauraat jos auttaisi kollageeni

 75. Maarit
  21 helmikuun, 2020 / 5:50 pm

  Olen juuri siinä iässä, reilu nelikymppinen, että iän tuomat muutokset alkavat näkyä ja tuntua. Olisi kiinnostavaa kokeilla kollageenia ihonhoidon apuna. Vielä en ole purkkeihin tarttunut, mutta toivotaanpa nyt arpaonnea, niin pääsisin kokeilun alkuun.

 76. Nelliina
  21 helmikuun, 2020 / 5:50 pm

  En ole koskaan kokeillut, mutta iho samea ja piristystä kaipaava. Mukaan kivaan arvontaan!

 77. Hannamari
  21 helmikuun, 2020 / 6:28 pm

  Olen käyttänyt eläinperäistä kollageenia joitain vuosia. Tekee ikääntyville nivelille hyvää ja siinä sivussa ihollekkin. Tätä ja Helein kollageenia menee vuorotellen kuureina. En uskalla pitää taukoa, kun iho, hiukset ja nivelet voivat hyvin.

  • Mira Suosilta-Jokela
   24 helmikuun, 2020 / 10:27 pm

   Toista merkkiä käyttänyt, mutta kotimaisuus merkitsee niin että merkki vaihtuu

 78. Sari
  21 helmikuun, 2020 / 7:25 pm

  Kiinnostaisi kokeilla. Ihoni on pintakuiva, näppylöitäkin tulee aina välillä. Iho myös punottaa herkästi. Ehkä kollageeni auttaisi näihin ongelmiin. Netistä luin, että auttaisi myös halkeileviin kantapäihin. Tästäkin kärsin talvella. Mukana siis arvonnassa!
  Sinulla on muuten mukava blogi. Kirjoitat kivalla tavalla ja aiheet todella kiinnostavia.

 79. Asta
  21 helmikuun, 2020 / 11:56 pm

  kyllä haluaisin kokeilla.

 80. Tuija
  22 helmikuun, 2020 / 1:10 am

  Hyvä kirjoituksesi motivoi kokeilemaan kollageenituotetta! Arvostan sitä, että tuote on kotimainen. Hienoa, että tuotetta saa myös jauhemaisena.

 81. Laura
  22 helmikuun, 2020 / 7:56 am

  En ole koskaan kokeillut, mutta olen asiasta paljon lukenut ja olisi mielenkiintoista päästä tätä kokeilemaan. Haluaisin nähdä vaikutukset ihon hyvinvoinnissa. Kahdella arvalla mukana 🙂

 82. Jaans
  22 helmikuun, 2020 / 8:05 am

  Uskon, että tämä valmiste voisi auttaa ihon lisäksi myös hiusten hyvinvointiin. Itselläni ne ovat tällä hetkellä suuri murheenkryyni ja yritän saada ne kaikin keinoin takaisin normaaliin kasvuun. Iso plussa, että löytyy myös jauhe.

 83. Jaans
  22 helmikuun, 2020 / 8:05 am

  Uskon, että tämä valmiste voisi auttaa ihon lisäksi myös hiusten hyvinvointiin. Itselläni ne ovat tällä hetkellä suuri murheenkryyni ja yritän saada ne kaikin keinoin takaisin normaaliin kasvuun. Iso plussa, että löytyy myös jauhe.

 84. Leena Kaarina
  22 helmikuun, 2020 / 11:24 am

  Mielelläni kokeilisin, ikää 70+. mukana arvonnassa

 85. Salla K.
  22 helmikuun, 2020 / 1:02 pm

  Olen harkinnut kollageenivalmisteen tilaamista ulkomailta mutta jutun luettuani tulin toisiin ajatuksiin. Miksi ei Suomalaista tuotetta? Nyt +40 iässä muutokset todellakin näkyy ihossa. Olen aina kärsinyt pintakuivasta ihosta, olisi mielenkiintoista nähdä kuinka lisäkollageeni vaikuttaa siihen.

 86. Sinikka
  22 helmikuun, 2020 / 2:55 pm

  Olisi ihan huippua päästä kokeilemaan tätä. Arki pikkulapsi perheessä on tehnyt iholle huonoa ja nyt olis hyvä aika laittaa asiat ja iho/kynnet ja hiukset raiteille.

 87. Jaana
  22 helmikuun, 2020 / 6:30 pm

  Biotin collagenia en ole kokeillut, mutta jo tovin olen ihmetellyt Marjukan ihon hehkua ja hiuksien elinvoimaisuutta. No nyt taisi löytyä se ”salainen ase”.

