Mitä antaisin joululahjaksi – Dermosil joulupakkaukset

Kaupallinen yhteistyä Dermosil

 

Uskomatonta, mutta niin vain on käsillä se aika, että alkaa miettimään joululahjoja! Mihin tämä vuosi on oikein huvennut…? Minusta joululahjojen antaminen on tosi kivaa, ja varsinkin veljeni nuorisolle alan hyvissä ajoin miettimään lahjavaihtoehtoja. 

Olen jo kolmena vuonna saanut valita suosikkini Dermosilin laajasta lahjapakkausvalikoimasta. Se on tänäkin vuonna todella monipuolinen ja mietitty. Ostamalla Goodwill-sarjan tuotteita voit myös tukea Pelastakaa lapset ry:n joulukeräystä, sillä Dermosil lahjoittaa 1,50€ jokaisesta Goodwill-tuotteesta.

Suloiset suukot -huulikiillot

Minulla on 11-vuotias kummityttö, joka tykkää jo vähän meikata. Kummitädin luvalla saa laittaa kevyet huulikiilot. Pakkauksessa on kolme kevyttä sävyä, Styling, Stunning ja Sassy. Tuotteet ovat hajustamattomia, ja sopivat siksi myös nuoremmille käyttäjille.

Hyvikset

Hyvikset-käsivoidepakkaus on Goodwill-sarjaa, jonka jokaisesta ostoksesta lahjoitetaan 1,50€ Pelastakaa lapset ry:n joulukeräykseen, jonka tavoitteena on mahdollistaa keräyksen kohderyhmälle samanlaiset harrastus- ja opiskelumahdollisuudet kuin heidän ikätovereillaan on.

Niinpä tämän lahjapakkauksen antaisin työkaverilleni, joka on luokanopettaja. Käsiä pestään nyt todella ahkerasti, joten mikäpä olisi ihanampi lahja kuin käsivoide – ainakin itse ilahtuisin. Omalla työpöydälläni on jättituubi Dermosilin käsivoidetta.


Pehmein askelin

Jalkoja pitää helliä myös talvella. Tämän jalkahoitopaketin antaisin ilman muuta äidille. Karbamidi jalkavoiteen ja Karbamidipuikon tehoaineena toimii karbamidi. Karbamidi parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutensa: karheimmatkin jalat muuttuvat ihanan pehmeiksi ja hyvin hoidetuiksi.


Joka miehen joulu

Perheeni jotain miestä voisin ilahduttaa paketilla, jossa on kaksi kätevää pesuainetta hiuksille ja vartalolle. Tuotteet ovat hauskasti nimetty Handymaniksi ja Gentlemaniksi, joten isä, kyllä nämä voisin sinulle antaa, kun olet molempia! Tuotteet sisältävät hoitavan elektrolyyttisekoituksen, joka koostuu ihossakin luonnollisesti esiintyvistä magnesiumista, sinkistä ja kuparista. Tämäkin tuote on hypoparfymoitu. Olen perinyt isän herkän ihon, joten tämä tuote hoitaisi isän ihoa varmasti hellästi.


Talviterveiset

Tämä pakkaus sisältää kaksivaiheisen naamion – tosi jännä ja kiinnostava idea. Toinen on lämmittävä, toinen raikastava.

Lämmittävä kasvonaamio sisältää kardemummaöljyä. Se antaa naamiolle herkullisen luonnollisen tuoksun – aika jouluisen itseasiassa! Se myös aktivoituu kasvoille hierottaessa ja tuo lämmittävän tunteen iholle. Lämpö avaa ihohuokoset, näin naamion sisältämä savi ja sinkki pääsevät tehokkaasti puhdistamaan ihon. Nyt iho onkin valmis Raikastavaan naamioon, joka viimeistelee kaksivaiheisen kasvonaamiorutiinin. Se kosteuttaa tehokkaasti ihoa samalla, kun se sulkee ihohuokoset. Hauskana yksityiskohtana tuotteessa on sen koostumus, joka muistuttaa kämmenelle annosteltuna jäämurskaa.

Kukapa tämän saisi? Varmasti kosmetiikasta tykkäävä ystäväni Eeva ilahtuisi kokeilemaan tätä.


