Hassuja iloisia asioita

Kaikilla on varmasti tässä eristäytymisessä hyvät ja huonot päivänsä. Hyvät ovat oikein hyviä, mutta huonot ovatkin sitten todella huonoja.

Olen yrittänyt repiä huumoria pienistä asioista silloinkin, kun kaikki ärsyttää. On ollut esimerkiksi ilo huomata miten kekseliäitä ihmiset ovat tämän kaiken keskellä. On nalleja ikkunassa, tsemppiviestejä, hassuja meemejä, parvekkeella laulamista ja kaikkea hauskaa. 

Itse olen ilahtunut seuraavista asioista:

Ystäväni meni naimisiin kahdenkymmenen yhdessäolovuoden jälkeen. Se oli minusta niin ihana uutinen, että melkeen itkeä tillitin liikutuksesta. Heillä on jo isot lapset. Ystäväni oli pukeutunut ihastuttavaan kukkamekkoon, ja näytti kauniimmalta kuin koskaan!

Toinen ystäväni vastasi IG:n viestipuolelle: ”Kiva, mennään vaan!” Ilahduin viestistä, tosin oma viestini sitä ennen oli lähettetty lähes kaksi vuotta sitten heinäkuussa ja kuului:”Mennäänkö ensi viikolla terassille?” Pikkuisen nauratti, ja niin nauratti häntäkin. Katsotaan pääsisimmekö kesällä näkemään, mieluiten ihanan aurinkoiselle terassille.

Seuraan joka päivä Instagramista söpöjä eläimiä. Talletan söpöimmät omaan kansioonsa,jossa on erinäinen kokoelma koiria, saukkoja, ankkoja ja poneja. Eräs ystäväni oli spanielinpentujen hoitajana viikonloppuna, ja tulin hyvälle tuulelle hänen videoistaan. Pennut kiipeilivät hänen päällään ja nukkuivat sylissä.

Viikonlopun ruuista on vaivihkaa tullut viikon odotetuin juttu. Lunastimme joululahjakortin Delicard.fi-palveluun, ja meille tulee perjantaina ankanpaisti. Koska paisti, sen ympärille pitää suunnitella kokonainen menu. Mies pitää huolta ankan valmistamisesta, minä lisukkeista. Olen syönyt Pariisiissa maailman parhaan ankka-aterian, joten pitää yrittää tehdä edes lähelle jotain niin hyvää.

Olemme tilanneet myös pizzakiven!

Ennen tilausta edelsi hirmuinen googlettelu ja whatsup-viestien vaihto asiasta tietävien kaverien kanssa. Toivottavasti se tulisi perjantaiksi, niin viikonlopun voisi aloittaa pizzalla. Ja homma eskaloituu muutenkin: teen jonkun hyvän salaatin viereen, laitetaan kiva soittolista pyörimään. Ehkä jälkkäri?

Kävin viime viikolla kampaajalla. Menin ”vanhalle” kampaajalleni, ja tulin supertyytyväisenä kotiin. Oli niin hauska olla ihmisten ilmoilla. En malttanut edes lukea lehtiä, koska oli kiva vain jutella kampaajani kanssa.

Dermosililta tuli paketti, ja olen uinut voideuutuuksissa ja niiden tuoksuissa. Sparkling-sarjan tuotteet tuovat ihanan makean tuulahduksen. Niistä blogissa perjantaina. Viime kesänä vierailin Dermosil-bussissa Salossa, ja se oli niin hauska oma roadtrip. Tänä kesänä bussi ei luonnollisestikaan kierrä.

Soiteltiin Amerikassa asuvan ystäväni kanssa whatsup-puhelu toissa iltana. Pari tuntia siinä kului mukavasti rupatellessa. Hänellä on lock down menossa toukokuun loppuun saakka.

Olen etsinyt Youtubesta vatsalihaksien treenivideoita. Vatsat on minulla sellainen alue, joka jää usein vähäisimmälle treenille. Päätin ottaa härkää sarvista, ja tehdä joka toinen päivä ihan kunnon treenit.

Olen myös kunnostautunut askelien keräämisessä, ja siitä kiitos miehelleni, joka lupasi lähteä lenkkikaveriksi. Eilen illalla teimme tunnin reippaan kävelyn, ilta oli tyyni ja aurinkoinen. Vaikka oli vain yhdeksän astetta lämmintä, tuulettomuus sai ilman tuntumaan oikein mukavalta.

Fitness-kellossani on sellainen toiminto kuin ”etsi puhelimeni”. Ehkä paras ikinä. Olen käyttänyt sitä varmaan jo kymmenen kertaa. Varsinkin, jos on lähdössä asioille tai ulos, ja pitää äkkiä löytää puhelin, toiminto on niin hyvä. Puhelin ilmoittaa I´m here…, ja säästää minut ärtymykseltä.

Rakastan korvakoruja, ja tilasin House of Elliotin alesta kolmet. Sillä on todella kivoja malleja, ja käytin alen hyväkseni.

Olen yrittänyt pukeutua edes farkkuihin ja meikata joka päivä, mutta viikonloppuna annan reilusti löysää. Niinpä viikonloppukin tuntuu viikonlopulta, eikä vain pitkältä jatkumolta outoja trikoopäiviä. Ja hajuvettähän suihkautan joka päivä. Minulla on yksi tuoksu kerrallaan käytössä, ja nyt se on nuoruuteni ihana, mausteinen Guerlainin Samsara.

Niin ne päivät kuluvat, vähän hirvittää, että kohta ollaan kesäkuussa, ja hartaasti odotettu vapaa on kulunut nyt näin. Mutta en ajattele asiaa sen enempää, sillä oikeasti on ihan hyvä näinkin.

2 Comments

  1. 14/05/2020 / 9:10 am

    Ihania pieniä asioita! <3 Toi kellon "etsi puhelimeni" toiminto on kyllä pientä jokapäivän parhautta. Tuntuu että käytän myös päivittäin sitä miettiessäni imhin jätin puhelimeni. Etsintään harvemmin helpottaa se, että valkoiselle pöydälle jätän puhelimen kuori ylöspäin joka on valkoinen… kuoren värin olisi ehkä voinut edes valita toisin 😀

  2. marjukkap
    Kirjoittaja
    14/05/2020 / 12:01 pm

    Hahhah, mä niin samaistun tuohon! Puhelin on aina hukassa, vaikka se olisi samalla pöydällä, olen käyttänyt hakua! White on white on aika haastava yhtälö!

Vastaa