Kamelinvärinen ohut trenssi ja lähihetkien parhaat

Halusin laittaa pitkästä aikaa ihan vanhan kunnon asupostauksen. Tänään on päällä farkut ja neule, mutta asioimaan lähtiessä heitän päälle Selected Brands Finlandilta saamani Beaumont Amsterdamin trenssin. 

Suloinen trenssi on valuva, ja siinä on kiva halkio sivussa. Väri on kaunis, lämmin kameli. Kamelinruskea näyttää minusta parhaalta farkkujen kanssa. Alla on nyt vain paitis, ja ihan hyvin tarkenee tuossa meidän terassilla, jossa on suojaisaa ja tuuletonta.

Mutta kelataanpas vähän viime päiviä ja niiden sekä nykyhetkien tunnelmia!

kamelinvärinen trenssi, Beaumont Amsterdam

aikuisen naisen tyyli, kamelinvärinen trenssi, Beaumont Amsterdam

Päivän paras:

Ensi viikosta lähtien alkaa sitten ”uusi normaali”. Juttelin tänä aamuna Pian kanssa pitkään, ja pohdimme juurikin tätä uutta normaalia, mitä se oikeasti tulee tarkoittamaan. Totesimme, että emme voi jäädä täysin viruksen lamaannuttamaksi, vaan elämään tulee pakostakin lisää kontakteja, just esimerkiksi koulun myötä.

Olen iloinen siitä, että karanteenia puretaan pikku hiljaa. Mietin kuitenkin vielä kahdesti lähdenkö julkisille paikoille käymään enempää kuin on pakko. Uskon muuten, että ihmiset tulevat kiinnittämään käsihygieniaan tulevaisuudessa enemmän huomiota. Nyt on niin paljon puhuttu käsienpesusta, että ihme, että jos siitä ei jäisi tuonne kovalevylle mitään jälkiä.

Viikonlopun paras:

Vappu oli ihan ok, söimme niin hyvin – ihan liikaa jäätelöä. Vapunpäivänä teimme grillipizzat, ja se oli kyllä vähän liian hyvää. Pilvinen ilma veti jotenkin koomaan. Toimin huomattavasti paremmin auringonpaisteella. Lauantaina alkoi Netflixiltä Colonyn kolmas ja viimeinen kausi, ja katsoimme heti komeasti kolme jaksoa putkeen. On jotenkin helpottavaa, kun uhkana ei ole joku korona, vaan ulkoavaruuden öttiäiset, jotka käyttävät ihmisiä työvoimana rakentamaan puolustusta jotain vielä kauheampaa vihollista varten. Eikös kuulostakin rentouttavalta! Sitä se on – aivot narikkaan juttu.

Mitä on ollut päällä viime aikoina:

Olen pitänyt päivisin farkkuja ja neuleita tai paitiksia. Iltaisin trikoot ja neule tai aamutakki. Asioidessa on ollut niin ihana vetää ylle trenssi tai nahkatakki, josta olen pitkästä aikaa innostunut.

Mikä innostaa nyt pukeutumisessa:

Mekot – odotan niin mekkokelejä. Perusvärit ovat nyt mieleen: musta, valkoinen, beige, sininen ja hiekka. Konstailematonta ja klassista. Valkoinen paitamekko toimii aina, samoin espadrillot. Vajaamittaiset farkut, kivat paidat, aurinkolasit.

aikuisen naisen tyyli, kamelinvärinen trenssi, Beaumont Amsterdam
aikuisen naisen tyyli, kamelinvärinen trenssi, Beaumont Amsterdam

Mitä tällä viikolla tapahtuu?

Huomenna teen vähän petauskuvausta, joka tulee blogiin perjantaina. Torstaina käyn mammografiassa, pitää hoitaa sekin alta pois. Mammografia on muuten sellainen, jota ei kannata siirtää jonnekin tulevaisuuteen.

Ehkä grillailemme taas viikonloppuna. Säät vain eivät näytä lämpenemisen merkkejä…

aikuisen naisen tyyli, kamelinvärinen trenssi, Beaumont Amsterdam
aikuisen naisen tyyli, kamelinvärinen trenssi, Beaumont Amsterdam
aikuisen naisen tyyli, kamelinvärinen trenssi, Beaumont Amsterdam

Mitä luen juuri nyt:

Sain WSOY:ltä Sophie Kinsellan uusimman, Sitä saa mitä tilaa – ihana chicklit-romssu! Just sitä mitä nyt tarvitsee! Kinsellalla on kyky tehdä tosi hauskoja juonenkäänteitä ja sympaattisia päähenkilöitä. Kyky kirjoittaa hauskoja juttuja on kyky siinä missä vakavienkin kirjoittaminen. En millään jaksa nyt mitään kauhean vakavaa!

Mistä nyt haaveilen juuri nyt, tässä:

Olisi ihana mennä ihan vain kahville terassille istuksimaan. Kesämekkokelejä odottelen, espadrillot jalkaan. Että löytäisin kivat ruukkukasvit ja uudet pensaat poisrevittyjen tilalle. Saisi istua iltaa ystävien kanssa.

Loppupäivän suunnitelmat:

Liikuntaa… Lenkki ulkona. Ja sitten katson Areenasta viimeisen osan Talo jalavan varjossa-sarjaa. Se on ollut niin paras!

Mistä sinä haaveilet juuri nyt?

