BMuir: Pehmeää kashmiria ja läikehtivää silkkiä

Kaupallinen yhteistyö Balmuir

 

Syksyn pukeutumisessa on kaksi ihanaa asiaa yli muiden: värit ja materiaalit. BMuirin syys- ja talvimallisto tarjoaa juuri näitä kahta parhaimmillaan.

Lämmin ruskea on yksi kauneimmista, klassisimmista ja ylellisimmistä väreistä mitä on. Kun sen yhdistää kashmiriin, lopputulos on vastustamaton. Lehdissä ja somessa on myös näkynyt paljon silkin ja villan yhdistelmää. Nämä kaksi materiaalia yhdessä ovat modernit ja kiinnostavat: herkkä silkki ja pehmeä kashmir ovat toimiva ja ylellinen pari.

BMuirin mallistossa on kauniita neuleita, joita kuvasin yhdessä silkin kanssa. Helmiäisnapit tuovat juhlavuutta, modernit, väljät linjat tekevät neuleasusta modernin.

Kashmirneulesetti on ajaton hankinta.

Olen superiloinen, että neuleasut ovat tulleet taas pitkän tauon jälkeen. Rento, väljä neule ja hame ovat hyvä asu kylmilläkin säillä. Kashmir on siitä mahtava materiaali, että on paitsi lämmin, myös hengittävä.

BMuirin Valencia-neulepusero ja Vita-hame ovat 100-prosenttista kashmiria. Neuleessa on moderni istuvuus ja ribattu pääntie sekä helma. Rento neulepusero on oiva pari niin suorille housuille kuin farkuillekin, ja sen voi heittää myös mekon päälle. Väri on lämmin Almond melange.

Balmuir, BMuir syksy, kashmirneule, kashmirhame


Lämmin meleerattu harmaa on toinen kaunis väri, josta itse pidän kovasti.

Rakastuin Cremona-hattuun! Pukisin sen ponchon tai rennon villakangastakin pariksi. En omista ainoatakaan huopahattua, mutta tästä voisi tulla ensimmäinen syyshattuni.Silkkipusero tai -hame on syksyn luottovaate.

Hengittävä, joustava silkkipusero, -toppi tai -hame on todellinen luottovaate. BMuirin silkissä on mukana elastaania, joten se on päällä erittäin miellyttävä. Silkkiä voi pukea neuleen alle, mutta myös yksinään se toimii lämmittävänä ja kauniina. Silkkinen hame on kaunis neuleen tai neulesetin kanssa.

Valitsin kuviin Milana-silkkipuseron ja Monica-silkkihameen. Väri on upea rust, ruoste. Yhdessä kamelinvärisen Tara-neuletakin kanssa ruosteenpunainen on näyttävä yhdistelmä.


Tara-neuletakki on harjattua kashmiria. Siinä on pyöreät helminapit, mikä antaa neuleelle juhlavuutta. Tällainen neuletakki on ehkä yksi monikäyttöisimmistä syys- ja talvineuleista.

Harjattua kashmiria on myös Tanya-kashmirneule. Yhdessä Tara-neuletakin kanssa ne ovat klassinen pari, mutta Tanya-neule sopii myös jakun alle. Tai miten olisi kauluspaita alle ja lyhythihainen neule päälle? Taatusti kiva yhdistelmä!Neuleita tarvitaan jo aamuisin mittarin näyttäessä alle kymmentä. Joko sinulla on syysvaatefiilis?

 

 

Vaatteet kuvauslainassa

Vastaa