Jouluisia asuja Blusbarin neuleista

Monivuotinen yhteistyöni tanskalaisen Blusbarin kanssa jatkuu edelleen! Blusbarilla on tosi kauniita talvisia värejä, jotka sopivat hyvin joulunaikaan. Kuusenvihreä ja lämmin lila ovat värisuosikkejani. A-malliset hameet, mekot ja neuletakit ovat huolettomia pitää. Asustamalla neuleasuista saa rennon juhlavia.

Sievä vihreä mekko tulee olemaan virtuaalijoulujuhla-asuni, sillä tottakai haluan pukeutua joulujuhlaan, vaikka se oliskin tänä vuonna videon muodossa. Ylipolvensaappaat ovat talvisten asujen suosikit, hyvin palvelleena jo kolme vuotta.

Käytän paljon kullanvärisiä koruja, mutta nuo vanhat Zaran korvikset ovat edelleen marras-joulukuun suosikkini.

Blusbarin neuleet ovat Öko Tex-sertitioitua merinovillaa, ihanan hengittäviä ja superlaadukkaita. Olen käyttänyt varsinkin villatakkejani tosi paljon, eivätkä ne ole menneet miksikään.


Polven yläpuolelle ulottuva A-linjanen hame on suloinen neulepuseron kanssa, mutta myös samanvärisen A-linjaisen neuletakin kanssa. Asustin neuleet topilla ja kimaltavalla pannalla.

Jos Blusbarin jälleenmyyntipaikat kiinnostavat sinua, otapa yhteys Wandanten Marjoon. Hän kertoo mielellään, missä sinua lähin Blusbarin jälleenmyyjä sijaitsee. Juttelimme siitä, miten tärkeä on nyt tukea pienyrittäjiä, ja suunnata lahjaostoksille johonkin kivaan oman tai lähipaikkakunnan putiikkiin. Liikeenpitäjät pitävät turvallisuudesta huolen, on käsidesit ja muut. Lisäksi he järjestävät henkilökohtaisia shoppaiuaikoja sopimuksesta. Vaikka monella ei olekaan nettikauppaa, he silti lähettävät tuotteita tosi mielellään.

Marjon saa kiinni sähköpostiosoitteesta wandante@wandante.com ja Instassa löytyy myös Wandante-haulla.


Jouluun on enää viikko, voi, miten odotan!

Ps. EDIT: Tässä lista Blusbaria myyvistä liikkeistä:

Helsingissä: She, Muotikuu, JN Fashion, Casale, Mosa

Turussa Avelia ja Muotikuu / Tammisaaressa Soft / Rovaniemellä Tredonne / Fiskarsissa Butiken på landet

Lahdessa Mari Mari / Savonlinnassa Muotikuu ja Saimatalon kauppa / Kuopiossa Minada ja Aku ja Aada

Jyväskylässä Uptown / Porvossa Annanstyle / Riihimäellä Mariikko / Kyröliving Hämeenkyrö /Kuusamossa Suvanto Lifestyle

Vastaa