Puolukkaterveiset ja Tyrniterveiset

Saippuaa ja suklaata – eikä mitä tahansa suklaata, vaan Taiga Chocolaten ihanat marjaiset suklaat. Tällainen paketti on kiva napata mukaan, kun vie vaikkapa naapureille joulutervehdyksen. Muistatteko Pieni Suklaaparty-postaukseni kevättalvelta? Siinähän me Pian ja Maijan kanssa maistelimme eri suklaamakuja, ja minun lempparikseni selvisi puolukka.

Ja mikäpäs kivempaa, kuin jättää joulutervehdys pikkuisen hyötypaketin muodossa!


Tuoksukoru

Toinen kiva lahjavinkki nuoremmalle väelle – tuoksukoru, johon voi suihkauttaa omaa lempituoksuaan. Tämähän piti välittömästi testata, ja kyllä, laatta pitää tuoksun tosi hyvin. Aivan ihana idea!

Hunajaista joulua

Hyvää ystävää lahjoisin ihanalla setillä, joka sisältää kolme tuotetta: suihkuvoiteen, kasvo- ja vartalovoide sekä deo-roll-on. Tuotteilla on ihanan mieto ja raikas hunajatuoksu, jossa on mukana ripaus raikkaan appelsiinin ja lämpimän kookoksen vivahteita. Voisipa olla, että tilaisin itsellenikin tämän, sillä rakastan hunajaa sen kaikissa muodoissa. Tuotteet on pakattu sievään pussukkaan.


Tanssiva joulukuusi – laatikko jokaiselle adventille!

Aivan ihana idea – adventtikalenteri sanan varsinaisessa merkityksessä! Spoilaan nyt yllätyksen esittelemällä mitä kuusesta löytyy… On kasvotuotteita, meikkiuutuuksia ja minikokoisia hiustenhoitotuotteita. Tiedän kyllä, kuka työkaveri ilahtuisi tästä…

Kaikki tuotteet ovat joko hajustamattomia tai hypoparfymoituja!
Joko sinä olet alkanut miettimään joululahjoja?

9 Comments

 1. 03/11/2020 / 9:56 am

  Ihania lahjoja saada ja antaa ja nämä kun sopii kylppäriin kuin kylppäriin eli ovat eleettömän tyylikkäitä. <3 Goodwill vielä extraplussa, mahdollisuus tehdä hyvää. <3

  Mukavaa tiistaita Fab. <3

 2. tiina
  03/11/2020 / 11:33 pm

  moi! tähän saumaan kysäisen mites sinun ferritiiniasiat tällä hetkellä ??

 3. marjukkap
  Kirjoittaja
  05/11/2020 / 11:18 am

  Ihan hyvin, kesä oli taukoa, mutta nyt taas raudalla, joulun alla tsekkaus.

 4. marjukkap
  Kirjoittaja
  05/11/2020 / 11:18 am

  Juu, mutta minustakin aivan ihania lahjoja!

 5. ?
  13/11/2020 / 12:32 pm

  Toivottavasti kaikki hyvin, kun lähes kuukauteen et ole postaillut? (En laske mainoksia:))

 6. marjukkap
  Kirjoittaja
  14/11/2020 / 4:52 pm

  Kiitos, kaikki hyvin, mutta olen priorisoinut aikaani, sillä päivätyöt vievät aikaa ja energiaa. Samoin opiskelu. ”Mainokset” ovat minulle myös tulonlähde ja blogini tason ylläpitäjä, ja myös olen kiitollinen siitä, että hieno yhteistyökumppani haluaa suunnitella kanssani kampanjan.

 7. marjukkap
  Kirjoittaja
  14/11/2020 / 4:52 pm

  Kiva kuulla, kiitos!

 8. 25/11/2020 / 3:31 am

  En saanut tuonne blogilinkkisivulle kirjoitettua, mutta jos linkitän tähän blogini, niin saako sen edelleen listalle?
  Olen 40v. nainen ja kirjoitan engl.kielistä blogia monenlaisista aiheista. Itse olen määritellyt blogini ”inspisblogiksi”, eli kirjoitan kaikesta, mikä inspiroi. Se voi olla ihan mitä vaan, mutta blogistani löytyy paljon mm. omia runojani (yksi TTK-mainosruno), mielenkiintoisia videoita, (Suomi)kuvia, ja muutakin suomalaisuudesta, sekä tanssipostauksia, joita tosin on nykyään vähemmän, sillä harrastukseni on katkolla. Otan myös toisinaan osaa haasteisiin ja awardseihin. Paljon muutakin löytyy, nimenomaan aikuisempaan makuun! Astu sisään maailmaani!
  https://tanssitytto.wordpress.com/

Vastaa