Neulehame tuli taas 2/3 (ja arvonnan voittajat)

 

Aurinkoista torstaita! Kieltämättä mieli hiipii vähän keväisempiin asuihin, mutta lämpötilat kielivät vielä täystalvesta. 

Välillä ei tiedä mitä ihmettä pukisi päälle, ja silloin yksivärinen asu on kiva ja helppo. Nyt vaaleat sävyt trendaavat, mutta kun sellaista ei kaapista löydy, mennään mustalla. Musta neuleasu on lämmin, ja kun siihen heittää nahkarotsin harteille, tarkenee kylmemmilläkin ilmoilla.


Ensimmäisessä neulehamepostauksessa se oli muhkean neuleen parina. Juuri muhkeus on kiva kontrasti kapealle hameelle.

Musta on tavallaan haastava väri, tavallaan ei. Suoraan kasvoillehan se harvalla näyttää edustavalta, mutta hei, sitä varten on meikki! Luomiväriä ja ripsaria silmiin, punaa poskiin ja huuliin! Olisin itsekin voinut meikata vähän reilummin kuviin, jotta olisitte nähneet eron selvemmin.

Hamehan on Oasiksen Tula-neulehame, ja minulla on siitä koko S. Neulepoolo on vanha kunnon Uniqlo, joka kestää pesua kerta toisensa jälkeen. Nahkarotsia käytän hyvin harvoin, mutta onhan se kivan näköinen.

Minulla on muuten aina hameen kanssa alushame, ellei hameessa itsessään jo ole. Se estää hamekankaan kietoutumisen jalkoihin, ja muutenkin auttaa hametta laskeutumaan kauniisti. Omani olen ostanut ihan Lindexiltä ja H&M:ltä.


poolo Uniqlo / neulehame Oasis / saappaat Stuart Wesizman / nahkarotsi Mango

Laitan tänne illemmalla vielä kollageeniarvonnan voittajat ja otan yhteyttä heihin!

 

EDIT: Anteeksi viive, tässä ovat mieheni Random.orgilla arpomat voittajat:

Tuula / 20 helmikuun, 2020 / 1:53 pm

Mukana arvonnassa, kiinnostava ja ajankohtainen

Anne M / 20 helmikuun, 2020 / 9:52 pm

En ole testannut koskaan, mutta kiinnostaisi kyllä . Täytän kohta 61, hoidan ihoani säännöllisesti mutta ei lisähoito olisi pahitteeksi.

Jaana / 22 helmikuun, 2020 / 6:30 pm

Biotin collagenia en ole kokeillut, mutta jo tovin olen ihmetellyt Marjukan ihon hehkua ja hiuksien elinvoimaisuutta. No nyt taisi löytyä se ”salainen ase”.

Rea / 23 helmikuun, 2020 / 12:44 pm

Tässä iässä (55 v ) jo varmasti pitäisi kokeilla. Josko arpaonni suosisi minua

Juhannusruusu / 27 helmikuun, 2020 / 6:59 am

En ole kokeillut enkä itse raaskikaan käyttää kollageenilisien vaatimaa summaa.

 

6 Comments

 1. Katri
  27/02/2020 / 10:48 pm

  Siis voi apua miten ihana, elegantti asu ja miten upea ilmestys muutenkin (jälleen) olet.
  Vastaavaan voisin haluta pukeutua itsekin milloin vaan, eli oikein klassinen ja ajaton kokonaisuus. Ja nuo saappaat on niin kauniit! Onko ne mukavat jalassa? Harmi kun ei SW:n kengät opiskelijan budjettiin (tai Pohjois-Pohjanmaan loskatalviin) ihan solahda, mutta ehkä joku päivä vielä 😉

 2. 28/02/2020 / 1:56 pm

  Onpas se kauniin yksinkertainen hame. Mä olen jotenkin niin kovin siinä uskossa että neulehame ei mulle sovi yhtään, ollut jotenkin jo vuosia. Olen tainnut joskus kokeilla jotain joka osoittautui sitten pettymykseksi että olen hyvlännyt neulehameiden idean. Tämä joskus lienee noin 20 vuotta takeperin jo. pitäisi ehkä tuulettaa ajatusmaailmaansa joskus 😀

 3. Pompula
  29/02/2020 / 10:05 pm

  Hei,
  Kategoriat-kohta navigointipalkissa ei toimi. Voisiko korjata niin pääsisin helpommin selailemaan blogiasi? Kiitos 🙂

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  29/02/2020 / 11:14 pm

  Totta, tää on roikkunut mulla kauan korjattavissa asioiden listalla. Pitää ottaa niskasta kiinni itseään ja laittaa ylläpitäjälle viestiä.

 5. marjukkap
  Kirjoittaja
  29/02/2020 / 11:16 pm

  Se varmaan riippuu myös mallista. Oasikselta oli myös A-linjainen neulehame, joka olisi ollut ihana. Etsi rohkeasti oma malli, nää on päällä aika kivoja!

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  29/02/2020 / 11:19 pm

  Kiitos! Voin lohduttaa sua ja kertoa, että pitemmän päälle SW:n kengät eivät ole mukavat jalassa! Ne ovat lähinmä sellaiset going out- kengät. Pitäisikin hankkia ensi syksyksi enemmän sellaiset joka päivän saappaat. Mokkaiset saappaat näyttävät kyllä nätiltä hameen kanssa.

Vastaa