Koti ja keväinen valo

 

On ihanaa, että huomisen jälkeen säätiedotus näyttää kauniita säitä. Täällä maalla on helppo lähteä kävelylle vaikka tuonne pellolle, ja isolla pihallakin riittää puuhaa. Voisi vaikka haravoida ja leikata vähän pensaita.

Eilisen keväinen valo innoitti myös kuvaamaan kotona. Edistin kevättä hieman laittamalla taljat kesäsäilytykseen. Tein myös kotityölistan, mutta jostain kumman syystä en ole ollut kovin innokas sitä aloittamaan, hihhih.

Kotikuvia on pyydetty, joten tässä tulee. Meillähän ei sisustus muutu, mutta valo on kaunis!

Meillä on täällä kotona rauhallista. Mies tekee töitä työhuoneessamme, palaverihöpinä kuuluu tasaisesti taustalla. Sunnuntaina siivosimme kunnolla, vedimme pinon lakanoita ja mankeloin ne. Siistissä kodissa on kivempi olla. Kävin myös kaupassa, nyt ei tarvitse muutamaan päivään lähteä minnekään. Ehkä ainoastaan pellolle tuonne, niin kuin näette, vielä ei ole kaikkea käännettty.
Olisiko jotain koti-aiheista, josta haluaisitte lukea? Mielelläni otan nyt vinkkejä vastaan, kun on hyvää aikaa postailla!

Tsemppiä ja jaksamista!

6 Comments

 1. Mermar
  17/03/2020 / 3:09 pm

  Teillä on niin kaunis ja harmoninen sisustus kodissanne. Ihana pysähtynyt tunnelma sekä upeat avarat maisemat, joista harvat saavat nauttia nykyajan pienillä omakotitonteilla.
  Jos saa toivoa postausideaa, niin kertoisitko mielimusiikkisi, esiintyjät ja mahdollisesti kappaleet, joista erityisesti nautit?

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  17/03/2020 / 7:17 pm

  Kiitos, meillähän tuo luonto on ympärillä hyvin vahvasti. Mä niin rakastan tuota peltomaisemaa.

  Hei kiitos vinkistä, itsekin olen miettynyt vastaavaa listausta tyyliin 100 lempparia, ja jakaisin Spotify-listan.

 3. Minna
  17/03/2020 / 7:33 pm

  Minusta myös se kuva olohuoneesta ja ikkunoista aukeavasta peltomaisemasta oli maaginen. Johtuneeko siitä että olen Pohjanmaalta . Minua myös kiinnostaisi hyvät biisit. Ehkä löytyisi jotakin uutta mitä itse ei ole tullut kuunnelleeksi…

 4. Maritta
  18/03/2020 / 2:26 pm

  Kaunis, klassinen sisustus on sellainen ettei sitä tarvi ollakaan muuttamassa. Siinä viihtyy vuodesta toiseen. Teillä on ihana koti.

 5. marjukkap
  Kirjoittaja
  18/03/2020 / 6:32 pm

  Kiitos, onhan tämä omannäköinen. Pitäisi saada ruokapöydän tuolien vahaus aikaiseksi…

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  18/03/2020 / 6:33 pm

  Kiitos toiveesta. Eilen aloitin jo listailemaan biisejä!

Vastaa