Neulehame tuli taas 1/3

 

Muoti kiertää, on hauska seurata mitkä nuoruuden vaatekappaleet ovat nyt in. Yksi sellainen on neulehame.

Muistatteko, niiden kulta-aika oli 80-luvulta ysärin puoleen väliin, eli melko kauan. Ei ihme, sillä neulehame on klassikko! On tosi hauska, että se on taas tullut voimakkaasti esille.

Sain Oasikselta täydellisesti istuvan, mustan neulehameen, jossa on takana pieni halkio. Musta, midimittainen hame on linjakas, ja stailattavissa monenlaiseen asuun.

Oasis fashion, neulehame, neulepuku

        neule H&M / hame Oasis / kengät Jonak / laukku Day Birger & Mikkelsen / korut Syster P

Muistatteko ne neulepuvut… Ostin silloin joskus Pierre Cavallolta puuvillaisen, lohenvärisen neulepuvun, joka oli supersöpö. Vielä ihanampi oli villainen asu, jossa oli v-aukkoinen tunika ja polvimittainen kapea hame, väriltään hailakan nude. Jyväskylässä oli tavaratalo Alfa, jossa oli tosi hyvä nuorten osasto. Sieltä sen villa-asun löysin, ja pidin sen ihan finaaliin.

Neulehame on siis eräänlainen nostalgiatrippi, ja minähän tykkään nostalgiasta! Se on myös tosi monikäyttöinen. Tykkään pitkän neulehameen kanssa pitemmistä linjoista, sillä suora hame ei ole omalle kropalleni ehkä paras mahdollinen. Suosin yleensä A-linjaa, mutta muotoilevien sukkahousujen kanssa kapea hamekin näyttää hyvälle.

Hame on hyvin kapea, minulla on koko S.

neulehame, neulepuku, Oasis fashion
neulehame, neulepuku, Oasis fashion

Mielenkiintoa asuun tuo neule, jossa on nyt kaikki ajan herkut: raglanhihat, lyhyt pituus, leveys, poolokaulus. Olen tällä hetkellä tosi ihastunut taupeen, se on hienostunut väri. Asustin koroilla ja vanhalla luottolaukullani, joka antaa vähän säihkettä.

neulehame, neulepuku, Oasis fashion

Tuleeko neulehameesta muistoja ja takaumia? Pitääkin käydä albumeilla, josko sieltä löytyisi muutamia neuleasukuvia Instaa varten…

*****

On ollut ihana viikko tähän asti, maanantaina olin päivän Pian luona, eilen taas istuttiin ystävä-työkaverini kanssa kauan aikaa iltaa. Tänään olen heilunut ja siivonnut kotona, hoidellen samalla toisella kädellä kaikenmaailman asioita. Huomenna tulevat vanhempani kylään, mutta sitä ennen pistäydyn kaupungilla asiakkaan kanssa lounaalla juttelemassa tulevista mahdollisista yhteistöistä.

Ja kaiken on kruunannut hyvin kulkeva treeni! Kaikki on niin ihanaa tällä hetkellä, pitää muistaa nauttia täysillä.

2 Comments

 1. 20/02/2020 / 11:45 am

  Mä niin rakastan taupea, että iskin heti silmäni tuohon neuleeseen, vaikka se ei postauksen päävaate ollutkaan. Neule on tuon laukun kanssa aivan täydellinen match! <3

 2. Jaana
  22/02/2020 / 6:15 pm

  Näytät todella upealta.
  Ihosi hehkuu ja hiukset ovat elinvoimaiset.
  Päälläsi oleva asu pukee sinua todella.
  Neulehameesta tulee muistoja mieleen. Itselläni on neulemekko, mikä on aivan lempparini.

Vastaa