Työhuoneen vaihtuva taidenäyttely Desenion julisteilla

Desenio

 

 

 

 

Kirjoitin työhuoneen julisteista puolitoista vuotta sitten. Silloin tumma työhuoneemme sai vaaleampaa ilmettä Desenion julisteista. Ne ovat kiva ja edullinenkin tapa uusia huoneen ilmettä. 

Deseniolla on mistä valita. Tiesin kuitenkin heti millaiseen värimaailmaan haluaisin mennä. Värit ja tunnelma ovat tärkeät, ja niinpä tummahkot ja rauhalliset sävyt saavat olla pääosassa näissäkin julisteissa.

Meidän työhuoneemme on tällä hetkellä täysin mieheni käytössä, sillä hän tekee etätöitä kotoa käsin. On kätevää, että huoneessa on kunnon työpöydät ja -tuolit. Minä olen perustanut työpisteeni alakertaan. En tykkää siitä, että olohuoneessa on levällään kaikki työtavarani, mutta nyt mennään näin ainakin vuoden loppuun saakka..

Maalasimme seinät viisi vuotta sitten, ja pidän edelleen kovasti meidän tummasta työhuoneestamme. Nythän tummat, maanläheiset sävyt ovat tosi suosittuja, ja kannatan itsekin rohkeasti maalaamaan seinät – väriä voi helposti muuttaa myöhemmin, jos siltä tuntuu.

Desenion valikoimista oli hauska valikoida sinne uusia julistetauluja. Huoneen seinien ja kalustuksen mukaan beiget, musta, harmaa ja valkoinen saivat julisteissakin olla pääväreinä.

Tuolin viereen valitsin julisteen kuusta. En tiedä miksi tuo juuri viehätti niin kovasti! Meillä täällä maalla kun ei ole katuvaloja pihalle asti, pilvettömät kuutamoyöt ovat tosi kirkkaat ja luovat upeat varjot ja valaistuksen pihalle. Kuu on kaunis ja kiehtova elementti. Kuujulisteen koko on 50x70cm.


Hyllyjen päälle valitsin kolme samankokoista julistetta. San Sebastian Jazz Festival on musiikkiaiheinen, ja musta flyygeli läiskänä sopii myös huoneen tummiin kalusteisiin.

Abstract Brush NO2 ja Beige Impression NO2 ovat abstraktisia, ja juuri siitä syystä tykkään niistä: ne antavat mielikuvitukselle tilaa kehitellä kuvan alkulähteen juuri sellaikseksi kuin haluaa.Pisteeksi iin päälle oman työpöytäni viereen valitsin personoidun julisteen. Tästä innostuin kovasti, sillä julisteeseen voi valita minkä tekstin haluaa.

Kuluneesta kymmenestä blogivuodesta minua muistuttaa tietenkin ihana logoni, ja kuvan alla oleva teksti Do what you love love what you do. Yksinkertainen valkoinen juliste näkyy myös aulaan. Sydän lämpenee joka kerran, kun katson tuota taulua.


Printtitilauksen yhteydessä valitsin myös kehykset kuville. Valintani oli selvä, mustat, alumiiniset kehykset olivat kauniit ja sopivat. Taulut näyttävät myös yhdessä yhtenäisiltä.

Syksyllä tekeekin mieli laitella kotiin pieniä, uusia juttuja. Mitenkäs teillä, teettekö kodissa muutoksia sisustukseen syksyn tullen?

Vastaa