Palmroth -kevätkengät ja kolme asua

Kaupallinen yhteistyö Palmroth Original

 

Esittelyssä tänään kolmet Palmroth -kevätkengät!

Näinä aikoina kotimaisten brändien tukeminen on ajankohtaista. Laatu, upeus, ajattomuus, trendikkyys ja käytännöllisyys ovat omissa kenkävalinnoissani kärkipäässä. Tamperelainen Palmroth Original edustaa kaikkia näitä kriteerejä, ja olen tosi otettu ja iloinen saadessani jatkaa yhteistyötä ikonisen brändin kanssa.

Tämän kevään valikoimista nostan kolmet Palmroth-kengät, jotka ovat helpot yhdistää moniin asuihin. Oxford mustat lakerikengät, Mikaela-nauhakengät sekä Erica-mokkasandaalit ovat kaikki jo käytössä.

Palmroth Original, Mikaela musta nauhakenkä

Mikaela-nauhakengät henkivät 80-lukua. Ne ovat sirot ja tyylikkäät. Päällinen on italialaista pukki-nahkaa. Kengät ovat jalassa superpehmeät ja mukavat!

Yhdistä matalat nauhakengät leveisiin lahkeisiin.

Yhdistin Mikaelat valkoisiin, löysiin housuihin ja lyhyeen neulepuseroon, mutta miltä näyttäisi esimerkiksi väljä mekko? Tai valkoiset farkut ja löysä, musta neule?

Tykkään kovin löysien, maataviistävien lahkeiden ja terävähköjen kärkien yhdistelmästä. Olen monesti käyttänyt leveiden lahkeiden kanssa vähän korkoa, mutta matalasta kengästä tulee rennompi fiilis. Yläosan pidän kapeampana, jotten pienenä ihmisenä ihan hukkuisi vaatteiden sisään.

Mikaelasta on myös nude versio, ja se on superkaunis. Mallista minulla on koko 4,5, omani kokoni ollessa jämpti 37.

Lue myös: Juuret historiassa, jalat tässä päivässä – Palmroth Original

Mikaela musta nauhakenkä, Palmroth Original

Erica -sandaalit ovat italialaista pukkimokkaa, ja sen inspiraatio tulee vintage-Palmroth -sandaalista. On muuten ihanaa, kun vanhoja malleja uudistetaan! Erican vahvistettu nilkkaremmi joustaa, joten sen saa nätisti jalkaan. Mokkaahan voi harjata silloin tällöin kuivana ja suihkuttaa niihin mokkanahalle tarkoitettua suoja-ainetta.

Nahkapohjia voi suojata niille tarkoitetulla kyllästysaineella.

Tiesitkö, että nahkapohjiakin voi hoitaa ja puhdistaa? Tämä oli minulle uutta. Nahkapohjille on olemassa oma kyllästysaineensa, jotta ne pysyisivät hyvinä pitkään. Niitä voi käyttää myös suutarilla, joka laittaa kumiset puolipohjat. Näin niiden karkean alustan kulutuskestävyys paranee.

Erica-sandaalin toinen väri on nude-cantaloupe, ihastuttava väriyhdistelmä.

Miten yhdistäisin Ericat? No, miten en! Shortsit, kesämekot, vajaamittaiset farkut, pellavavaatteet – kaikki näyttävät hyvältä. Lisään ehkä asuun johonkin kohtaa mustaa, jotta se kiinnittää sandaalit nätisti asuun. Ihan vaikka korvisten musta ripaus riittää. Kuvissa olen yhdistänyt Ericat vanhaan silkkiseen paitamekkoon, joka on lämpimien päivien ykkösvaatteita. Erican koko on minulla 4,5.

Erica sandaali, musta sandaali, Palmroth Original
Erica sandaali, musta sandaali, Palmroth Original
Erica sandaali, musta sandaali, Palmroth Original

Mustat lakerinauhakengät otin heti käyttöön, kun päästiin lämpötiloissa mukavasti plussan puolelle. Nämä ovat kätevää jokasään materiaalia, joka hylkii vettä ja on helppo puhdistaa. Koko on minulla 37.

Rento ja mutkaton kenkä on aivan unelma yhdistää. Nämä ovat ehkä suosikkini kevään kengistä, ja myös erittäin kevyet jalassa. Mekot, villapaidat, rennot farkut, suorat housut, rotsi, trenssi, kauluspaita ja chinot – kaikki sopivat tosi hyvin nauhakenkien pariksi.

Lue myös: Katse jalkoihin – näyttävillä kengillä kohti talvea

Palmroth Original, musta lakerikenkä, jokasään kenkä
Palmroth Original, musta lakerikenkä, jokasään kenkäPalmroth Original, lakerikenkä, jokasään kenkä

Laatu ja vastuullisuus ovat Palmrothin kaksi kantavaa sanaa, jotka tänä päivänä ovat yhtä voimakkaita arvoja kuin vanhan Palmrothinkin aikoina. Kenkien suunnittelussa näkyy tietynlainen iättömyys, joka säilyy vuodesta toiseen, ajatellaan vaikkapa juuri Mikaela-nauhakenkää.

Vastuullisuutta on myös tuntea kengäntekoprosessi alusta loppuun, sillä kengät tehdään EU:n sisällä, jotta vaiheita voidaan valvoa. Palmrothin kenkiä valmistaa pieni perheyritys Portossa, Portugalissa.

Nettikaupasta tilaaminen on tosi vaivatonta, ja paketti saapuu parissa päivässä. Palautukset, kuten myös toimitus, on ilmaista. Jos sinulla on koon kanssa kysymyksiä, kannattaa ottaa yhteyttä kätevästi joko sähköpostitse, Instagramin kautta tai vaikka soittamalla, tiedot löytyvät kotisivulta. Kysy ihmeessä, jos kokosi askarruttaa!Toivottavasti saamme pian sandaali- ja mekkokelit. Lämpö tuntuisi nyt erityisen ihanalta, ja se tunne, kun saa laittaa sandaalit paljaisiin jalkoihin!

6 Comments

 1. Annika
  19/05/2020 / 9:43 am

  Ihania kenkiä. Odotin alekoodia nettikauppan. Olisin tilannut ericat, mikäli semmoinen olisi tullut.

 2. Kirsi-Marja
  19/05/2020 / 4:50 pm

  Minulla Erican tyyppiset sandaalit, mustat merkiltä Vagabond. Ihanat kesällä, näyttävät hyviltä juuri mainitsemiesi highwater housujen kanssa. Onko jalassasi olevat hiukan väljät, jotenkin näyttäisi, että tuo lenksu nilkan ympärillä olisi väljä samoin kengän koko iso. Pitäiskö niiden istua napakammin tai ovatko vain kuvauslainaa?

 3. marjukkap
  Kirjoittaja
  19/05/2020 / 5:35 pm

  Ei nämä kyllä jalassa ole yhtään isot, vaan just sopivat. Istuvuudeltaan just perfect!

 4. Tarja
  20/05/2020 / 1:53 pm

  Mokkasandaalit on kyllä aivan täydellisen ihanat!

 5. 22/05/2020 / 8:06 am

  Täällä toinen Palmroth-fani! Samaiset Mikaelat löytyvät myös minun kaapistani ja ahkerasta käytöstä huolimatta kengät ovat edelleen kuin uudet. Laatua, kauneutta ja ajattomuutta. <3

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  22/05/2020 / 9:38 am

  Sitä nimenomaan – ja sulla vielä tamperelaisena varmaan erityisen lämmin paikka sydämessä Palmrothille. Mikaelat ovat ihanat, no, kaikki kolme paria ovat!

Vastaa