  Jos onni suosii, niin mielelläni kokeilisin tuotetta.
  Jos ei onni suosi, niin kotiutan tuotteen ostamalla sen.
  Josko tämänkin vuosimallia 68 aikuisen naisen silmärypyt siliäisivät, iho hehkuisi ja tukka tuuhenisi.

 88. Pirella
  22 helmikuun, 2020 / 7:52 pm

  Hei,

  Ikää on kertynyt. On inspiroivaa lukea tuloksistasi ja olisi oikein hienoa päästä kokeilemaan kyseistä kollageenivalmistetta.
  Jaksamista blogiin ja kaikkeen muun kivaan sinulle jatkossakin!

 89. Oona
  22 helmikuun, 2020 / 9:55 pm

  Osallistun yhdellä arvalla. Ovat tuttuja entuudestaan. Laserista kiinnostaisi tietää enemmän kokemuksia. Jääkö ihoon esim. jälkiä siitä.

  • marjukkap
   Kirjoittaja
   22 helmikuun, 2020 / 11:32 pm

   Ei jää jälkiä. Lisää ihon kosteutta ja kimmoisuutta.

 90. P
  23 helmikuun, 2020 / 8:14 am

  Mukaan arvontaan, tarpeeseen tulisivat 50+ kun mittarissa.

 91. Merja
  23 helmikuun, 2020 / 8:48 am

  Tämä tulisi tarpeeseen. En ole käyttänyt ko. Tuotetta koskaan!

 92. Minoa
  23 helmikuun, 2020 / 9:00 am

  En ole kokeillut vielä, mutta näin kohta 54- vuotiaana olisi mielenkiintoista kokeilla olisiko tästä tuotteesta apua siloittamaan juonteita silmänympärysihon ympäriltä. Kotimaisuus on aina plussaa.

 93. Rea
  23 helmikuun, 2020 / 12:44 pm

  Tässä iässä (55 v ) jo varmasti pitäisi kokeilla. Josko arpaonni suosisi minua.

 94. Meri
  23 helmikuun, 2020 / 6:51 pm

  Vielä kokeilematta, mutta kirjoituksesi perusteella alkoi asia kiinnostaa, joten katsellaan jos arpa osuisi kohdalle.

 95. Anni
  23 helmikuun, 2020 / 7:24 pm

  Taidan kokeilla joka tapauksessa!

 96. Tuovi Peltoniemi
  23 helmikuun, 2020 / 9:12 pm

  Juuri tuli 60v täyteen, joten hyvät neuvot olisivat tarpeen, ehkä ko kollageeni olisi hyvä alku.

 97. Ellen
  23 helmikuun, 2020 / 9:54 pm

  Olen jäyttänyt Vitabalansin Biotiini-valmistetta ennen, mutta myös kollageenia olisi kiva kokeilla.

 98. Riitta
  23 helmikuun, 2020 / 9:59 pm

  Kovin mielenkiintoinen tämä kollageeni. Toivottavasti onni suosii arvonnassa. Joka tapauksessa aioin kokeilla tuotetta. Ja tuotteen kotimaisuus on plussaa.

 99. Marja
  23 helmikuun, 2020 / 10:14 pm

  Luettuani kirjoituksesi heräsi kiinnostus kokeilla tuotetta. Lisäksi olen kärsinyt hiustenlähdöstä, jos saisi samalla apua siihenkin.

 100. Riitta
  23 helmikuun, 2020 / 10:38 pm

  Olipas mielenkiintoinen postaus! Kollageenista olen toki kuullut ennenkin, mutta nyt oli aika vakuuttavaa tekstiä 🙂 Tähän arvontaan haluan ehdottomasti mukaan!

 101. Petra
  24 helmikuun, 2020 / 12:19 am

  Olipa kiinnostavaa lukea ihohoitorutiineistasi, ehkä voisit tehdä tästä vielä erillisen postauksenkin? Olen ollut ihonhoitoasioissa turhan huoleton ja kollageenituotekokeilu voisi tehdä hyvää. Parhaana vinkkinä poimin tuosta listalta 50-suojakertoimen. Kunhan kosmetiikkatuotteissa olisikin useammin edes 15-suojakertoimia, yritän muistuttaa itseäni taas kevään tullen näistäkin.

 102. Sariansa
  24 helmikuun, 2020 / 10:42 am

  Viisikymppiä on ylitetty komeasti, kaikki keinot ihon ja kehon kunnossa pitämiseksi on siis viimeistään nyt otettava käyttöön. Koitan syödä terveellisesti, liikun ja juon runsaasti vettä. Unipuoli on hieman retuperällä itsestä riippumattomista syistä. Kollageenin kokeilu kiinnostaa kovasti.

