Totêmen Original denim cropped-farkut

 

En olekaan vielä kuvannut tänne hehkutettuja Totêmen Original denim cropped –farkkujani. Enpä olisi uskonut, mutta ne ovat istuvuudeltaan kyllä kaiken ylistyksen arvoiset!

Kevään hehkuttaminen saa odottaa, sillä talvea on vielä hyvän matkaa jäljellä. Lisääntyvä valo kuitenkin tekee sen, että farkut ovat päässeet taas käyttöön. 

Totemen farkut, TotemeOriginal denim cropped

Olettko huomanneet, miten muoti on tällä hetkellä yksinkertaistunut ja taas graafistunut hieman ysärimalliin. Yksivärisyys, väljät ja selkeät muodot näkyvät kaikissa vaatekappaleissa. Kieltämättä yksinkertaisuus viehättää marras-joulukuun paljettiloiston jälkeen. Siksi on ihana palata vaatekaapin klassikoihin, joista yhdet ovat ehdottomasti valkoinen paitis ja perusfarkut.

Totemen farkut, Toteme original denim cropped
Totemen farkut, Toteme original denim cropped

Totême on ruotsalaisvaikuttaja Elin Klingin brändi, ja varmasti hypetetyin aikoihin. Luin lukuisia ylistyksiä brändistä, ja pakkohan se oli päästä kokeilemaan, miten mallit istuvat omalle kropalleni.

Ostin omat Toteme Original denim cropped-mallini Erottajan Beamista. Booztilla on mm. myös hyvä valikoima brändin farkkuja, mutta halusin päästä sovittamaanihan paikan päälle. Päälläni oleva malli on ”true to size”, mutta uusi, napillinen flare-malli, jota sovitin, oli omassa koossani liian suuri. Myös harmaa cropped-malli oli normaalikoossani vähän väljä,joten siitä ottaisin yhden numeron pienemmän. Tietenkin on makuasia, kuinka paljon haluat väljyyttä farkkuun, itse tykkään suht klassisesti istuvista perusfarkuista. Boyfriend-mallit ovat asia erikseen.

Toteme Original denimcropped, farkut ja paitapusero, aikuisen naisen tyyli
Toteme Original denimcropped, farkut ja paitapusero, aikuisen naisen tyyli
                  farkut Totême/ paita Uniqlo / korkkarit Massimo Dutti / korvikset H&M

Mietin ennen sovitusta, että saapa nähdä, miten mallit minulle istuvat, sillä olen nähnyt tätä cropped-mallia usean vaikuttajan päällä, ja tietenkin meillä kaikilla on erilainen kroppa. Mutta katsos vaan, farkut istuivat todella hyvin. Taskut ovat juuri kohdallaan takana, ja kangas on ihanan tukevaa, sataprossaista puuvillaa, ei elastaania ollenkaan.

Beamissa oli ihana palvelu, tykkään asioida siellä kovasti. Olen ostanut aikoinaan sieltä rakkaat Common Project-tennarit ja Cult Gaian bambulaukun.

Toteme Original denimcropped, farkut ja paitapusero, aikuisen naisen tyyli

Kulunut viikko oli muuten tosi kiireinen, ja nämäkin kuvat otin vähän kiireessä. Menköön nyt, vaikka yhden mokan niissä huomaankin…

Ensi viikon sen sijaan olen rauhoittanut kokonaan blogille. Huomenna kuvaan pari asua, ja tiistaina isken keittiöön kiinni! Perjantaina saamme vanhempani kylään. Aiomme käydä parissa taidenäyttelyssä, oletteko huomanneet, että Sinebrychoffissa on Edelfeld-näyttely ja Didrichsenillä Kuutti Lavosen?

Sunnuntai sujuu leppoisissa merkeissä, antaa ankean sään olla ulkona!

6 Comments

 1. Marianne
  09/02/2020 / 2:01 pm

  Oi näyttääpäs raikkaalta. Olisit voinut vielä ”pyllistää” meille, niin olisi nähnyt taskut. Mikä koko sinulla näistä on? Joudun tekemään nettiostoja, niin ei millään jaksaisi tilaa ja palauta-kuviota.

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  09/02/2020 / 2:29 pm

  Mulla on koko 26/30, ja olen 160cm. Booztille ainakin palautus on tosi kätevää, brändin omilta sivuilta palautus pitää maksaa itse.

 3. Marianne
  09/02/2020 / 2:39 pm

  Kiitos , meikäläinen samanlainen ”hukkapala”,!

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  09/02/2020 / 3:57 pm
 5. Pia
  09/02/2020 / 4:11 pm

  Kuuluuko tuon sivisauman tulla noin eteen vai vääristääkö kuva?

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  09/02/2020 / 4:55 pm

  Kuuluu! Totemen perustaja Elin Kling suunnitteli farkut omien lempifarkkujensa, vanhojen Levisten tyyliin, ja niissä oli kiertynyt sauma. Joten Totemen farkuissa on kiertynyt sauma toisessa lahkeessa. Siitä ne tunnistaa.

Vastaa