Oma hyggenurkkaus

Sisustusblogeissa on kiertänyt kiva haaste, jossa kerrotaan omasta hyggenurkkauksesta. Tartuinpa minäkin haasteeseen. Myös Carita ja Anne ovat kertoneet omista nurkkauksistaan.

Minun hyggenurkkaukseni on meidän alakerran erkkerissä, vasemmassa sohvassa. Se on paikka, jossa tykkään lukea, kirjoittaa blogia, huilailla ruoan valmistumista odotellessa ja tuijotella pellolle. Vieraiden kanssa istutaan siinä usein ennen syömään siirtymistä. En tiedä miksi löhöilen nimenomaan vasemmassa sohvassa, mutta näin vain on.

Peltonäkymä on ylipäätään se, miksi tässä viihdyn.  On hyvä välillä tuijotella kauas. Usein bongaan pelloilta peuroja tai jäniksiä. Kerran, kun meille tuli vieraita, osui pellolle yhtä aikaa seitsemän peuran lauma. Varsinaiset Jukolan veljekset.

Tällä hetkellä pöytä on aika karu, sitä koristaa vain tyhjät maljakot ja lyhty. Viimeisimmät sisustuslehdet ja meneillään oleva kirja ovat myös odottamassa lukuhetkeä. Yritän venyttää kaupassakäyntiä ylihuomiseen, jos sitten nappaisi kukkiakin mukaan. Kaunista lasia katselee kyllä ihan ilokseenkin.


Suuri maljakko on Pentikin Demo, myös pikkumaljakot ja lyhty ovat Pentikiltä. Meidän Nurmijärven Pentik muuten lopetti, ja voi että harmitti, sillä siellä oli mahtava outlet-osasto. Sieltä on myös harmaa muistikirja.

Chhatwal & Jonssonin tyynyt laitoin vain kuvaa varten somistukseksi, oikeasti niiden paikka on nojatuoleissa. Olen tilannut suurimman osan niistä Rum21-nettikaupasta, mutta ainakin pk-seudulla Zarro ja Oliva (Sellossa) myyvät kyseistä brändiä. Ai että muuten näyttävätkin kivalta tuossa sohvilla. Chhatwal & Jonssonia hypetettiin kovasti somessa muutama vuosi sitten. Sain tartunnan, eikä se ole mennyt ohi vieläkään. Tykkään edelleen tyynyistä tosi paljon.


Kävimme eilen taas peltokävelyllä. Kohta nekin loppuvat, kun heinä alkaa kasvaa. Keskellä peltoja on aika huikea olo. Luin lehdestä, että Mikael Jungner ottaisi mieluummin koronan kuin asuisi täällä Nurmijärvellä. Voin vakuuttaa, että täällä ei ole niin ankeaa kuin mitä hän kuvittelee.


Päivän asu löytyy Instan storiesista. Sain dm-viestin, josko voisin kuvailla päivän asuja storiesin puolelle, ja tottahan toki voin. Useinmiten kuitenkin puen ”kunnon vaatteet” päälle ihan yleisen aikaansaapuuden vuoksi. Ja kiva idea myös!

Eristysviikko numero kuusi on siis alkanut. Kieltämättä on sellainen olo, että olisi kiva nähdä vähän ihmisiä. Mennä jonnekin, jossa olisi ihmisiä. Mutta… Huoh. Mites teillä, sujuuko eristäytyminen hyvin?

Tänään on vuorossa yleistä asioiden hoitoa ja illalla treenausta. Kiva, kun lämpenee, pääsee pihahommiin ihan kunnolla. Ja niin hei, on taas muuten katsottu hyviä sarjoja ja elokuvia, kiinnostaisiko taas vinkit?

4 Comments

 1. 21/04/2020 / 12:01 pm

  Ihana nurkkaus ja mikä maisema <3 En yhtään ihmettele, että sielu lepää.

  Eristäytyminen vie voimia, kaipaan ihmisiä. Menee sellaisena aaltona ylös alas tämä mieliala. vaan minkäs teet, aktiviteetit on nyt tätä. Toisaalta havaitsin jo naamassa pientä päivetystä ja kuntokin kohoaa sitä mukaan kun lapsi oppii potkulautailemaan paremmin ja paremmin, pitää juosta perässä että pysyy mukana 😀

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  21/04/2020 / 6:12 pm

  Kyllå, vaikka kotonaolo sujuu hyvin, kaipaa ihmisiä ympärilleen. Aikansa kutakin, kotona ollaan niin kauan kuin täytyy. No mä uskon, että kunto kasvaa! Pikkuihmisillä on sitä energiaa!

 3. Jaana
  22/04/2020 / 10:13 am

  Etätyöt näin yhtäjaksoisesti ottaa kyllä koville, rytmi elämästä puuttuu, joka ahdistaa. Onneksi kelit hieman lämpeni ja vietin viikon verran aikaa mökillä töitä tehden (mökki 20 min ajomatkan päässä, en siis ylittänyt kaupungin rajoja:) ) maisemanvaihdos piristi mieltä! Onneksi oma kuntosali on pitänyt ovensa auki, ja olen siellä käynyt, on ollut hyvä henkireikä, vaikka toki arveluttaa taudin saaminen sieltä, mutta väkeä vähän ja kaikki huolehtii hyvin hygieniasta. Niin kovasti kaipaa kyllä paluuta ns. normaaliarkeen, ystävien tapaamista, istumista terassilla kavereiden kanssa nauttien lasillisesta, elokuvista jne..sitä odotellessa.
  Kiitos ihanista kotikuvista, ja asukuvia on aina kiva katsoa, sarja-elokuvavinkit tulee todellakin tarpeeseen 🙂

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  22/04/2020 / 10:35 am

  Varmasti maisemanvaihdos piristää, edes pieni! Voi että, sitä todella kaipaa normiarkeen palaamista. Elämänpiiri on kutistunut kyllä todella pieneksi, ja sellaiset asiat, jotka ennen olivat ihan tavallisia (leffat, kaveri-illat) ovat nyt nousseet kyllä arvoonsa.

  Kiva, että blogistani on huvia. Vähän on haastavaa, kun on vain kotona, mutta sellaista se nyt vain on! Aurinkoista päivää!

Vastaa