Valoisaa pääsiäistä!

 

Tulee vähän erilainen pääsiäinen. Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, olisimme matkalla anoppilaan pääsiäisen viettoon. Jos, jos, jos. Ikävä on läheisiä näin pyhien aikaan.

Sen sijaan olemme pääsiäisen kotosalla, kuten muutkin ympäri maata. Tälläkin on tekemistä, ainakin perjantai ja lauantai ovat aurinkoisia, joten pihatyöt kutsuvat. Minulla on vakaa aikomus ommella verho kylppäriin ja kunnostaa ruokapöydän tuoleja. Yritämme ilon irti kauniista kevätpäivistä. Laitan korvanappeihin Matteus-passion samalla kun ompelen, jospa se tasottaisi vähän vastemielisyyttäni siihen hommaan… Ruuan suhteen otamme rennosti. On parsaa, on kalaa.

Ensi viikolla tulee vähän tyylijuttuja: mikä kiinnostaa kevätvaatteissa nyt erityisesti, vähän vaatekaapin peruspilareista puhetta ja ainakin yksi ihana mekko, jonka sain. Sillä kaikesta huolimatta elämä menee eteenpäin, ja aurinko tuo lupauksen siitä, että kevättä kohti mennään!

Sinulle, ystäväni, toivon ihanaa pääsiäistä – hyvää ruokaa, unta, läheisen tai läheisten kanssa olemista. Karanteeni tuo meidät perusasioiden äärelle, kun elämästä riisutaan kaikki ylimääräinen, ja oikeasti tärkeät asiat ovat lähempänä sydäntä kuin koskaan. Välimatkasta huolimatta korona ei tee lovea ihmisten sydänten välille, päin vastoin se lähentää niitä.

Minä jään nyt somevapaalle pääsiäisen ajaksi ja palaan sitten ensi viikolla taas ruudulle.

Rauhallista ja levollista pääsiäistä!

2 Comments

 1. Tarja
  12/04/2020 / 4:30 pm

  Hyvää pääsiäistä!
  Tein jälkiruuaksi tuon sitruunakiisselin, ja olipa hyvää! 🙂 Ja kaunistakin, sopii hyvin pääsiäiseen. Aion kokeilla myös appelsiinista, oli niin helppokin.

 2. marjukkap
  Kirjoittaja
  14/04/2020 / 2:18 pm

  Voi kun hauska! Se onkin ihana pääsi’isajan jälkkäri. Appelsiini – nam!

Vastaa