12 Comments

  1. Maarit
    05/05/2020 / 4:56 pm

    Hei,
    postaustoiveita esittäisin.
    Olisi kiva vilkaista pitkästä aikaa vaatehuoneeseesi.
    Muistelen,että joku vuosi sitten siitä kirjoititkin, mutta aihe kiinnostaisi edelleen.
    Toinen kiinnostava aihe meikki- ja kampaustutoriaali.
    Pidän kovasti meikistäsi, olisi kiva nähdä miten se syntyy

  2. marjukkap
    Kirjoittaja
    05/05/2020 / 5:11 pm

    Voi, kiva kuulla toiveita! Mä en ole itseasiassa koskaan näyttänyt vaatehuonettani! Puhunut olen, mutta en varsinaisesti näyttänyt.

    Meikkijuttuja voisikin tehdä, edellisestä onkin aikaa. Huomenna on kampaajakin, maski naamalla mennään.

  3. TerhiR
    05/05/2020 / 6:08 pm

    Minun toivelistalla olisi juuri nyt parin päivän loma aivan itseni kanssa niin, ettei kukaan olisi kysymässä, vaatimassa, kyseenalaistamassa, arvostelemassa mitään. Nyt tuntuu sekä työssä että kotonakin vähän siltä, että alkaa uupumus, huoli ja väsymys painaa. Perheen kanssa toki ihanaa olla kotona, kun tiedän, että kaikki on turvassa. Mutta siitä huolimatta tein varovaisen toiveen yhden vuorokauden vapaa-ajasta äitienpäivälahjaksi.

  4. marjukkap
    Kirjoittaja
    06/05/2020 / 12:44 pm

    Voi, mä ymmärrän tuon. On rankkaa olla koko ajan saatavilla ja tarvittavana, vaikka sitten olisi ympärillä perhe. Nauti vapaasta vuorokaudesta!

  5. Ella
    06/05/2020 / 7:40 pm

    Täältäkin postaustoive: puutarhaa ja taloa ulkopuolelta olisi kiva nähdä.

    Haaveita: että omaankin postilaatikkoon tulisi ilmaisina toimituksina kymmeniä vaatteita, kirjoja, kosmetiikkaa ym.
    Hyvinkin voisin kehaista kaikkia ihan riippumatta siitä toimisivatko oikeasti. 😉

    Ps. Kuinka nuo rahallisesti merkittävät tuotelahjat käsitellään verotuksellisesti, tuloina? Usein blogeja lukiessa tullut mieleen.

  6. ANNES
    06/05/2020 / 7:52 pm

    Kaunis trenssi! Huomioni kiinnitti myös kaulassasi oleva huivi. Kerrotko mikä brändi on kysymyksessä.

  7. marjukkap
    Kirjoittaja
    06/05/2020 / 8:04 pm

    Kiitos, se on Balmuirin silkkihuivi.

  8. 07/05/2020 / 7:15 am

    Ihana postaus ja kiva lukea tämän muotoisia postauksia 🙂

    Omat tämän hetken haaveet ovat pääosin sitä että saisi kesällä tehdä juniorin kanssa pienen kotimaan reissun ja olla mökillä. Loma noin muutoinkin haaveena hiljalleen, töitä on niin paljon että ei meinaa ehtiä tekemään, viime lomasta työpaikan vuoden takaisen vaihdon takia vähän liiankin kauan. Että loma, se on se mistä haaveilen. Onneksi sitä on kesällä kolme viikkoa tiedossa ja muutama jää sitten vielä loppu lomakaudelle.

  9. marjukkap
    Kirjoittaja
    07/05/2020 / 10:30 am

    Heh, jos mun puutarhassa olisi jotain nähtävää, olisin sen jo esitellyt… Laaja nurmikko, pensaita ja puita. Kauneus tulee näköalasta enemmän kuin istutuksista.

    Kuule, jos bloggaaja lähtee sille linjalle, että kaikkea kehutaan, tie on äkkiä tukossa. Mun kaupalliset yhteistyöt ovat sellaisia, joista itse todella pidän. Verotuksesta täällä: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/kannanotot/47675/blogikirjoituksista_saatujen_korvausten/

  10. marjukkap
    Kirjoittaja
    07/05/2020 / 10:31 am

    Mä uskon, että sulla töitä riittää, ja naperon kanssa vauhtia! Toivottavasti pääsisitte pienelle irtiotolle, lyhytkin poissaolo kotoa tekee ihmeitä mielelle. Jaksamista sulle, kesää odotellessa!

  11. ANNES
    07/05/2020 / 6:19 pm

    Kiitos! Taidanpa piipahtaa Balmuirin nettikaupassa ostoksilla. Pari kuukautta on tullut vietettyä kotitoimistossa luomuna, mutta aikansa kutakin: kauniit asut ja asusteet alkavat jälleen kiinnostaa. Ehkä se on kevään merkki.
    Toiveiden listalla on mm: kauan kestäneen sosiaalisen eristäytymisen jälkeen olisi kiva tavata livenä treenikaverini, jonka kanssa olemme vuosikaudet harrastaneet liikuntaa yhdessä. Ja työasioissa olisi mukava vaihteeksi pitää live-kokouksia. Teamsit ja Zoomit – niin käteviä ja hyödyllisiä kuin ovatkin – ovat tulleet jo liiankin tutuiksi tämän kevään aikana 🙂 🙂

  12. marjukkap
    Kirjoittaja
    07/05/2020 / 7:52 pm

    Huivin nimi on Como, ja ihania värejä löytyy nettikaupasta. Heh, mä uskon, että luomuilulle on aikansa, ja kesää vasten haluaa freesaantua!

    Voi, noita live-kohtaamisia on tosi ikävä! Toivotaan, että päästään pian tapaamaan ihmisiä ihan oikeasti!

Vastaa