 103. Eija
  24 helmikuun, 2020 / 12:06 pm

  Hei. Tämä postaus osui oikeaan aikaan. Juuri viikonloppuna aloin tutkia näitä kollageenijuttuja netistä. Ikää +40 ja nyt alkoi paniikki iskeä ihon suhteen . En ole siis ennen kokeillut kolkageenivalmisteita ja nyt olisi niiden aika.

 104. Anna-Liisa Rantala
  24 helmikuun, 2020 / 4:39 pm

  Tarpeeseen tulisi
  Hiukset harvenee

  .

 105. H.Else
  24 helmikuun, 2020 / 6:35 pm

  Kyllä kiinnostaa kovasti, hiukset ohenevat ja iho kuivuu.

 106. Virpi V.
  24 helmikuun, 2020 / 7:50 pm

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla!

 107. Johanna
  24 helmikuun, 2020 / 9:19 pm

  Vielä en ole testannut, mutta kiinnostaisi kovasti aloittaa 🙂

 108. Mervi
  24 helmikuun, 2020 / 10:44 pm

  Mukana arvonnassa. Haluaisin kokeilla onko kollageenista apua hiusten lähtöön.

 109. 25 helmikuun, 2020 / 4:20 am

  Mukana kilpailussa,en ole ennen kokeillut mutta olis kiva kokeilla.

 110. Satu Silvennoinen
  25 helmikuun, 2020 / 7:02 pm

  Kollageeni kiinnostaa kyllä. Ikää jo 52 v. Ja iho kyllä ihan hyvässä kunnossa nytkin. Kiitos ihanasta blogista ja menestystä jatkossakin!

 111. Rachel
  25 helmikuun, 2020 / 7:17 pm

  En ole koskaan kokeillut vastaavia tuotteita. Olisiko tästä apua hiuksieni harvenemiseen. Olen iältäni 55 ja ihan perus voiteet vain käytössä, kyllähän sitä jotain uutta hehkua kaipais, mukana arvonnassa.

 112. anna s.
  26 helmikuun, 2020 / 7:44 am

  En ole kokeillut, mutta kiinnostavia tuotteita 🙂

 113. hilkka
  26 helmikuun, 2020 / 6:30 pm

  Mukana, olisi kiva kokeilla 🙂

 114. Maija
  26 helmikuun, 2020 / 8:19 pm

  Olen joskus kokeillut kapseleita. Haluaa jatkoon:)

 115. Eija
  26 helmikuun, 2020 / 8:22 pm

  Olisipa ihana kokeilla, mitä tekisi omalle 50v. iholle! Kiva arvonta ❤.

 116. Salli
  26 helmikuun, 2020 / 8:55 pm

  En ole kokeillut kyseistä tuotetta. Mukaan arvontaan.

 117. Maria Haapanen
  26 helmikuun, 2020 / 9:14 pm

  Olen jostain lukenut lääkärin kommentin, ettei kollageenin syöminen voi vaikuttaa ihoon, mutta tämä pisti miettimään, että jospa kuitenkin…

 118. Outi
  26 helmikuun, 2020 / 9:40 pm

  50+ ja olen harkinnut kollageenin käytön aloittamista. Kiitos kirjoituksesta, nyt tiedän mikä merkki..

 119. JaanaV
  26 helmikuun, 2020 / 10:20 pm

  Kerran kokeilin jotain kollageenia ja se tuntui auttavan polven nivelvaivoihin, eli ei olisi huono idea käyttää sitä säännöllisesti 🙂

 120. Juhannusruusu
  27 helmikuun, 2020 / 6:59 am

  En ole kokeillut enkä itse raaskikaan käyttää kollageenilisien vaatimaa summaa.

 121. Tiia
  27 helmikuun, 2020 / 8:26 am

  Pakko tunnustaa, että olen tosi skeptinen kaikkia tällaisia kohtaan, joten olisi kiva jos mun ennakkoluulot osoittaituisivat vääriksi 🙂

 122. Pia
  27 helmikuun, 2020 / 8:52 am

  Hei,
  haluaisin kokeilla tätä kotimaista tuotetta, nyt ollut käytössä ei kotimainen, joten osallistun arvontaan .

 123. Maarit
  27 helmikuun, 2020 / 6:15 pm

  Hei,

  Ikä alkaa näkymään kuten toki tässä iässä (49) kuuluukin, mutta kaikki millä sitä voi yrittää hidastaa on varmasti kokeilemisen arvoista.
  Siis mukana arvonnassa.
  Maarit

 124. piitu
  27 helmikuun, 2020 / 6:40 pm

  Haluaisin testata koska en ole vielä testannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *